29 Aralık 2014 Pazartesi

29 Aralık 2014 - Astrolozi


Yılın son haftası ve Ay Koç burcunda.. Enerjik, iradeli, kuvvetli ve inatçı davranışlar.. Girişkenlik ve cesaret eşliğinde kendimize olan güvenimiz de oldukça yüksek olacaktır. Denenmemiş her şeye ilgi duyabilir, yeni tecrübelerden heyecan duyabiliriz. Problemlere alışılmışın dışında çözümler bulmak ve zorluklarla kolayca başedebilmek mümkün. Ser hatlı bir gün olacaktır; öncü özelliğe sahip Koç burcundaki Ay sabah erken saatlerde Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi aktive edecek.

06:19 Ay ve Uranüs kavuşumu, ardından 07:08 Ay ve Pluto karesi.. Her ikisi de süregelen düzenleri yerinden oynatıcı etkilere sahip. Şaşırtıcı, ani gelişebilecek durumlar olağan dışı bir gün geçirmemize neden olabilir. Önceden üzerinde düşünülmüş hazırlanılmış projeler ile ilgili olarak müthiş bir başlangıç enerjisi verecektir; ancak hazırlıksız yakalanacağımız durumlara karşı sakin ve dengede kalmak çok önemli.

11:26'da Ay ve Güney Ay Düğümü kavuşumu kendimizi depresif, karamsar hissetmemize neden olabilir. Öğle saatlerinde önemli konularda başlangıçlar yapmak, kararlar vermek açısından pek uygun enerjiler yok. Düşünceler geçmişe kayabilir ve yapacaklarımızdan daha çok yapamadıklarımız kafamızı yorabilir. Enerjimizi yükseltip, bu geçici etkinin lısa süreli olduğunu düşünmek daha uygun.

17:54'te Ay ve Mars arasındaki ılımlı etkileşim güç, cesaret, zeka kıvraklığı gerektiren her iş için uygun.. Başkaları ile çalışmak, liderlik rolünü üstlenmek kolaylaşabilir. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız ve amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olacağımız bir akşam üstü..

19:08'te Ay ve Merkür arasındaki sert kare, ilişkilerdeki kritik saatlere işaret. Hislerimiz ve duygularımız mantığımızın esiri olacağından konuşmalar da sertleşebilir. Problemimiz olan kişilerle mümkünse bu saatlerde görüşmeyin; işler daha da terse dönebilir. Duygusal ve fiziksel rahatlama çalışmaları yapmak, olayları akışına bırakmak, szö ve davranışların üzerinde durmamak en iyisi.. İletişimde aksilikler yaşanabilir.

22:37'de Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı sayesinde ise çevremizdekileri sıcak ve arkadaşça hissetmek, onlara duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşmak mümkün. Yoğun bir iyimserlik rüzgarı üzerimizde etkili olacaktır. Hayatın farklı yönlerine eğilmek, yaşamın gerçeklerini araştırmaya ilgi duymak mümkün. Keyifli bir akşam var önümüzde..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder