2 Kasım 2014 Pazar

2 Kasım - 8 Kasım 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi



Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı psikolojik olarak kendinizi daha kuvvetli hissedebileceğiniz, maddi olarak destek görebileceğiniz etkiler mevcut; kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka gibi konularda beklenmedik destekler bulabilirsiniz. Moraliniz yüksek bir hafta başı var önünüzde. Cuma günü 2. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay ile bir süredir üzerinde çalıştığınız maddi konular daha belirgin bir hale gelecektir. Bununla ilgili endişeleriniz yüksek olabilir ancak, üzerinde düşündüğünüz parasal konular ile ilgili olarak önünüzü görme şansı bulacaksınız. Belki yeni bir iş, yeni bir proje kazançlarınızı arttırıcı fırsatlar yaratabilir. Yine de harcamalarınızı da dengede tutmaya özen gösterin.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı sosyal çevrenizden bazı kişilerin desteğini bulabilirsiniz. Eşiniz ya da ortağınız ile sosyal aktivitelere, grup çalışmalarına katılmanız mümkün. Arkadaş çevrenizle aranızdaki yardımlaşma konuları, sizin de kendinizi iyi hissetmenize yarayacak. Cuma günü burcunuzda gerçekleşecek Dolunay etkisiyle ikili ilişkiler, genel sağlığınız ile ilgili olarak bazı başlıklarda netlikler yakalamanız mümkün. Bu süreçte kendinizi biraz depresif, karamsar hissedebilirsiniz. Ancak belirginleşen konular sizi olumlu olarak etkileyecektir. Ortaklık ve evlilik ile ilgili olarak, detayların netlik kazanması önünüzü görmenize neden olacaktır. Sağlık ve kariyer konularında da önümüzdeki günlerde net sonuçlar elde edebilirsiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başına çalışma ve günlük hayatınızda otorite figürlerinden bulabileceğiniz desteklerin etkisi ile giriyorsunuz. Elinizdeki bir proje amirleriniz tarafından onay görebilir, yeni bir müşteri kazanabilir, belki yeni bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Ebeveyn sağlığı ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cuma günü 12. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay etkisi ile biraz daha içe dönük, yalnız kalmak isteyebileceğiniz etkiler hissedebilirsiniz. Endişe, karamsarlık sizi biraz sıkabilir. Ancak çalışma hayatınızdaki ve sağlığınızdaki olumlu etkiler, endişe duymanızın gereksiz olduğunu söylemekte..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı sevgilinizle, çocuklarınızla fikirlerinizi paylaşabileceğiniz, yeni konular üzerinde bilgi alışverişleri yapabileceğiniz etkiler var; yabancı kültürler, eğitim, hukuk, din, felsefe, seyahat, medya gibi başlıklar öne çıkabilir. Günlük hayatınızda da bu başlıklarla hafta başı meşgul olabilirsiniz. Cuma günü 11. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay sayesinde, yeni sosyal gruplar içine girebilirsiniz. Arkadaş çevrenizde hareket olacaktır; organizasyonlara, grup aktivitelerine hazır olun. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili olarak da bazı konularda netleşmeler oluşabilir. Bazı arkadaşlarınız bu alanda size yardımcı olabilir. Yeni hobilerinizi, yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir, keyifli zamanlar geçirebilirsiniz..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı ev, aile, gayrimenkul konularında ihtiyacınız olan destekleri bulabileceksiniz; kredi, borç, vergi, sigorta, miras, nafaka, burs, prim işleriniz yolunda gidebilir. Aileden bazı kişilere çare olmanız da mümkün; özellikle çocuklarınızla, sevgilinizle ilgili problemleriniz de çözüme ulaşabilir. Cuma günü 10. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay sayesinde, kariyerinizle ilgili bazı konular önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır. Aile çevresinden bu konu ile destekler bulabilirsiniz. Ebeveyniniz ve otorifte figürleri ile ilgili olarak da ilişkilerinizde daha belirgin hatlar ortaya çıkabilir. Yapılmış iş başvuruları önümüzdeki günlerde cevap bulabilir. Sabırlı ve sistemli çalışmalarınızın faydasını artık görebileceksiniz.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı yakın çevre, kardeşler, komşular ile olan ortak girişebilecek işlerde bir yoğunluk yaşanabilir; iletişim ve karar alma, imza ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Yakın çevreden biri ile ortaklık kararı alınabilir. Ailenizde bunu destekleyecektir. Eş ya da ortakla seyahat, eğitim kararları verebilirsiniz. Cuma günü 9. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, pazarlama, din ve felsefe ile ilgili konularda hayatınızda netlikler oluşacaktır. Bazı yeni seyahatler, eğitim fırsatları, hukusal konular belirebilir. Tanıtım ve halkla ilişkiler konusunda yeni fikirler oluşturabilirsiniz. Bu başlıklarda maddi olarak destek bulabileceğiniz gelişmeler yakalanabilir. Hayata daha olumlu ve iyimser bakacağınız bir dönem var önünüzde..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı maddi konularda, çalışma hayatınızdan, müşterilerinizden, elinizdeki projelerden destek bulabileceğiniz etkiler bulabilirsiniz. Zam haberi gelebilir. Sağlık konularında iyileşme de sizi mutlu edebilir. Alacağınız bazı kararlar bu konularda etkili olabilir ve iletişimde artış yaşayabilirsiniz. Yakın çevre ile daha fazla vakit geçirilebilir. Eğitim, seyahat konularında detayları halletme yoluna gidebilirsiniz. Cuma günü 8. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle kredi, borç,i bergi, sigorta, burs, prim, nafaka veya miras konularında bazı detaylar netleşecek ve önünüzü görebileceksiniz. Kendinizi huzursuz olarak hissedebilirsiniz ancak konular belirginleştikçe daha rahatlayabilirsiniz. Bazı rahatsızlıklarda operasyon gündeme gelebilir; ancak sonuçlar sevindirici olacaktır..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı yaratıcılığınız, sanatçı yanınız daha önde olacaktır; çocuklarınız ve sevgilinizle olan ilişkilerinizde işler yolunda. Yeni bir aşk ya da bir bebek sürprizi sizi mutlu edebilir. Yetenekleriniz, hobileriniz maddi olarak yatırım gerektirebilir; spekülatif anlamda hafta başı şanslısınız. Fikirleriniz çocuklarınızın ya da özel arkadaşlarınızın epey işine yarayabilir. Cuma günü 7. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle ikili ilişkiler, ortaklıklar ya da evlilik konularında bazı detaylar daha belirgin hale gelecektir. Bazılarınız taşınma, sözleşme, kontrat ya da profesyonel kişilerden danışmanlık alma gibi işlerle uğraşabilir. Ortağınızın ya da eşinizin vereceği fikirler size yardımcı olacaktır. Önümüzdeki günlerde ikili tüm ilişkilerinizdeki belirginleşmeler sizi güvende hissettirebilir..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı ev, aile, gayrimenkul konularında bazı konuların çözülebilmesi, örünür olması mümkün. Kendinizle baş başa, evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailenizle ilişkilerinizde düzelme, bazı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulma kararları verebilirsiniz. Kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz bir hafta başı var önünüzde. Cuma günü 6. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle çalışma hayatınız, günlük yaşamınız, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz, yardımcılarınız ve sağlığınız ile ilgili bir çok detay netlik kazanacaktır. Elinizdeki proje ile ilgili olarak önünüzü görme şansı yakalayabilir, sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yeni iş arkadaşları, yardımcılar ile tanışabilirsiniz. Bazılarımız bu dönemde iş başvurularına cevaplar bulabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız ile yoğun bir iletişim trafiği oluşturabilirsiniz; grup olarak eğitim, seyahat fırsatları bulunabilir. Arkadaşlarınızla aranızda bazı konular gün ışığına çıkabilir ve dost desteği bulabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplarla yardım işleri yapabilirsiniz. Cuma günü 5. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle, aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve yaratıcılığınızla ilgili olarak tüm belirsizlikler netlik kazanabilir. Yalnız olanlara yeni bir aşk sürprizi kapıda. Bazı çiftler bebek sürprizi ile önümüzdeki günlerde mutlu olacaklar. Şans oyunlarında ve spekülatif alanlarda kazançlı çıkmak mümkün.. Kabuğunuzu kırıp biraz eğlenme fırsatı size iyi gelecek; yeteneklerinizle parlayacağınız bir süreç var önünüzde.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı kariyeriniz ile ilgili olarak maddi kazanç haberi ile sevinebilirsiniz. Yeni bir iş ya da zam haberi alabilirsiniz. Ebeveyniniz ve otorite figürlerinden özgüveninizi destekleyici onaylar sizi mutlu edebilir. Gelir arttırıcı etkiler hafta başı sizi mutlu edecektir. Cuma günü 4. evinizdeki Boğa burcunda geçekleşecek Dolunay nedeniyle ev, aile, gayrimenkul konularında bazı konular önümüzdeki günlerde netlik kazanabilir. Gayrimenkul alım-satımı, taşınma, ev ile ilgili bazı alışverişler, tamiratlar için uygun bir dönem. Bu konulardan gelir elde etme, evde çalışma, aile içinde bazı konularda düzelmeler, barışmalar size iyi gelecektir. Evinizde daha fazla vakit geçirebilir, evde misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Ev ve özeliniz bu süreöte sizin için önemli olacaktır..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı entellektüel yanınız çevrenizde beğeni alabilir; yabancı kültürler, eğitim, din, huuk, felsefe ve ikna kabiliyetiniz ile ilgili olarak etkili olabilirsiniz. Bilginizi çevrenizdekilerle paylaşmak sizi mutlu edebilir. Cuma günü 3. evinizdeki Boğa burcunda gerçekleşecek Dolunay nedeniyle, kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile iletişiminizde yoğunluk oluşabilir. Bir eğitim, seyahat fırsatı bulabilirsiniz. Araba ya da iletişim cihazı alışverişleri gündeme gelebilir. Bazı kararlarınız da netleşme olacaktır; karar verme sürecinizde bu gelişmeler size yardımcı olabilir. Mail ve telefon trafiğiniz artabilir. Daha sabırlı ve sistemli olarak fikirlerinizi kontrol etmeniz size fayda sağlayacaktır; aceleye mahal vermeyin..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder