6 Aralık 2014 Cumartesi

7 Aralık - 13 Aralık 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç

Cumartesi 3. evinizde gerçekleşen Dolunay nedeniyle kardeşleriniz, komşularınız, iletişim, seyahat, eğitim, ticaret ve yayıncılık ile ilgili konularınızda önümüzdeki 10 günlük süreçte netlikler yaşayabilirsiniz. Hafta başı yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya ve uzak akrabalarınız ile ilgili tüm konularınızda fikirlerinizi düşüncelerinizi etkili ortaya koyabilir, ileriye dönük çalışmalar yapmak adına kararlar alabilirsiniz; ikna kabiliyetiniz artacaktır. Bu konularda size yardımcı olabilecek bazı kişilerle karşılaşmanız olası; ortağınız ya da eşiniz size destek olacaktır. Bazı imzalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor; kariyeriniz ile ilgili olarak ilişkilerinizde düzelme yaşayabilirsinzi. Otorite figürlerinden yardım alabilmeniz, yeni kariyer fırsatları yakalayabilmeniz mümkün. Hafta sonu sevgiliniz ya da çocuklarınızla eğitim ya da seyahat programları organize etmek, fikir birliği yapmak, ilişkinizde düzeltme sağlamak adına kararlarınız fikirleriniz etkili olacaktır. Cesaretle fikirlerinizi öne sürebilirsiniz; sanatsal çalışmalar adına yabancı kültürlerden destek alabilir; eserlerinizi göz önüne çıkarabilirsiniz. Bazı ticari aktiviteler adına da uygun bir süreç..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Cumartesi 2. evinizde gerçekleşen Dolunay nedeniyle önümüzdeki 10 günlük süreçte maddi geliriniz ile ilgili olarak bazı konularda netlikler yakalayabilirsiniz. Hafta başı bütçenizle ilgili derin çalışmalar yapmak, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka, miras konularında etkili iletişim sağlamak, önemli imzalar atmak adına fırsatlar doğabilir. Ortaklaşa gelir konularında anlaşmalar yapılabilir. Bazı konularda derin araştırma fırsatları doğabilir. Çalışma hayatınızdan, müşterilerinizden destekler alabilir; sağlık konularında gelişmeler kaydedebilirsiniz. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 9. evinideki Oğlak burcuna geçiyor; bu süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya konularında yapıcı enerjiler çalışacağından, ilişkilerinizde düzelme olacaktır. Bu konulardan gelir elde etme fırsatları doğabilir. Uzak akrabalarınızla, yabancı kişilerle olan ilişkilerinizde destekler bulabilirsiniz. Hafta sonu ev, hane, aile ve gayrimenkulünüz ile ilgili bazı kriz içeren konularda çözüm oluşacaktır; bu konulardaki borç, kredi tarzı maddi konuar üzerinde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ebeveyn sağlığında iyileşme görülebilir.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Cumartesi, burcunuzda gerçekleşen Dolunay nedeniyle bir kaç gün kendinizi depresif hissetmeniz mümkün; ilişkileriniz, genel sağlığınız konularında önümüzdeki 10 günlük süreçte netliklerle karşılaşabilirsiniz. Hafta başı, ortaklıklarınız, evliliğiniz ve tüm ilişkilerinizde cesaretle fikirlerinizi kararlarınızı öne sürebilirsiniz. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. İleriye dönük kararlar hafta başı konuşulabilir. Bazı aşk ilişkileri evlilik kararı alabilir ya da çocuğunuzla ilgili konularda danışmanlığa ihtiyaç duyabilirsiniz. Yaratcılığınız ve sanatçı yanınız size ilişkilerinizde yardımcı olacaktır. Çarşamba günü, Venüs 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor; bu süreçte kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka, miras alanlarında bazı girişimlerinizde size destek olabilir. Bazı kadınsal hastalıklar, estetik operasyonlar gündem oluşturabilir. İlişkilerinizde kıskanç davranışlar, baskıcı duygular öne çıkabilir. Hafta sonu yine ilişkiler konusunda iletişimi bol etkiler mevcut. Eşiniz ya da ortağınızla eğitim, seyahat organizasyonu yapabilir; ticaret, yayıncılık alanlarında imzalar atabilirsiniz.

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Cumartesi 12. evinizde gerçekleşen Dolunay nedeniyle, önümüzdeki 10 günlük süreçte yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bazı gizli düşmanlıklarla, dedikodularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz Yaratıcılığınızla ilgili bu dönemde çalışmalar yapmak verimli olacaktır. Hafta başı çalışma hayatınızda, iş arkadaşlıklarınızda, sağlık konularında, müşterileriniz ve yardımcılarınızla ilişkinizde etkili olarak kararlarınızı öne sürebilecek, kararlarınızı bildirebileceksiniz. Önemli imzalar, anlaşmalar, fırsatlar doğabilir; eviniz ile ilgili bir çok detayı halledebilmek mümkün. Duygusal olarak kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor. İkili ilişkilerinizde düzelmeler, ortaklık, evlilik fırsatları bu dönemde oluşabilir. Hafta sonu çalışma hayatınızdaki bazı gelişmelerden maddi gelir fırsatları bulabilirsiniz. Yeni bir iş, müşteri ya da proje parasal olarak yüzünüzü güldürecektir...


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Cumartesi 11. evinizde gerçekleşen Dolunay nedeniyle sosyal çevrenizle ilgili bazı konular önümüzdeki 10 günlük süreç içinde netlik kazanabilir. Hafta başı aşk hayatınız, çocuklarınız ve yetenekleriniz, hobileriniz ile ilgili olarak kararlarınızı, fikirlerinizi rahatlıkla öne sürebileceksiniz; bu alanlarda iletişim yoluyla önemli haberler alabilirsiniz. Eğitim, hukuk, seyahat ile ilgili olarak önemli gelişmeler oluşabilir. İletişim tarzınız çevrenizde etki bırakabilir. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor; çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle olan ilişkileriniz önem arzedebilir. Kişisel bakım adına uygun bir dönem. Sağlık konuları ile ilgilenebilir, kontroller yaptırabilirsiniz. Günlük hayatınızda ilişkilerinizde düzelmeler yaşanabilir. Hafta sonu aşk ve çocuklarınız ile ilişkinizde harika enerjiler görev başında olacak. Yeni bir aşk, bir bebek mutluluğunuzu arttırabilir. Yeteneklerinizle parıldayabilirsiniz..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Cumartesi 10. evinizde gerçekleşen Dolunay nedeniyle, önümüzdeki 10 günlük süreçte kariyer konularında ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde netlikler yakalama şansı bulabilirsiniz..Hafta başı ev, aile, gayrimenkul alanlarında rahatlıkla etkili kararlarınızı, fikirlerinizi öne çıkarabilme şansı bulacaksınız. Aile ile iletişiminizde yoğunluk, eviniz ile ilgili iletişim trafiğinizde artış olacaktır. Gayrimenkul ile ilgili bazı görüşmeler, anlaşmalar gündeme gelebilir. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Oğlak burcuna geçecek; aşk, çocuklar, yetenekler ve hobilerinizle ilgili olarak tüm ilişkilerinizde düzelme görülebilir. Sanat ve yaratıcılığınızla ilgili olarak şans elde edebilirsiniz. Bazılarınıza yeni bir aşk ya da bebek haberi sürpriz oluşturabilir. Yeni bir hobi yeni bir yetenek sizi meşgul edebilir. Hafta sonu kendinizi psikolojik olarak rahatlamış, duygusal olarak güvende hissetmeniz mümkün. Rahatsız olduğunuz bir alışkanlığınızdan kurtulabilme adına kararlar verebilir, aileniz ile ilgili bazı konuları açıkça görüşebilirsiniz. Aile içindeki iletişim artacaktır.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Cumartesi 9. evinizde gerçekleşen Dolunay nedeniyle, önümüzdeki 10 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, seyahat, eğitim, pazarlama, medya ve inançlarınız ile ilgili konularınızda netlikler elde edebilme şansı bulacaksınız. Hafta başı kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile olan ilişkinizde bir artış görülebilir. Yayıncılık, eğitim, ulaşım, seyahat ve ticaret alanlarında tüm kararlarınızı etkili bir şekilde öne sürebilirsiniz. Bazı görüşmeler, toplantılar ve imzalar gündeme gelebilir. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor; ev, aile, hane içinde ilişkilerinizde size destek verecektir. Gayrimenkul konularındn kar elde edebilmek, evde misafir ağırlamak, aile içinde ilişkilerde düzelme, ev için bazı alışverişler gündeme gelebilir. Evinizde huzurlu bir dönem sizi beklemekte. Hafta sonu sosyal çevreniz ile olan iletişim trafiğinizde artış görülebilir; dostlarınızla birlikte seyant, eğitim organizasyonları yapabilir, yakın akrabalarınızla daha çok bir arada olabilirsiniz. Geleceğe dönük kararlarınız bu süreçte daha fazla kafanızı meşgul edebilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Cumartesi günü, 8. evinizde gerçekleşen Dolunay nedeniyle, önümüzdeki günlerde ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka ve bazı operasyonlarla ilgili konularınızda netlikler yakalama şansı bulacaksınız. Bütçe hesapları ya da bazı konularda araştırmalar gündeme gelebilir. Hafta başı maddi konularınızla ilgili olarak fikirlerinizi, kararlarınızı etkili olarak öne sürebilirsiniz. Bazı gelir fırsatları ile ilgili olarak görüşmeler, toplantılar yapılabilir, imzalar atılabilir. Yeni parlak fikirler üretebilirsiniz. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor; bu süreçte kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, eğtim, seyahat, iletişim, ticaret ve yayıncılık alanlarında gelir elde edebilecek şanslar yakalayabilirsiniz. Kısa gezilerden, keyif verici konulardaki eğitimlerden yarar sağlayabilirsiniz. Hafta sonu kariyerinizde maddi gelirinizi arttırabilecek bazı fırsatlar doğabilir. Bir iş başvurunuzdan cevap alabilir, otorite figürlerinden destek bulabilirsiniz. Yeni bir işe başlama açısından harika bir etki; kariyerinizle ilgili seyahat ya da bir eğitim olanağı da doğabilir. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Cumartesi günü, 7. evinide gerçekleşen Dolunay sayesinde, önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkileriniz, ortaklığınız ya da evliliğinizle ilgili olarak bazı netlikler yakalama şansı bulabilirsiniz; taşınma işleri ya da yetkililerinden fikir, danışmanlık alma konusundaki işlerinizde ilerleme kaydedilebilir. Hafta başı yaratıcı, ilerici fikirleriniz zihninizi oldukça meşgul edebilir. Etkili kararlarınız, fikirleriniz çevrenizde ilgi görebilir.Seyahat, eğitim konuları gündeme gelebilir. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor; maddi durumunuz açısından oldukça destekleyici bir etki. İlişkileriniz sayesinde kazançlar elde edebilirsiniz. Sanat, estetik tarzı konulardan gelir sağlayabilirsiniz. Hafta sonu ise yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, yayıncılık, medya, pazarlama alanlarında ticaret şansı doğabilir. Bu alanlarla ilgili görüşmeler, kararlar ve imzalar gündeme gelebilir. Felsefe ve dini konularla ilgilenebilirsiniz. .

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Cumartesi günü, 6. evinizde gerçekleşen Dolunay sayesinde, önümüzdeki 10 günlük süreçte çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterilerinizle ilişkileriniz, sağlık konularınız ve kişisel bakımınızla ilgili işlerinizde netlikler yakalama şansı bulacaksınız. Hafta başı yaratıcılığınız oldukça aktif olacaktır. Fikirlerinizi esrarlı bir şekilde çevrenizdekileri etkileme olunda kullanabilir ya da kendinize saklamayı seçebilirsiniz. Mistik ve manevi konularla derinden ilgilenebilir, psikolojik rahatsızlıklarınızı tedavi etme şansı bulabilirsiniz. Bu süreçte dedikodulardan ve gizli işlerden uzak durmanız tavsiye olunur. Bazı gizli düşmanlıklardan haberdar olabilirsiniz. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; bu süreçte fiziki ve estetik görünüşünüz ile ilgilenebilirsiniz. Aşk ilişkileri, ilişkilerinizde sevgi temasının öne çıkması mümkün. Keyif, huzur ve barış dolu bir dönem olabilir. Hafta sonu üzerini kapattığınız bazı konular açıklığa kavuşabilir bazı kriz içeren sorunlarınızı çözebilirsiniz. Beklenmediğiniz yerlerden maddi destekler bulunabilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Cumartesi günü 5. evinizde gerçekleşen Dolunay nedeniyle, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz ve yetenekleriniz, yaratıcılığınızla ilgili konularda önümüzdeki 10 günlük süreçte netlikler yakalayabilirsiniz. Hafta başı sosyal çevreniz, arkadaş gruplarınız içinde fikirlerinizi, kararlarınızı etkili olarak ortaya koyabilme şansı bulacaksınız; düşünceleriniz arkadaşlarınız tarafından ilgi ve kabul görebilir. Amaçlarınız, idealleriniz ve umutlarınız ile ilgili olarak önemli ve yaratıcı kararlar alabilirsiniz. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor; bu süreçte her zamankinden daha fazla sevgiye ihtiyaç duyabilir, yalnızlık çekiyorsanız kolaylıkla karamsarlık duyabilirsiniz. Sosyal yardımlaşma konuları bu zamanda destek olacaktır. Gizli ilişkiler bu dönemde ortaya çıkabilir. Temelleri atılmış dostluklar bu dönemde daha sağlamlaşacaktır. Hafta sonu çevrenizden fikir ve akıl almak, sosyal çevreniz aracılığı ile ortaklık ve evlilik konularının gündeme gelmesi mümkün olabilir. Arkadaş grubunuzla ortak fikir birliği oluşabilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Cumartesi günü 4. evinizde gerçekleşen Dolunay nedeniyle, önümüzdeki 10 günlük süreçte, ev, aile, hane ve gayrimenkul konularındaki tüm konularınızda netlikler yakalayabilirsiniz. Aile içindeki iletişim artabilir. Hafta başı, kariyeriniz ve otorite figürleri ile olan işlerinizde görüşlerinizi, kararlarınızı etkili olarak öne sürebileceksiniz. İş başvuruları ya da otoritelere onaya sunulabilecek işlerinizde gelişme kaydedebilirsiniz. Çarşamba günü Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Oğlak burcuna geçiyor; sosyal hayatınızda ilişkileriniz bu süreçte önem kazanacak. Arkadaş çevrenizden bir aşk ihtimali doğabilir, düğün, nişan gibi davetlerde bulunabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz gruplar sayesinde gelir şansı bulabilmek, arkadaşlarınızla keyif duyacağınız anlar paylaşmak ve yeni umutlar açısından olumlu bir süreç. Hafta sonu kariyeriniz ile ilgili bazı başvurularınız, projeleriniz, üzerinde çalıştığını konular kabul görebilir; bir iş başvurusu yapabilir, işinizle ilgili bazı detaylarda olumlu otorite kabulleri yaşayabilirsiniz. Sağlık açısından da olumlu günler...







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder