18 Aralık 2014 Perşembe

18 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay, bugün gün boyu Akrep burcu.. Sessizce kendi yolunda ilerlemeyi tercih eden ama kışkırtıldığı anda kuyruğundaki iğnesinin ölümcül sonuçlar yaratabildiği biliyorz Akrep'in.. Derin düşünebilen, kuvvetli bir şekilde sezgilerimizi kullanabilen, hayatı fazlasıyla ciddiye alabilen etkiler devrede olacaktır. Muazzam bir dayanma gücü ve inanılmaz irademiz sayesinde karşımıza çıkan engellere meydan okuyabilecek güçlü bir asker gibi olabiliriz. İnatçı ve azimli özelliklerimizin yanında ketumluğumuz, düşüncelerimizi paylaşıyor görünsek de bir kısmını sadece kendimize saklayan özelliklerimiz de devrede olacaktır. Kendimizden ve başkalarından güçlü beklentilerimiz olması kontrolcü yanımızın da ortaya çıkabileceğine işaret etmekte..

02:28'te Ay ve Neptün arasında harika bir üçgen açı oluşacak; hayallere daldıran, düşler kurduran bir transit. Gerçek dünyadan biraz olsun uzaklaşıp iç dünyamıza çekilmek, hissedebilmek ve doğru içsel duyumlar alabilmek mümkün. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek, tabii bu saatte ayakta olanlar için, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek, üretken olabilmek adına biçilmiş kaftan. Etrafımıza yardım etme dürtüsü yükselebilir. Niyetler, ruhani ritüeller, dualar ve meditasyon adına da oldukça elverişli.

10:58'de Ay ve Venüs arasındaki ılımlı görünüm sayesinde yakın arkadaşlıklar ve bundan öte özel ilişkiler sevdasına düşürebilen bir transit. Yükselen sevgi dalgası başka şeylere de yayılacaktır; sevilen illa bir kişi değil, özel bir eşye, hayvan, mekan, iş veya nesnel olmayan şeyler de olabilir. Eğlenceli organizasyonlar için uygun bir sabah. Bunun yanında bir rehavet, tembellik ya da doğal isteklerimizin doyurulmasına karşı bir istek belirebilir; yemek yeme, alış veriş gibi..

12:29'da Ay ve Mars arasındaki sert kare bu yumuşak, sevgi dolu sabahın ardından gerginlik, alınganlık, münakaşa, aşırı duygusallık nedeniyle düşüncesizce yapılan davranışlar getirebilir. Ufak şeylerin bile bizleri sinirlendirmesi mümkün olabilir. Dikkatli olunmazsa ufak kazalar yaşayabiliriz. Acele kararlar sorun çıkarabilir. Güç gerektiren işleri halletmek, yüksek enerji içeren bu transiti olumlu kullanabilmemizi sağlayabilir.

16:39'da Ay ve Pluto arasındaki olumlu etkileşim sayesinde ise, bir fikri kafaya takıp, araştırmalar yapmak, derinine inmek olası. Olayların gerçek nedenlerini görmek, derin duygu ve hissedişlerimizin canlanması, güzel ve gizemi olan herşeye ilgi duymamamız mümkün bu akşam üzeri saatlerinde.

17:55'te ki Ay ve Chiron arasındaki üçgen açı nedeniyle de bu duygularımızdaki derinlikler, kendimizde olan eksikliklerin belki gocunduğumuz yanlarımızın farkına varmamıza neden olabilir. Bunu görebilmek, belki de onarmak adına önemli bir adım olabilir. Herkese tavsiye ettğimiz konuların aslında bizde ki eksiklikler olduğunu görebiliriz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder