19 Aralık 2014 Cuma

19 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay neredeyse tüm gün Akrep'te, haftanın son iş gününde. Tepkilerimizi ve düşüncelerimizi ortaya dökmememizden gün boyu dışarıdan birilerinin içimize ulaşması zor görünüyor. Anlaşılması güç, gizemli davranışlar içinde olabiliriz. Sık sık yanlış anlaşıldığımız hissine de kapılmamaız bugün olası. Kendimize fazlaca güvendiğimizde, içimizde fırtınalar da kopsa, yüzeyde sakin kalmayı bir şekilde başaracağımız kesin. Şüpheci ve eleştirici tavırlar ise ilişkilerimizde zorluklar yaratabilir.

10:25'te Ay ve Jüpiter arasındaki sert kare nedeniyle, iyi niyetimiz, görülmesi gereken önemli şeylere görmemize mani olabileceği gibi problemleri de göz ardı etmemize neden olabilir. Kendimizi sabah saatlerinde dev aynasında görebilir, sanki Kaf Dağı'nın tepesinde oturuyormuş ve hiç bir güç bize karşı koyamaz gibi hissedebiliriz. Unutmayın ki bu etkinin ardından o problemlerle tekrar baş başa kalacağız. Aşırı iyimserlik bazı detayları atlamamıza neden olabilir..

23:11'de Ay ve Satürn kavuşumu Akrep burcunun son derecelerinde gerçekleşecek.. Gece yarısına doğru içimizdeki gizli düşünceleri iyice derinlere gizlemek mümkün; hatta bunları kendimizden bile sakladığımızı düşünebiliriz. Bulunduğumuz ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu ve depresyona kayma gibi hissedişler olabilir. Karamsar hislerin yoğunluk kazanması mümkün. Olumsuz yönlerimiz ile yüzleşme gibi de algılayabiliriz. Düşündüklerimiz ve yaşadıklarımız arasında bir mücadele hissi ağır basabilir. Ay, bu açının ardından 23:55'te Yay burcuna geçmek üzere boşluğa giriyor. Gece yarısı itibarı ile daha dışa dönük ve özgürlüğümüze düşkün tavırlar sergilememiz olağan olabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder