5 Aralık 2014 Cuma

5 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününe Boğa burcunda ilerleyerek girmekte.. Daha sakin, diplomatik ve barışçıl enerjiler üzerimizde etkili; ayaklarımız yere sağlam basmakta.. Güzel olan herşeye yoğunlaşan ilgimiz hayatımızdan keyif almamıza yardımcı olabilir.

00:30'da dünden beri etkili ve bugün de etkisini sürdürecek olan Güneş ve Uranüs arasındaki üçgen açı ile yeni aktiviteler katılmak veya çevremizdeki dünya ile ilgili yeni buluşlarla ilgilenmek, daha evvel farkında olmadığımız şeyleri keşfetmek için mükemmel enerjiler bulabiliriz. Güçlenmiş olan idrakımız, hayatımızın çeşitli bölümlerini daha iyi anlamamıza ve gerekli değişiklikleri yapmamıza fırsat tanıyabilir. Anlayış, idrak, araştırma isteyen her türlü çalışmalar daha aktif şekilde yapılabilir ancak rutin ve fazla disiplin isteyen konular bizi sıkabilir. Enerjimizin yükselebileceği bir iki gün tembellik yaparak harcanmamalı ve ayağımıza gelen bu fırsatı olabildiğince yeni tecrübeler edinmek adına kullanmalıyız

01:56'da Mars, 12 Ocak'a kadar kalmak üzere Kova burcuna geçiyor; hedeflere ulaşma, birlikte çalışarak ortak gayeleri gerçekleştirme adına uygun bir süreç. Bu enerjiyi kendimiz ve başkaları ile tartışma ile değil, enerjileri birleştirerek güzel işler başarabilme yönünde kullanabiliriz. Bazı güçlüklerle karşılaşabiliriz; çünkü her birey kendini gösterme yönünden ayrı fiiller ortaya koymak isteyecektir. Ancak biraz dikkat edebilirsek, kişisel çıkarlarla, başka insanların çıkarları arasında bir alış veriş dengesi kurmak mümkün olacaktır. Gruplarla yapılabilecek fiziksel aktiviteler kişisel tatmin açısından olumlu olabilir. Yeni hedefler belirleyebilme, bu yolda girişimlerde bulunma, anlayış, idrak yolunda çalışmalar yapma, teknoloji ile ilgilenme bu dönemde öne çıkabilir. Olumlu olarak; kararlı ve ilkeli hareket edebilen, ortaklaşa amaçlara odaklanan, teknolojik, mekanik işlerde başarılı olabilen, buluşçu girişimler, ilerici, hayatın her seviyesinden kişilerle ilişkiye girebilen ve sosyal özellikler gösterebilen davranışların yanında olumsuz olarak da; düşünsel çatışmalar içinde, aşırı sert ve soğuk, inatçı, kendini bir nedene adamakta zorlanan ve gereğinden fazla ilerici ve uçuk davranışlar sergilememiz mümkün.

08:44'te Ay, Satürn ile yapacağı karşıtlıktan sonra boşluğa girecek; öğle saatlerine kadar açısız kalacağından yeni girişimler bu bir kaç saat için pek tavsiye edilmemekte. Günün ilk yarısında kendimizi yalnız, mutsuz ve sevilmiyor tarzında karamsar duygular altında hissedebilir, soğuk davranışlar sergileyebiliriz. Mümkün olduğu kadar bu saatlerde önemli işler, görüşmeler yapmamaya özen gösterelim ve bu depresif duygulardan kendimizi uzak tutmaya özen gösterelim.

12:28'de Ay İkizler burcuna geçeceğinden, günün ikinci yarısında iletişim, görüşmeler, kararlar adına hızlı bir süreç başlamakta. Bir çok fikir arasında daldan dala uçmak, çevremizdekilerle bol iletişimde olmak mümkün. Huzursuzluk çekecek olan zihnimiz çabuk sıkılabileceğinden aynı anda bir çok şey ilgimizi çekebilir. Zihinsel faaliyetlerimiz oldukça yoğun olacaktır.

13:07'de Ay ve Mars arasındaki üçgen açı sayesinde ise kendimize her zamankinden daha fazla güven ve cesaret duyacağımızdan var olan özelliklerimizi rahatça ortaya koyabileceğiz. Grup liderliği yapmak kendi kaynaklarımızla dış olanakları birleştirebilmek, hemen fiile geçebilmek mümkün. Bu transit bazı projelere start aldırabilir; tabii üzerinde düşünülmüş, hazırlanılmış konularla ilgili olarak. Aksi halde bu etki geçtiğinde hevesimiz de kaçabileceğinden, başlangıçlardan pişmanlık duyulabilir.

21:20'de Ay ve Neptün arasında sert bir kare oluşuyor; Hayalleri ve hafızadaki birikimleri öne çıkarabilecek, eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar kafamızı karıştırabilir. Bu saatlerde önemli bir şeye karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak ya da hayati önem taşıyan konularda adım atmak hiç uygun değil; yanlış yönlendirici bir etki. Gün içinde Güneş ve Chiron arasındaki kare açı da aktif olacağından ümitsizlik, umutsuzluk hissetmek, önümüzü görememek mümkün. Çevremize karşı olan hassasiyetimiz de yükseleceğinden suistimallere, aldanmalara oldukça açık olabiliriz. Alkol, ilaç tarzı maddelerden zarar görmemiz de bu akşam mümkün. Bait şeyleri problem haline getirmeden bu etkinin geçmesini dinlenerek geçirmek en uygunu.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder