27 Aralık 2014 Cumartesi

27 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay, akşam üzeri saatlerine kadar Balık burcunda hareket etmekte; olağanüstü duyarlı, idealist ve ileriyi gören davranışlar sergilememiz dolağ olabilir. Gün içinde sezgilerimize güvenebiliriz. Ara sıra inatçılığımız tutsa da genel olark olaylara iyimser açıdan bakmamız, iyi huylu, geçinilmesi kolay hareketler içinde bulunmamız nedeniyşe keyifli bir gün geçirmek mümkün. Kendimize fazla güvenmeyeceğimizden utangaç davranışlar da öne çıkabilir.

00:18'de Merkür'ün Ay Düğümlerine kare yapmasından dolayı, gün boyu bazı konularda karar vermek zorlaşabilir. İletişimde zorluklarla, aksiliklerle karşılaşabiliriz. Belki de bugün önemli konular hakkında son sözleri söylememek, önemli görüşmeler yapmak ya da imzalar atmak adına pek uygun değildir. Bu tarz işlerinizde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

03:45'te Ay ve Pluto arasındaki ılımlı görünüm, bu saatte ayakta olanlar için derin bir duygusallık verebilir. Bir konuyu kafaya takıp, araştırmalar yapmak, üzerinde kafa patlatmak, uyku kaçırma adına da söylenebilir. Mistik konular bu saatte ilgimizi çekebilir.

04:48'te Ay ve Chiron kavuşuyor; bunun yanında da 05:10'da Güneş ve Neptün ılımlı bir etkileşim içinde olacaklar.. Manevi olarak huzur bulabileceğimiz, çevremizdeki olaylara ve insanlara yönelebileceğimiz yoğun bir enerji verebilir. Onların ihtiyaçlarını daha çabuk anlayıp yardım etme dürtüsü hissedebiliriz. Kişilere yardım etmek, kendi duygularımızı tatmin ve kendimizi ispatlama yönünden bize iyi gelecektir. Tefekküre geçme, sessiz kalma, günlük konulardan sıyrılma sanat ile ilgilenme adına uygun bir sabah olacaktır. Fiziksel enerjimiz düşebilir; bu nedenle yorucu işlere kalkışmamakta fayda var. Enerjimiz, hissiyat üzerine yoğunlaşacaktır.

09:03'te Ay ve Merkür arasındaki olumlu görünüm ise sabaha yoğun bir ilişki temposu içinde uyanmamıza neden olabilir. Saman alevi gibi de olsa anlamlı ya da anlamsız konuşmalar kolaylaşacaktır. İlişkiler üzerinde ise yumuşak bir etki verebilir ancak tabii gün boyu etkili olacak Merkür'ün Düğümlere olan karesini unutmamakta fayda var.

17:43'te Ay'ın Venüs'e yapacağı ılımlı açı ile keyifli bir akşam üstüne işaret ediyor. Hoş bir sevgi dalgası arkadaşlıklara bunu yanında özel bir eşyaya, hayvana, mekana, işe ya da nesnel olmayan şeylere bile yayılabilir. Gözlerimiz güzellikleri arayacaktır. İlişkilerde bazı aksaklıkları onarmak, eğlencelerde ya da davetlerde yer almak mümkün. Tabii bunun yanında Venüs'ün ve Güneş / Neptün açısının vereceği rehavet, tembelliğe ve doğal isteklerin doyurulması yönünde çalışabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitiriyor. Son Venüs açısı gece boyu etkili olacaktır. Alış verişte, yeme ve içmede aşırlığa mahal vermemekte yarar var.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder