7 Aralık 2014 Pazar

7 Aralık 2014 - Astrolozi


Haftanın son günü'ne geçiyoruz.. Dün gerçekleşen Dolunay nedeniyle üzerimizde bir enerji yoğunluğu hissetmemiz çok normal.. İkizler burcunda gerçekleştiğinden aslında  bugün yapılacak en güzel şey bence kitap okumak ve içsel hissettiğimiz huzursuzluğun geçip gitmesine izin vermek.. Ay halen İkizler burcunda.. Kafamız değişik ve daldan dala atlayan fikirlerle dolu olabilir; hangisi önemli karar vermek de biraz zor görünüyor. Aynı anda bir kaç işle uğraşmak ama derinine inememek, çevremizdekilerle bol bol iletişim kurmak ve etrafımızın insanlarla dolu olmasından keyif almak Bugünün özellikleri.

05:48'te Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim nedeniyle, bu saatte ayakta olanlar adına sabaha olumlu düşünceler içinde uyanmamız mümkün olabilir. Gün içinde grup aktiviteleri planlamak, yardımlaşma, destek verme, birbirimizi anlayarak yapılacak çalışmalar düzenlemek adına aktif bir sabaha hazır olabiliriz. Özellikle halkla ilişkiler, pazarlama tarzı ikna gerektiren işler adına sabah erken saatler oldukça verimli.

11:51'de Ay ve Venüs'ün bir karşıtlık içinde olmaları, her istediğimize kolayca ulaşabiliriz tarzında aşırı bir iyimserlik verecektir. Yoğun ilişkiler olmak asıl amaç gibi görünüyor. Ama başkalarının bunu isteyip istemediği hakkında pek bilgimiz olmadan.. İsraf ve aşırılığa da sebeb olabilecek bu zıtlık, satın almadan yemeğe veya konuşmaya kadar abartılara neden olabilir. Bu nedenle ilişkilerimizde ufak çaplı çekişmeler de doğabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 19:34'te Yengeç burcuna geçene kadar açısız kalacak. Yani söz konusu bu etkiyi akşam üzeri saatlere kadar hissedebiliriz; mümkünse hiç bir konuda aşırıya kaçmamak en uygunu olacaktır.

Ay'ın Yengeç burcuna geçişi ile beraber akşam saatlerinde ev, aile, vatan, millet, duygusal güvenliğimiz gibi konular öne çıkabilir. Çevremizdekilere karşı anaç tavırlarımız yoğunlaşacaktır. Oldukça duygusal ve hassas bir enerji üzerimizde etkili olabilir. Ruh halimiz dalgalı denizler gibi iniş ve çıkışlar gösterebilir; tabii bunun yanında sevinç ya da mutsuzluk gözyaşlarına boğulabiliriz. Duygularımızı kontrol edebilmeyi başarabilirsek, dünyanın en anlayışlı insanları olabiliriz bu akşam..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder