15 Kasım 2014 Cumartesi

16 Kasım - 22 Kasım 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta başı bazı sorunlu işlerinizi halledebilmek adına otorite figürleri ile iletişime geçebilirsiniz. Bürokratik işlerinizle meşgul olmak, detayları halletmek adına çalışmalar yapabilirsiniz. Hesap işleri ile uğraşmak, gelir gider dengesini ayarlamak açısından yetkililerle görüşmek mümkün. Hafta ortası ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras gibi konularınızda tıkanmalar, kriz içerebilen durumlar olabilir. Bu alanlardaki işlerde yavaşlama görülebilir. Operasyonlar için bu hafta arası pek uygun değil. Psikolojik olarak da derinden gelen karamsarlıklar, korkular uyanabilir. Bazı konuları oluruna bırakmak, fazla zorlamamak en doğrusu olacaktır. Özellikle harcamalarla ilgili olarak çok dikkatli olmanız gereken bir hafta. Gereksiz hiç bir harcama yapmayın. Hesaplarınızda yanlışlıklar, hatalar oluşabilir, dikkat. Kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlar size sorun yaratabilir. İlişkilerinizde aldanmalar yaşayabilirsiniz. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya, din, felsefe konuları ile ilgili işlerinizde sizlere ışığını gönderecek. Bu sürede bu başlıklar hayatlarınızda öne çıkacaktır..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din, felsefe konularında ortaklaşa kararların önemini göreceksiniz. Eşiniz ya da ortağınızla bu konularda kararlar üzerinde iletişim trafiğiniz artabilir. Bazılarınız taşınma işleri, bazılarınız ise hukuksal konularda yetkililere danışabilir. Hafta ortası ise ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık alanlarında bazı zorlanmalar, işlerin istediğiniz hızda ilerlememesi, sorumluluklarınızın size ağır gelmesinden dolayı karamsarlıklar yaşanabilir. Negatif duyguları beslemek yerine işleri oluruna bırakmanız daha doğru olacaktır. Ortaklık kurma, evlenme, taşınma adına harekete geçmeniz pek uygun değil. Ayrıca, sosyal çevrenizde bazı arkadaşlarınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınız yüzünden hataya düşmek, bazı konuların açığa çıkması gibi durumlar yaşanabilir. Yeni arkadaşlıklar kurmak, çevrenizle ortak işlere kalkışmanız açısından pek uygun bir hafta değil. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu sürede ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras konularındaki işlerinizde size ışığını gönderecek. Bu dönemde bu başlıklar hayatlarınızda öne çıkacaktır..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı ortaklaşa gelir, kredi, borç, burs, prim, vergi, sigorta, nafaka ve miras gibi konularınızın detaylarını halletmek, günlük olarak bu konuların öne çıkması mümkün. Sağlık ve bakım harcamaları yapabilirsiniz ve bazı hastalıklar açısından operasyon gerekebilir. Hafta ortası çalışma hayatınızda, müşterileriniz ve çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinizde, sağlık yonularında tıkanmalar, aksilikler yaşayabilirsiniz. Elinizdeki projede sorunlar, süreci yavaşlatan aksilikler yaşanabilir. Konuları oluruna bırakmak sağlığınız açısından da daha faydalı olacaktır. Sağlık kontrollerine önem vermeli ve hiç bir konuda detayları atlamamlısınız. Çalışma ve günlük hayatınızdaki ilişkilerinizde sorunlar çıkabilir, dikkat. Bazı yardımcılarınız, müşterileriniz ya da çalışma arkadaşlarınızla yol ayrımına gidebilirsiniz. Otorite figürleri ile aranızda kontrol dışı gelişmeler sizi üzebilir. Elinizdeki proje, fikirleriniz onay görmeyebilir. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu süreçte ikili ilişkiler, ortaklıklar, taşınma işleri, danışmanlık hizmetleri ve evlilik konuları ile ilgili olarak sizlere ışığını gönderecek. Bu dönemde bu başlıklar hayatlarınızda öne çıkacaktır. Bazı konularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz...

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı ikili ilişkilerinizde, ortak alacağınız kararlara kendinizi daha rahat ifade etme şansı bulabilirsiniz. Yetenekleriniz, hobileriniz ya da çocuğunuzla ilgili konularda yetkililere fikir danışabilirsiniz. Ortağınızın, eşinizin, danışmanınızın fikirlerini göz ardı etmeyin. Hafta ortası aşk, çocuklar, yaratıcılığınız ile ilgili konularda tıkanmalar, olayların akışının ağırlaşması söz konusu. Bu konularda olayları akışına bırakmak, sorumluluklarınızı üzerinize almak, korkuya ve endişeye yer vermemek en doğrusu olacaktır. Çocuklarla ilişkinizde sabırlı olmalı, hamile olanların kendilerine özen göstermeleri faydalı olacaktır. Aşk ilişkilerinde ayrılıklar görülebilir; sabırlı davranın. Yetenekleriniz yaratıcılığınız sınanabilir. Spekülatif anlamda da şans bu hafta pek sizden yana değil, yatırımlarınızda dikkatli olun. Sevgilinizle fikir ayrılıkları, çocuğunuzla ilgili eğitim, seyahat sorunları yaşanabilir. Gelecek ile ilgili bu konulardaki planlarınızda çözülmeler yaşanabilir. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu süreçte günlük ve çalışma hayatınız, sağlık konularınız, yardımcılarınız, çalışma arkadaşlarınız ve müşterilerinizle olan ilişkiniz, üzerinde çalıştığınız projeler ile ilgili olarak size ışığını gönderecek. Bu dönemde bu başlıklar hayatınızda öne çıkacaktır; gelişmeler yaşayabilirsiniz...


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta başı çalışma ve günlük hayatınızda duygusal güvenliğiniz önemli olacaktır. Ebeveyn sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir. Ev ve aile ile ilgili konularda detaylar üzerinde çalışmak, hane ile ilgili halledilmesi gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Detayları halletmek sizi rahatlatabilir.  Hafta arası aile, hane, ev, gayrimenkul ile ilgili işlerinizde tıkanmalar, aksilikler, kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Duygusal olarak kendinizi karamsar ve olumsuz hissedebilir, bazı korkularınız canınızı sıkabilir. Bazı alışkanlıklarınız bağımlılıklarınız bu hafta sınanabilir. Aile içinde ilişkilerinizde soğukluk yaşanabilir. Büyüklerinizde sağlık sorunları oluşabilir..Alım-satım işleri ummduğunuz gibi gitmeyebilir. Kendi içinize kapanmak isteyebilirsiniz. Bu olumsuz duygular ikili ilişkilerinizde de sorun çıkarabilir; olayların üzerine gitmemek, zorlamamak en doğrusu olacaktır. Ev ve aile ile ilgili sorumluluklarınız destek görmeyebilir. Taşınma işi olanlar için de pek uygun bir hafta değil. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu süreçte aşk, çocuklar, yetenekleriniz, hobileriniz, sanat konularınızla ilgili olarak size ışığını gönderecek. Bu dönemde daha göz önünde olabilir, yaratıcılığınızla parlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilişkilerinizde parlayabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir aşk ya da bebek sürprizi mutluluk yaşatabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili sevindirici bir haber alabilir, onunla ilgili seyahat, eğitim bağlantılı görüşmeler yapabilir, yaratıcılığınızı medya önünde gösterebilir ve hızlı kararlar alabilirsiniz. İletişim trafiğinizin artacağı bir hafta başı; fikirleriniz değer görebilir. Yakın çevre yardımı ile yeni bir aşk doğabilir. Hafta arası kardeşleriniz, komşularınız ve yakın akrabalarınızla ilgili olarak bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz; ilişkilerinizde soğukluk oluşabilir, karamsarlık görülebilir. İletişim cihazlarınızda ve ulaşım araçlarınızda arızalarla karşılaşabilirsiniz. Seyahatlerinizde ve eğitim işlerinizde problemler yaşanabilir. Karar almakta zorluk çekebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde aldanmaya, yanlış anlamalara açık olduğunuz bir hafta içi yaşayabilirsiniz. Ortaklıklarınızda, evliliğinizde bazı konular açığa kavuşabilir. Taşınma konusunda evdekş hesaplar çarşıya uymayabilir. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu süreçte ev, aile, hane, aile büyükleri, gayrimenkul konuları ile ilgili olarak sizlere ışığını gönderecek. Bu dönemde hayatlarınızda bu konular, duygusal güvenliğiniz, bazı alışkanlıklarınız öne çıkacaktır..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı ev ve aileden maddi olarak destek görebilirsiniz; gayrimenkul işleri, alım-satımı size kazanç vaadedebilir. Evinizde maddi kazançlarla ilgili konular öne çıkabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak hafta arası gelirinizle ilgili olarak siz sıkabilecek, sorun yaşatabilecek etkiler var. Maaşınızı almakta zorlanabilir, beklediğiniz ödemelerdeki aksiliklerden dolayı sıkılabilirsiniz. Gecikmeler bütçenizde sorun çıkarabilir. Olayları akışına bırakmak, harcamaları dengede tutmak, elinize geçecek paradan kesintiler oluşabileceğinden, size fayda sağlayabilir. Yürüttüğünüz proje, ödeme beklediğiniz müşteri konusunda iptaller, aldanmalar, çalışma hayatınızdaki bazı kayıplardan dolayı zor duruma düşebilirsiniz. İş başvuruları açısından uygun bir hafta değil. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu süreçte kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile iletişimiz, seyahat, eğitim, medya, ticari konularınızla ilgili olarak size ışığını gönderecek. Bu süreçte söz konusu konular hayatlarınızda öne çıkacaktır. Kararlarınız, fikirleriniz önemli olacak..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı yakın çevreniz, komşularınız, kardeşleriniz aldığınız kararlarda etkili olabilir, eğitim, seyahat, ticaret, ulaşım konuları ile ilgili olarak görüşmeler yapabilir, kararlar alabilirsiniz. Hafta arası ise fiziksel ve psikolojik olarak problemlerle karşılaşabilir, genel işlerinizde yavaşlama, içsel korkular duymak, karamsarlık yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızı ele alma konusunda planlar yapmak adına uygun bir hafta olabilir. Özellikle ikili ilişkilerinizde işler istediğiniz hızla gelişmeyebilir; bazı soğukluklar, sorunlar yaşanabilir. Söylenen sözlere, kelime aralarına fazla takılmamak en doğrusu olacaktır. Hissedeceğiniz baskı hissi sözlerinize, kararlarınıza etki edebilir. Çocuklarınızla ve sevgilinizle ilişkilerinizde çözülmeler oluşabilir; bazı ilişkiler sonlanabilir. Hamile olanların kendilerine çok dikkat etmeleri gerek. Aşk hayatınızda aldanmalar, yanlış anlamalar sorun çıkarabilir. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu dönemde maddi konularla ilgili olarak ışığını gönderecek. Geliriniz bu süreçte öne çıkacak, sizin için önem arz edecek. Yeni gelir kaynakları bulabilmek, gelir gideri ayarlamak, ileriye dönük planlar yapmak adına uygun bir dönem. Bu ay iş başvuruları açısından uygun bir dönem.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı maddi olarak üzerini kapattığınız bir konu tekrar gündeme gelebilir, kaybettiğiniz bir eşyanızı bulabilirsiniz. Gelirinizle ilgili olarak unuttuğunuz bir fırsat tekrar oluşabilir. Özellikle sanat ile ilgilenenler bu dönemde başarılı eserlere imza atabilirler. Gerkesiz harcamalardan da uzak durmanızda fayda var. Bazı ruhani çalışmalar, psikolojik konularla ilgili harcamalar da oluşabilir. Hafta arası kendi içinize dönmek, kendinize dürüst davranabilmek egodan uzaklaşmak bazı korkularla yüzleşmek, bilinçaltınızda bir temizleme yapmak adına uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Suçluluk ve yetersizlik hisleri yoğunlaşabilir Duygusal olarak kısıtlandığınızı düşünebilirsiniz. Hayallerinizi bulamayabilirsiniz ama kendinize süre tanımalı ve sabırlı davranmalısınız. Ayrıca aile ve hane içinde bazı konuların tekrar gündeme gelmesi, bazı çözülmeler yaşamanıza neden olabilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında net kararlar almamanız uygun olur. Aile büyüklerinin bakımı ile uğraşmak bu dönemde sizi zorlayabilir. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor. Bu süreçte kendinizi fikirlerinizle, bilginizle ve hayat görüşünüzle daha öne çıkarabilir, ikili ilişkilerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Bu dönemde Güneş ışığını üzerinizde parlatacak..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı  sosyal açıdan oldukça hareketli günlere hazır olun; yoğun olarak gruplar, klüpler içinde yer alabilirsiniz. Güçlü kontrol beceriniz ve cesaretiniz bu alanda öne çıkacaktır. Hafta arası çevreniz, içinde olduğunuz arkadaş grupları ile ilgili olarak bazı engellenmeler, sorunlar yaşayabilirsiniz. Kalıcı dostluklar da kurulabilir. Ancak başta üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Olayları akışına bırakmak, sosyal hayatınızda sorumluluklarınızı bilmek uygun olur. Bazı arkadaş ortamlarında kendinizi yalnız kalmış da hissedebilirsiniz. Bu sorun iletişim konusunda problemlere neden olabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamalar, aldanmalar söz konusu olabilir. Dostlarınızla katılacağınız seyahat, eğitim programlarında çözülmeler, aksilikler yaşanabilir. Arkadaşlarınızla aranızda ticari, yayıncılık, ulaşım, iletişim alanlarda sorun çıkabileceğinden, dikkatli olmanız uygun olacaktır. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu süreçte daha içe dönük olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Sosyal hayatınızda yavaşlama olacaktır. Bazı dedikodular, gizli düşmanlıklar psikolojik olarak sizi zorlayabilir; kronik bazı rahatsızlıklar uyanabilir. Bilinçaltına yolculuk yapmak, sorunları irdelemek, yaratıcılığınızı konuşturmak, çalışmaya yönelmek adına olumlu bir süreç olabilir. Gizli olan konulardan uzak durmakta fayda var..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı kariyeriniz ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde bazı konular kontrol dışı gelişmeler kaydedebilir. İlahi olarak korunduğunuzu düşünebilirsiniz. Yoğun kariyer günleri yaşayabilirsiniz; enerjinizi idareli kullanabileceksiniz. Hafta arası ise aynı kariyer konularında zorlandığınızı hissedebilir, engeller, baskılar görebilirsiniz. Bazılarınız kariyer açısından kalıcı başarılara imza atabilir. Otorite figürleri ile olan işlerinizde, büyüklerinizle ilgili konularınızda sabırlı, sistemli olmak uygun olacaktır. Ebeveyn ile ilgili sağlık sorunları canınızı sıkabilir. Korkulara yer vermeden işleri oluruna bırakmak ve sorumluluklarınızı üzerinize almak size yarar sağlayacaktır. Büyüklerinizle ilgili olarak harcamalarınız artabilir. Kariyerinizde para kayıpları size üzebilir. Alacağınızla ilgili olarak aldanmalar, yanlış anlamalar kariyerinizdeki ilişkilerinizde sorun çıkarabilir. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu dönemde sosyal çevreniz, hayatınız, içinde bulunduğunuz gruplar, klüplerle ilgili olarak ışığını gönderecek. Yeni gruplar içine girebilir, yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Hayat görüşünüze uygun kişilerle bir arada olabilirsiniz. Bu süreçte arkadaş çevreniz ve sosyal hayatınız öne çıkacaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı hayat görüşünüzün uyduğu arkadaş çevreniz ile bir arada olabilirsiniz. Sosyal çevrenizden yurt dışı, eğitimi seyahat, hukuk, medya, pazarlama konularında güçlü destekler, yardımlar alabileceksiniz. Entellektüel bilgi, içinde bulunduğunuz sosyal alanda önem arz edecek. Hafta arası ise yabancı kültürler, uzun seyahatler, akademik kariyer, halkla ilişkiler, hukuksal davalar ve uzak akrabalarınızla ilgili konularınızda zorlanmalar, yavaşlamalar yaşayabilirsiniz. Pasaport işlerinizde, tanıtım konularında aksilikler, bürokratik sorunlar çıkabilir. Sabırlı ve sistemli çalışmak uygun olacaktır. Hayat felsefenizi sorgulayabilir eğitimde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Yurt dışı seyahatlerinizde ve hukuksal konularda aldanmak, yanlış anlaşılmalar, eğitimde odaklanma problemleri, hayallerinizle gerçekleri karıştırmanıza neden olabilir; aradığınızı bulamayabilirsiniz. Dikkatli hareket etmeniz önem arzedecek. Aşırı iyi niyetiniz sorun çıkarabilir. Cumartesi Güneş, 22 Aralık'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; bu dönemde kariyeriniz ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinize ışığını gönderecek. Yeni kariyer fırsatları, büyükleriniz ile ilişkileriniz, hayata karşı sergilediğiniz duruşunuzda gelişmeler yaşanabilir. Sosyal olarak statünüz önem kazanabilir; toplum önünde bilginizle rahat bir duruş sergileyebilirsiniz..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder