2 Aralık 2014 Salı

2 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay, gün boyu Koç burcunda ilerliyor; bir çocuk gibi denenmemişi denemeye hevesli, atak, cesaretli ve aklına estiği gibi davranmayı hevesli bir burç. Kafasının dikine gitmek, bazı hesapsız sonuçların da doğmasına neden olabilir tabii.. Hele ki öncü gruptan olduğunu da düşünürsek, sert hatlı kavşaklara da işaret edebilir; Uranüs ve Pluto karesine bugün dokunacağını göz önünde bulundurmalıyız.

00:12'de gece yarısının hemen ardından Pluto ile sert bir kare içine girecek olan Ay; bu saatlerde duygularımızın derinleşebileceğini söylüyor. Israrcı, hırslı, bir fikri kafaya takıp, duygusal güç mücadelelerine girebiliriz. Sanki hiç istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda bırakılıyormuşuz gibi, ani çıkışlar yapmamız ve etrafımızdakileri sinirlendirmemiz de mümkün. Hemen ardından gelecek 01:12'deki Ay ve Uranüs kavuşumu ile zincirlerimizden kurtulup, süre gelen düzenimizi değiştirmeye güçlü bir dürtü hissetmemiz olası. Eğer üzerinde düşünülmüş, ölçüp, biçtiğimiz konularda, köklü değişim yaratma şansını da bu büyük enerji sayesinde yakalayabiliriz. Ancak eğer ki hazırlıksız yakalandıysak, sonradan canımız yanabilir. Bazılarımız, gece yarısının bu saatinde kalkıp, oturma odasındaki düzeni bile değiştirebilir..

13:13'te Ay ve Venüs arasındaki üçgen açı ile, öğle saatlerini, sıcacık arkadaşlıklar, sohbetler ile eğlence ve dostluk saatlerine çevirme imkanı bulacağız. Kolaylıkla oluşan duygu akışı koruyuculuk, annelik gibi hislerimizde artış yaratabilir. Kendimizi, çevremizi, bulunduğumuz mekanları güzelleştirmek adına uğraşlar verebilir, alış verişler yapabiliriz.

18:15'te ise Ay ve Jüpiter arasındaki günün son üçgeni sayesinde işlerimizin kolayca akıcı ilerlebildiğine şahit olabiliriz. Etrafımızdakilere duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşmak, hayatın farklı yönlerine eğilmek isteyebilir; iyimser duygularımızın arttığına şahit olabiliriz. Hayatın eğlenceli yanı bu akşam daha çok dikkatimizi çekecek gibi..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder