3 Aralık 2014 Çarşamba

3 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay, bugüne Koç burcunda ilerleyerek giriyor; Pluto ve Uranüs karesine dokunuşların etkisiyle agresif, saldırgan, aceleci ve huzursuz duygular içinde olmamız mümkün. Koç burcunun verdiği eyleme geçiş dürtüsü, sonradan duyulabilecek pişmanlıklara neden olabilir. Hesplamadan adım atmamak en iyisi.. Ay, Koç burcunda iken son sert karesini de 04:41'de Mars ile yapacak. Ayakta olanlarımız için adeta sinir harbi yaşatabilecek bir enerji yoğunluğu. Bazı olaylar hiç yokken bile kızgınlık ve agresyon yaratabilir. Bu saatlerde ayakta olanlar için söylemekte fayda var; kazalara açık olduğumuz bir süreç.. Bu açının ardından Ay boşluğa giriyor ve Boğa burcuna geçene kadar açısız kalacak.

07:14'te Ay'ın, rahat ettiği, mutlu olduğu Boğa burcuna geçişi ile, geçirdiğimiz bir iki güne nazaran daha ağır, sistemli, sabırlı olmamız mümkün. Etrafımızdaki güzellikler, 5 duyumuzla hissedebileceğimiz keyif verebilecek tatlar bizler için önemli olacaktır. Uyum ve diplomasinin yanında yeniliklere kapalı olmak ve içinde bulunduğumuz durumları korumaya çalışmak olası. Güzel olan herşeye büyük bir tutku hissedebiliriz. İşimizi şansa bırakmadan, ileriye dönük planlar yapmak da bunun yanında mümkün..

15:49'da Ay ve Neptün arasındaki ılımlı görünüm ile sanatsal yanımız uyanacaktır. Çevremize karşı olan hassasiyetimiz artabilir ve başkaları ile ilgilenebiliriz. Hatta kendimizden evvel diğerlerini düşünmek bile mümkün. Mistik, dini ve sanatsal konulara olan ilgimiz artabileceği gibi, yaratıcılığımızı yaptığımız işlerde gösterebiliriz. Yalnız kalıp iç dünyamıza çekilmek, dua, meditasyon, niyet adına verimli bir akşam üzeri geçirmemiz mümkün..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder