20 Kasım 2014 Perşembe

20 Kasım 2014 - Astrolozi


Güne Ay'ın boşluktaki hareketi ile giriyoruz; 07:30'da Akrep burcuna girene kadar sürecek bir yolculuk. Yeni güne derin düşünceler, kuvvetli sezgiler, hayatı ciddi algılama hakim olacaktır. Muazzam bir dayanma gücü ve inanılmaz bir irade üzerimizde etkili olabilir. Karşımıza çıkan engellere meydan okuyabilecek güçlü bir askere dönüşmek mümkün. İnatçı ve azimli davranışlar, güçlü duygular eşliğinde etrafımızdakilerden de beklentilerimizin oluşmasına neden olacaktır.

13:18'te Mars Ay Düğümlerine sert bir kare açı yapacak; gün boyu etkili bir görünüm.Yapmamız gerekenlere ait listenin bulunduğu dosyaya "enter" konutu vermek gibi bir şey bu aslında. Yapılması gerekene başlangıç enerjisini verebilmek adına itici bir güç. Kare açı ile belki de şartlar bizi buna zorlayacak; çok akıcı, kolay gelişen bir süreç değil. Zorlanığ harekete geçmek gibi düşünün. Bir çoğumuzun üzerinde agresyon yaratacaktır; stresli hissedebiliriz. Ancak, gerçekten hazırsanız bunu ateşleyici, cesaret verici olarak görebilirsiniz.. Bir sistemi inşa etmek için, adım atmak için güzel bir fırsat.

16:30'daAy ve Neptün arasında güzel bir üçgen açı daha gerçekleşiyor; hayallere daldırabilen, düşler kurdurtabilen bir transit. Gerçeklerden biraz olsun uzaklaşıp, iç dünyamıza çekilmek adına güzel bir akşam üstü. Fantazilerle gerçekleri birbirinden ayırıp, isabetli seçimler yapabilmek mümkün. Bu saatlerde en doğruyu bizlere içimizdeki "ben" verebilir. Sezgilerimiz, algılarımız açık olacaktır. Sanatsal konular, yaratıcılık gerektiren işler adına güzel etkiler.. İnsanlara yardım etmek, hatta kötü / iyi ayırt etmeden, kolaylaşacaktır. Tabii suistimallere karşı dikkatli olunmalı. Bu saatteki dua, namaz, meditasyon, niyet gibi çalışmalar içimizdeki sevgi gücünün yoğunlaşmasına neden olabilir.

16:55'te ise yine tüm gün etkili olacak Venüs ve Neptün arasındaki sert kare netlik kazanıyor; işbe bu biraz tehlikeli bir görünüm ilişkiler açısından. Yukarıda bahsettiğim yoğun yardımlaşma dürtüsü sonucunda hatalar yapmak mümkün olabilir. Öğle saatlerindeki Mars etkisi ile, hazırlıksız yakalandığımız durumlar, ilişkilerimizde problem yaratabilir. Sinsice kendimize olan güvenimize gölge düşebilir; sosyal konularda, arkadaşlıklarda, bilhassa duygusal ilişkilerde hassas dengeleri bozarak çeşitli sorunlara neden olabilir. Hayal kırıklığı dolu hikayelere neden olacağından duygusal incinme, darılma, alınganlık verecektir. Çelişkiye düşmek, isteksizlik hislerini besleyebilir. Neptün bu aldatıcı etkileri platonik duygular yaratarak erişemeyeceğimiz kişilere, durumlara karşı cazibe yaratacaktır. Aman, ayaklarımızı yerden ayırmadan bu ortamları flulaştıran enerjilerden korunarak, yaratıcılık gerektiren işlere yoğunlaşmak en doğrusu olabilir. Para alış verişlerinde yalnışlıklar, hatalar oluşabilir. Aşırı dikkat gerektiren işlerimizi bugün halletmesek iyi olur..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder