1 Aralık 2014 Pazartesi

1 Aralık 2014 - Astrolozi


Yeni bir hafta.. Ay boşlukta da olsa hemen 03:13'te Koç burcuna ayak basacak. Yeni olana uygun bir başlangıç enerjisi, cesaret, özgüven, mücadele gücü ve ataklık enerjileri üzerimizde etkili olacağa benziyor.. Yeni olan herşeye duyulabilecek merak ve ilgi, hızlı dürtüsel istekler doğurabilir. Fiziki gücümüzü üst düzeyde kullanabilir ve hızlı bir gün geçirebiliriz.

06:26'da dünden beri etkili olan ve gün boyu da hissedilir olacak Merkür ve Neptün arasındaki sert kare kesinlik kazanıyor. Bilinçaltımızı çarpıtıcı, muhakeme gücümüzü azaltıcı, rahatsız edici ruhsal etkiler verebilecek bir transit. Bu etki altında yapılacak bir çalışma veya alacağımız bir karar daha sonra bizleri üzebilir. O an için mantıklı gelen fikirler, etki geçince gözümüze yanlış görülebilir. İş, hayat, sosyal veya kişsel anlaşmalar yapmak, kararlar almak adına pek uygun değil. Akıl karışıklığı, belirsizlik, düşüncelerde bulanıklık, iş yükü ve sorumluluklarından kaçış eğilimi verebilir. Pratik her uygulamada zorlanabiliriz; yanlış anlama, aldanma, aldatma görülebilir. Kasıtsız, farkında olmadan yapılan davranışlar da olsa üzülebiliriz.

12:15'te Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı ile duygularımızla mantık arasında bir denge kurabilir kendimizi daha açık ve rahat ifade edebiliriz. Sosyal iletişimin artabileceği öğle saatleri epey hareketli geçeceğe benzer..

19:29'da Ay ve Güneş arasında oluşacak diğer üçgen açı nedeniyle, kendimizi psikolojik ve fiziki olarak uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz. Samimi, rahat ve olumlu olabilmek sayesinde insan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir akşam üzeri yaşayabiliriz. Karşı cinsle arkadaşlık, sevgi ilişkileri adına olumlu etkilere sahip bir transit.

21:00'de Mars ve Satürn arasındaki olumlu etkileşim, etkisini yarın da sürdürecek gibi.. Gün içinde etkili olan Neptün'ün olayları bulanıklaştıran etkisinin ardından, dikkatli planlar ve büyük gayret ve çalışma, sabır isteyen işler adına oldukça olumlu. Belki yüksek bir enerji vermeyecektir, kendimizi çok güçlü hissetmeyebiliriz ancak işlerimizde süreklilik sağlayabilir. Gelecekteki hedeflerimize başlamak adına planlarımızı devreye sokabilir ve daha sonra rahat etmek adına çok çalışabiliriz. Madeni araç ve gereçlerle, kesici aletlerle, metal veya taş gibi sert materyallerle fazla haşır neşir olmak mümkün. Kişisel özveride bulunmak, realite ve pratiklik bizler için bu etki ile önemli olacaktır. Azla yetinmek, disiplinli olmak, bol olan şeylerde bile ölçülü harcamalar yapma düşüncesi hakim olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder