26 Kasım 2014 Çarşamba

26 Kasım 2014 - Astrolozi


Ay güne Oğlak burcunda seyahat ederek giriyor; biraz depresif, içe dönük, engelleniyormuş hisleri yoğun olabilir. Ancak bunun yanında sorumluluklarımızın ve görevlerimizin farkında olmak, çevremizdekilerden de aynı çalışkanlığı beklemek ve onlara karşı buyurucu bir tavır sergilemek mümkün. İşlerimizi hırslı bir şekilde sistemli ve sabırlı halletmeye çalışabilir, olaylar karşısında olgun davranışlar sergileyebilir maddiyattan daha çok statü ve prestij peşinde olabiliriz.

01:34'te Ay, Ay Düğümlerine kare bir açı yapacak; bu saatler gelecek ile ilgili planlarımızın ilerlemediğini düşünmemize neden olabilir. Daha karamsar ve olumsuz düşünceler kafamızı yorabilir, enerjimiz düşebilir. Endişeye mahal vermeden, enerjinizi yüksek tutmaya özen göstermenizi öneririm.

04:36'da Merkür ve Satürn kavuşuyor; dün akşamdan itibaren etkisini hissedebilirz ki, gün boyu da zaten etkili olacaktır. Çalışma alışkanlıklarımızı, sağlık konularını, hişisel hijyeni, iş ve mesleki konuları etkileyen bir transit. Matematiksel, ilmi, idarecilik veya sistematik alanlarda çalışmalar için çok uygun bir gün olabilir. Konuşmalar yönünden de anında uygun kelimeleri bulma, yerinde ve tam zamanında kullanabilme yönünden kolaylık verecektir. Disiplin isteyen konularda çabuk çalışabilme rahatlığı vermesi, belli bir sorluğu aşmak için faydalı olabilir. Sorumluluk taşımaya oldukça yardımcı. Diğer yandan negatif düşünceleri besleyebilir, meraklı yapabilir, geçici korkaklık, çekingenlik verebilir. İşimizi, mesleğimizi, sağlığımızı kaybetme korkusu ve endişesi yoğunlaşabilir.  Ciddi mesleki veya çalışma görüşmeleri, sözleşmeleri getirebilir. Ay bu açıya önce 16:09'da Satürn ve ardından 17:29'da Merkür ile yapacağı ılımlı dokunuşlarla, etkisini arttıracaktır. Yani akşamüzeri saatlerinde de bu etkiler yoğun yaşanabilir.

10:06'da Ay ve Mars kavuşuyor; sabah saatlerinde her an kızmaya hazır, oldukça ters veya hasta gibi hissedebiliriz. Bundan dolayı tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir boyuta varabilir. Zaten öncü bir grupta olduklarından Pluto ve Uranüs karesinin enerjileri de üzerlerinde; "yak, yık, değiştir, dönüştür" gibi komutlar veriyor.Bu yoğun enerjiyi dengeleyebilmek adına fiziksel efor gerektiren tüm işler işimizi yarayabilir; böylece öfke ve kızgınlık verebilecek negatif enerjiyi doğru değerlendirebiliriz. Zor olanı başarabilmek adına uygun etkiler; unutmayalım ki kolay olan sinirlenmek.

Ay 17:29'da yukarıda bahsettiğim Merkür ile yapacağı ılımlı açının ardından boşluğa giriyor ve 21:22'de Kova burcuna geçene kadar da açısız kalıyor. İlerleyen akşam saatlerinde daha sosyal, daha yaratıcı ve orijinal düşünceler üzerimizde etkili olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder