31 Aralık 2014 Çarşamba

31 Aralık 2014 - Astrolozi


Yılın son günü.. Dönüp bir tüm seneye bakmak gerek.. Neler oldu, hedefler ne derece halledilebildi, neler kaybedildi, neler kazanıldı, acı-tatlı anılar neydi, iz bırakacak neler yaşadık, nelere ağladık, nelere güldük.. Farzedin ki bir film şeridi gözlerinizin önünde akıyor; tüm yıl o filmde.. Seyredin, ne kadar hangi yönde büyüdük..

Ay Boğa burcunda ilerliyor; uzun vadeli hedeflere, hayattan alınabilecek keyiflere odaklı olabileceğimiz bir gün bu son gün.. Ağır ağır ilerleyebilmek ve heybemizdekilerin bizleri güvende hissettirmesi tabii bunları çoğaltmaya da karar vermek adına oldukça uygun etkiler var gün boyu.. 05:40'ta Ay ve Güneş arasındaki harika üçgen açı, güne kendimizi fiziki ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde uyanmamıza neden olacaktır. Sabah erken saatlerde olumlu enerjiler yayılabilir bizlerden. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri pek çok şey için oldukça olumlu bir sabah. Bence bu son gün erken başlamalı..

12:28'te ise günün diğer güzel açısı Ay ve Pluto arasındaki üçgen.. Duygsallığı canlandırıcı, her şeyi daha güçlü hissettirici bir etki. Geleceğe dönük planlar kafaya takılabilir, üzerinde iradeli bir şekilde ararştımalar yapılabilir, kararlar verilebilir. İhtirasın da aynı irade gibi yüksek olacağı bir gün ortası.. Derinlerimizdekine yönelebilir, gerçekten neler istiyoruz rahatça algılanabilir.

13:34'te yukarıdakinin arkadından gelen diğer bir açı ise Ay ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm.. Ne kadar da manidar, kafaya takacağımız düşünceler sanki içimizde eksik gördüklerimiz.. Bunların tamirine yönelmek adına, hani o herkese ahkam kesip de vaazler halinde tavsiye ettiklerimizi şimdi kendimize söylüyoruz sanki.. Yeni yıl adına "yapılacaklar listesi"ne bir kaç madde de rahatlıkla eklenebilir.

Gün sanki karar alma günü.. Yeni yıla girişin hemen ardından yaşanacak Mars'ın sert açıları da harekete geçirici etkiler barındırıyor. Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder