26 Aralık 2014 Cuma

26 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay, Cuma gününe boşlukta ilerleyerek giriyor.. 06:06'da ise Balık burcuna geçiyor; duygusal iniş çıkışların, kendimizin ve diğerlerinin duygularıyla bağ kurabilmenin önemi farkedeceğimiz bir gün. Sevinç ya da mutsuzluk gözyaşları bizi çabucak ele geçirebilir. Oldukça kırılgan ve hassas olabiliriz. Nazik ve merhametli yanımız ise ihtiyacı olanların yardımına koşmamıza kolaylık sağlayacaktır. Yükselen hayal gücü güzel sanatlar açısından oldukça elverişli olacaktır. Tabii bunun yanında Neptün'ün puslu yanı, katı gerçeklerden kaçmak adına gözümüzü de boyayabilir.

06:33'te Ay ve Satürn arasındaki sert kare sabah erken saatlerde ani bir depresyonun veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına müsait enerjiler barındırıyor. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir ve hayatımız olduğundan daha kara görülebilir. Duygularımız ve düşüncelerimiz bir birine uymayacaktır. Sabahın erken saatleri önemli görüşmeler açısından pek uygun değil. Özellikle otorite figürler ve olgun kişilerle ilişkilerimizde sorun çıkabilir. Mümkün olduğu kadar iyimser yanımızı harekete geçirmeli ve bu tarz düşüncelerden uzaklaşmalıyız.

13:46'da Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim, sabah saatlerindeki karamsar havanın dağılmasına müsait. Olayların kargaşası içinde bile olsak duyguları işin içine karıştırmadan nötr durabileceğimiz bir zaman aralığı. Duyguları kontrol edebilmek ve olaylara daha rahat konsantre olabilmek mümkün olacaktır. Özellikle kadın - erkek olmak üzere tüm arkadaş veya grup ilişkileri açısından  dostluğun yararlarını görebiliriz.

14:50'de Ay ve Neptün kavuşuyor; oldukça güçlü bir etki olabilir. Farkedilmesi zor olsa da çevremize karşı hassasiyetimiz tavan yapabilir. Bu paylaşıma açık yanımızdan faydalanmak isteyen kişilere karşı tabii dikkatli olmak gerek. Kuşkulara ve aldanmaya açık bir zaman olmasının yanı sıra dalgınlıklar, küçük yanlışlıklara ve sakarlık tipi küçük kazalara sebep olabilir. Sanatsal, dini, mistik konulara olan ilgimiz artabilir; gerçeklerden uzaklaşmak, rahatlama yollarına kapılmak mümkün olabilir. Ay'ın bundan sonraki açıları gece yarısını geçtikten sonra oluşacak..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder