13 Aralık 2014 Cumartesi

14 Aralık - 20 Aralık 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç

Pazar günü geleceğe iyimserlikle bakmanız, yaratıcılığınızın artmasına neden olacak; eğitim, yurt dışı, hukuk, pazarlama medya alanlarında göz önünde olabilir, sevgiliniz ya da çocuklarınızla geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz. Pazartesi kesinleşen Uranüs ve Pluto karesi, kariyer ve ototrite figürleri ile ilişkinizde sizi değişime zorlayıcı etkiler taşıyor; özgürleşme, kendi bildiğinizi okuma dürtünüz yüksek olabilir. Çarşamba günü Merkür, 5 Ocak'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor; kariyer konularında iletişim trafiğinizdeki artışın, kararlarınızın belki yeni görüşmelerin, imzaların, yeni projelerin de habercisi olacaktır. Hafta sonu ise yine bu alanlarda bazı yol ayrımlarına neden olabilecek güçlü etkiler görevde olacak. Hafta içi sertleşen açılar, hafta sonuna doğru yeni kararlara neden olabilecek güçte; kariyer ve otorite figürleri ile ayrılıklar ya da yep yeni başlangıçlar var önünüzde. Bu sert etkileri problemsiz atlatabilmek için mümkün olduğu kadar düşünerek hesaplayarak hareket etmenizi öneririm. Ani verilecek her karar sonradan pişmanlık yaratabilir..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta başı ev, aile, gayrimenkul ile ilgili bir çok konuda kafanızı yoran problemleri çözebilmenize yardım edecek etkiler mevcut. Gayrimenkul alım satımı, ev ile ilgili bazı kredi, vergi, sigorta işlerini rahatlıkla halledebilirsiniz. Miras konunuz varsa ilerleme kaydedebilirsiniz. Eviniz ile ilgili bütçenizde denge oluşturabileceksiniz. Hafta arası aktifleşen Uranüs ve Pluto açısı nedeniyle tüm yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, yayıncılık, seyahat, pazarlama işlerinizde kontrolünüz dışı aksilikler yaşamanız olası. Bu etki uzak akrabalarınızla da ilişkinizde problem yaratabilir. Sıkıntılı durumlar inançlarınızı sorgulamanıza neden olabilir. Gelecekle ilgili bazı planlarınız suya düşebilir. Çarşamba günü Merkür, 5 Ocak'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor ve yukarıda saydığım yabancı kültürler, hukuksal, eğitim, seyahat konularındaki iletişim trafiğinizi arttıracak. Bu alanlarda bu hafta zorlayıcı etkiler de olsa bu konular ile ilgili kararlar, görüşmeler, toplantılar yapılabilir hatta imzalar atılabilir. Sadece bu hafta sonuna kadar bu alanlarda mümkün olduğu kadar acele karar vermemeye ve ani başlangıçlar yapmamaya özen gösterin; aksi halde sonradan üzülebilirsiniz. Süpriz fırsatlarla da bu alanlarda aniden karşılaşabilirsiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta başı ikili ilişkileriniz, ortaklarınız ya da eşinizle fikir birliği sağlamak, beraber eğitim, seyahat kararları vermek, ortaklık ya da evlilik teklifleri almak adına uygun enerjiler mevcut. Yakın çevrenizden, kardeşleriniz ya da komşularınız aracılığı ile bazı tanışmalar yaşayabilirsiniz. Ortak kararlar vermek, fikirsel destekler bulabilmek de mümkün. Hafta ortası sizi maddi olarak zorlayabilecek bazı sert hatlı enerjiler maalesef devrede. Bazı arkadaşlarınızla aranızda para konusu problem yaratabilir. İçinde bulunduğunuz arkadaş grupları yüzünden harcamalarınız artabilir. Arkadaşlarınızla aranızda kıskançlık, kin, hırs gibi duygular oluşabilir. Kredi, borç, vergi, sigorta, nafaka, burs, prim gibi konulardan aradığınızı bulamayabilir hatta ani sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Çarşamba günü Merkür de, 5 Ocak'a kadar kalacağı 8. evinize gireceğinizden bu alanlarda çeşitli görüşmeler, toplantılar yapabilir, yeni kararlar alabilirsiniz. Hesaplarınızla ilgili çalışmalar yapmak adına da uygun bir süreç. Bazı hastalıkların operasyon gerektirmesi de bu döneme denk gelebilir. Bu hafta sonuna kadar mümkün olduğu kadar harcamalarınızı, bütçenizi dengede tutmaya özen gösterin.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta başı çalışma hayatınız, projeleriniz, yardımcılarınız ve müşterileriniz aracılığı ile maddi gelirinizde bir artış söz konusu; yeni bir iş ya da fırsat haberi sizi maddi olarak sevindirebilir. Hafta arası aktifleşen Uranüs ve Pluto karesi nedeniyle özellikle ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ya da evliliğinizde yol ayrımları, ayrılıklar, boşanmalar ya da bekarsanız ani evlilik ya da ortaklık kararları oluşabilir. Sosyal statünüzde ani değişimler söz konusu. Çarşamba günü Merkür de, 5 Ocak'a kadar kalacağı 7. evinize geçeceğinden yine bu alanlarda iletişim trafiğinizde artış, yeni kararlar, görüşmeler oluşabilir. Hukuksal davalar gündeme gelebilir. Yetkililerinden tavsiyeler, danışmanlık almak için de uygun bir süreç; bazılarınız bu dönemde taşınma kararı alabilir. Ancak özellikle bu hafta özellikle ikili ilişkiler konusunda ani kararlardan uzak durun; aksi halde sonradan pişman olacağınız durumlar oluşabilir. Önceden üzerinde detaylı düşünülmüş konular adına da başlangıçlar aniden gündeme gelebilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftabaşı, yeteneklerinizle, yaratcılığınız ve sanatçı ruhunuzla kendinizi rahatlıkla öne çıkarabileceğiniz bir etkiler mevcut. Bazılarınız için aşk ya da bebek sürprizleri mutluluk yaratabilir. Diğer zamanlara göre daha şanslı hissedebileceğiniz bir hafta başı. Bilginiz ve entellektüelliğinizle özellikle Pazartesi gururlanabilirsiniz. Hafta ortası aktifleşen Uranüs ve Pluto karesi nedeniyle yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama ile ilgili işlerinizde bazı ani oluşan detaylar, rota değişimlerine neden olabilir. Özellikle çalışma hayatınızda, sağlık alanında ani değişimler yaşanabilir. Çarşamba günü Merkür de, 5 Ocak'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Oğlak burcuna gireceğinden, sağlık kontrollerinizi ihmal etmemenizi öneririm. Yeni projeler, toplantılar, kararlar, imzalar oluşabilir bu dönemde; iş başvuruları yapılabilir. Sadece bu hafta çalışma ortamlarınızda, iş arkadaşlarınız, müşterilerinizle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalı, ani davranışlardan uzak durmalısınız. Ani yükselebilecek özgürlük ihtiyacı bazı ilişkilerinizde ani kopukluklar yaşamanıza neden olabilir. Önceden üzerinde düşünülmüş, detayları hesaplanmış projeler adına da başlangıç enerjisi verecektir. Özellikle yardımcılarınız üzerinde baskı kurmadan işlerinizi halletmeye çalışın..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta başı, ev, aile, gayrimenkul ile ilgili bazı problemler kendiliğinden çözülebilir; evinizde daha fazla vakit geçirmek, ailenizle ilgilenmek, bazı kötü alışkanlıklarınızı bırakmaya karar vermek kararlarınız arasında olabilir.. Hafta arası Uranüs ve Pluto arasındaki kare aktifleşeceğinden sevgilinizle, çocuklarınızla ilişkinizde bazı kriz içerebilecek durumlar oluşabilir. Yanlış alışverişler, lüks tüketim harcamalarınızı arttırabilir. Spekülatif alanlarda kayıp yaşayabilirsiniz; pek şanslı olduğunuz bu hafta için söylenemez. Aşk ilişkilerinde ani kopuşlar yaşanabileceği gibi, özellikle hamile olanların kendilerine dikkat etmeleri gereken bir hafta. Çarşamba günü Merkür de, 5 Ocak'a kadar kalacağı 5. evinizdeki Oğlak burcuna geçeceğinden bu konularla ilgili görüşmeleriniz iletişim trafiğiniz artabilir, kararlar önem kazanabilir. Yeteneklerinizi sergileyebilmek açısından ani gelişebilecek bir fırsatla da karşılaşabilirsiniz. Ancak önceden hazırlanılmamış hiç bir girişim için başlangıçta bulunmayın; aksi halde sonradan üzülebilirsiniz. Hazır olduğunuz işler adına ise hızlı gelişmeler sizi zaten başlangıca zorlayacaktır.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta başı fikirleriniz, bilginiz, iletişim şekliniz, içinde bulunduğunuz arkadaş çevresinde ilgi çekebilir; çevrenizdekileri etkileme şansı bulabilirsiniz. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile beraber hareket edebilir, ortak zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile seyahat, eğitim programları yapabilirsiniz. Hafta ararı, Uranüs ve Pluto karesi aktifleşeceğinden aile içinde ani çıkabilecek tartışmalardan uzak durmanızda fayda var; fikir ve yol ayrılıkları, ani taşınmalar söz konusu olabilir. Gayrimenkulünüz ile ilgili bazı kararların iptali oluşabilir. Bazı ortaklıklar, evlilikler yol ayrımına gidebilir. Ani oluşacak duygusallık, yanlış kararlara neden olabilir. Çarşamba günü Merkür de, 5 Ocak'a kadar kalacağı 4. evinizdeki Oğlak burcuna geçeceğinden eviniz, aileniz ve gayrimenkulünüz ile ilgili iletişim trafiğiniz, görüşmeleriniz hatta bazı kararlar, imzalar bu dönemde oluşabilir. Ancak özellikle bu hafta içi mümkün olduğu kadar hazırlıksız olduğunuz girişimlerden uzak durun; aile büyükleri ya da tüm aile üyeleri ile ilişkinizde sonradan pişman olabileceğiniz adımlar atma tehlikeniz var..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta başı kariyerinizde maddi kazanç şansı oluşturacak güzel etkiler mevcut; yeni bir iş fırsatı, zamn şansı yakalayabilirsiniz. Otorite figürleri ile olan ilişkilerinizden destek bulacaksınız. Hafta ortası Uranüs ve Pluto arasındaki kare tetikleneceğinden özellikle çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız, müşterileriniz ya da yardımcılarınızla ilişkilerinizde ani gelişebilecek iletişimsel problemler ani olaylara neden olabilir. İletişim cihazlarınıza gerekli bakımları yaptırın; stresli düşünceler sağlığınıza da negatgif etki yapabilir. Çarşamba günü Merkür de, 5 Ocak'a kadar kalacağı 3. evinizdeki Oğlak burcuna geçeceğinden bu dönemde iletişim, kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz, ulaşım ve seyahat konularınız, yayıncılık ya da ticari işleriniz öne çıkabilir. Sadece bu hafta için bu alanlarda dikkatli adımlar atmanız önerilir; ani hazırlıksız verilecek kararlar, atılacak adımlar sonradan pişmanlık yaratabilir. Özellikle kardeşleriniz komşularınız ile ilişkilerinizde dengede kalmaya özen gösterin. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta başı, geleceğe daha iyimser, olumlu bir bakış açısına sahip olmanız mümkün. Yurt dışı kültürler, hukuksal, eğitimsel konular, medya, pazarlama işlerinizle ilgili işlerinizde kendinizi etkili bir şekilde öne çıkarabilirsiniz. Hafta içi Uranüs ve Pluto arasındaki kare aktifleşeceğinden aşk hayatınız, çocuklarınız ve bazı hobilerinizle ilgili olarak harcamalarınız artabilir. Maddi açıdan pek şanslı bir haftada değilsiniz. Lüks tüketim, pahalı alış verişler, eğlence tarzınız maddi sorunlar çıkarabilir. Çarşamba günü, Merkür de, 5 Ocak'a kadar kalacağı 2. evinizdeki Oğlak burcuna geçeceğinden maddi konularla ilgili olarak bazı görüşmeler, kararlar, toplantılar veya seyahatler gündeme gelebilir; bu alanda iletişim trafiğinizde yoğunluk olacaktır. Yeni bir iş başvurusu, bazı imzalar da bu arada oluşabilir. Sadece bu hafta harcamalarınızla ilgili olarak dikkatli olmalı ve düşüncesizce hareket etmemelisiniz. Sanat çalışmaları ile ilgili olarak bazı zorlayıcı şartlar yeni fırsatlar da getirebilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta başı kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka, miras konularından beklenmedik bazı destekler bulabilirsiniz. Psikolojik ve manevi olarak kuvvetli hissedebileceğiniz, bazı kriz içeren durumları kendi içinizde analiz yaparak çözebileceğiniz etkiler barındırıyor. Sezgileriniz özellikle Pazartesi günü size yardımcı olacaktır. Hafta arası Uranüs ve Pluto karesi aktifleşeceğinden, aile, ev ve gayrimenkul konularında ani gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir; aile arasındaki dengeyi bozmamanızı tavsiye ederim. Duygusal olarak oldukça huzursuz hissedebilirsiniz. Aile büyükleri ile aranızda olumsuz durumlar oluşabilir. Çarşamba günü Merkür de, burcunuza 5 Ocak'a kadar kalmak üzere gireceğinden, bu süreçte kararlarınız, fikirleriniz ve iletişim şekliniz oldukça önem arz edebilir. Eğitim, seyahat, ticaret konuları gündeme gelebilir. Bazı anlaşmalar yapabilir, imzalar atabilirsiniz. Sadece bu hafta ani gelişmelere hazırlıksız yakalanmayın, sonradan pişman olmamak adına düşünmeden hareket etmeyin. .

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta başı içinde bulunduğunuz arkadaş grupları, sosyal çevreniz aracılığı ile ortaklıklar kurabilir, yetkilisine fikir danışabilir ya da eş adayı ile tanışabilirsiniz.. Dostlarınız size özellikle Pazartesi günü destek olacaktır. Hafta arası iletişim yoluyla ani haberlere hazır olun; üzeri kapatılmış bazı konulardan, dedikodulardan, gizli düşmanlıklardan haberdar olabilirsiniz. Seyahatlerinizde, trafikte olumsuzluklarla karşılaşabilir, iletişim cihazlarınızda arızalarla uğraşabilirsiniz. Dosyalarınız, bilgileriniz kaybolabilir; gerekli bakım ve yedekleme çalışmalarını yapın. Çarşamba günü, Merkür de 5 Ocak'a kadar kalacağı 12. evinizdeki Oğlak burcuna geçeceğinden, bu dönemde kendi içinize bir yolculuk yapabilir belki manevi konularla ilgilenebilirsiniz. Sadece bu hafta gizli kapaklı sayılabilecek her şeyden uzak durmanızda fayda var; ani gelişebilecek durumlar kötü sürprizlere neden olabilir. Bu haftayı yaratıcılık yanınızı geliştirici çalışmalar yaparak, idrak konusunda adımlar atarak geliştirmeniz manen sizi kuvvetlendirecektir.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta başı çalışma ortamınızda, günlük işlerinizde, sağlık konularında otorite figürleri tarafından onay bekleyen işlerinizde sizi destekleyici etkiler mevcut. Üzerinde çalıştığınız bir proje yetkililerden onay görebilir; bir iş başvurunuz kabul edilebilir. Özellikle Pazartesi günü bu tarz başvuruları yapabilirsiniz. Hafta arası Uranüs ve Pluto arasındaki kare aktifleşeceğinden içinde bulunduğunuz gruplar, arkadaş çevreniz nedeniyle ani harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bazı dostlarınızla maddi konular nedeniyle yollarınız ayrılabilir. Çarşamba günü Merkür de, 5 Ocak'a kadar kalacağı 11. evinizdeki Oğlak burcuna geçeceğinden sosyal çevrenizde fikirleriniz, kararlarınız önem arzedebilir. Fikirsel destek bulabilir, düşüncelerinizle, iletişim tarzınızla dikkat çekebilirsiniz; arkadaşlarınızla olan iletişiminizde artış görülebilir. Sadece bu hafta özellikle maddi konularda dikkatli olmanız, arkadaşlarınızla para alış verişlerine girmemeniz tavsiye olunur; aksi halde sonradan pişman olabilir, zarara girebilirsiniz..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder