12 Aralık 2014 Cuma

12 Aralık 2014 - Astrolozi


Haftanın son iş günü ve Ay Aslan'da; içimizdeki çocuk hafta sonuna hazırlanmakta.. Çevremizdekilere karşı dürüst ve açık davranışlar, gururumuz, mağrurluğumuzla beraber, olayları kontrol etmeye yönelik hareketlerimiz, çevremizin sevdiklerimizle dolu olmasını istememiz ve hayata karşı oyuncu, eğlenceli  bir yaklaşım sergilememiz mümkün. Işıltılı ve frapan objeler bugün her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir.

00:39'da Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı sayesinde duygularımızla mantığımız arasındaki dengeyi kurabilir, gerek kendimizin gerekse başkalarının duygularına karşı daha açık olabiliriz. Seviyi söyleme veya sevildiğimizi bilme ihtiyacımız artabilir. Duygularımızdaki derinliği ise sözlerimize taşımayı kolayca başarabiliriz.

02:21'de Ay ve Jüpiter kavuşuyor;  bu etki her şeyin yolunda olduğunu hissetmemize, endişe ve korku duygularından uzaklaşmamıza, kendimize güvenmemize, etrafa karşı daha toleranslı davranabilme hatta ters hareketlerden bile rahatsız olmamaya ve bunları güzel algılamaya, mücadele etmekten uzak durabilmeye yarar enerjiler barındırmakta. Bu positif etkiler sayesinde insanlarla ilişkiler, başkalarını anlayabilme açısından kolaylıklar sağlar. Maneviyata veya hissedişlere bağlı konulara ilgimiz artabilir.

13:23'te dün ve bugün etkili olacak olan Merkür ve Jüpiter arasındaki üçgen açı kesinlik kazanacak; engin, geniş ve yüksek akli görüş veren, iyimser ve yapıcı bir etki. Sağlık üzerinde de olumlu etkilere sahip. Sinir sisteminin ve salgı bezlerinin daha rahat çalışmasını etkileyerek sağlığı düzene koyucu bir enerji. Öğrenim, öğretim, bilgi aktarımı amaçlı konuşmalar, konferanslar, iş ilişkileri, her türlü iletişim, alış veriş, ticaret, kısa veya uzun seyahatler, felsefe, din veya yüksek eğitim yapmak adına mükemmel bir görünüm. Yabancılarla iş ilişkileri kurmak, yabancı kültür ve ülkelerin insanları ile tanışmak, yeni ve değişik iş fırsatları yakalamak, verilen emeklerin karşılığı olarak yükselme, genişleme ödülü elde etmek konularında rahatlık ve kolaylık verecektir. Kardeşlerle, komşularla, yakın çevre ilişkilerinde düzelme, olumlu hale getirme adına kaçırılmayacak bir fırsat. Hem pratik detayları kaçırmamak, hem de geniş kapsamlı bakabilmek adına iyi bir denge kurabiliriz.

14:48'te Ay ve Satürn arasındaki kare açı nedeniyle; gün ortasında kısa süreliğine ani bir depresyon veya duygusal karamsarlık hissedilebilir. Yalnızlık, sevilmeme, onay göremem gibi düşünceler yoğunluk kazanabilir. İlişkiler açısından da zorluklar oluşabilir; bu saatte önemli göürşmeleriniz varsa samimi bir hava yaratmak zorlaşabilir. Mümkün olduğu kadar enerjinizi düşürmemeye ve bu negatif duygulardan uzak durmaya çalışmak en doğrusu olacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 17:18'de Başak burcuna geçene kadar da açısız kalıyor.

Başak burcunun vereceği enerji ile çalışkan, detaylara önem veren, hayata karşı pratik ve maddesel yaklaşımlar eşliğinde serinkanlı ve olgun davranışlar sergilenebilir. Kendimize özgü sistemlerle işlerimizi kolaylıkla halledebilir, kimsenin yanaşmadığı işlerin altına elimizi sokabiliriz. Tabii gün sonunda bundan yakınmak da mümkün olacaktır.

22:50'de Ay ve Venüs arasındaki üçgen açı ise tam da Cuma gecesine uygun ilişkilerimiz üzerinde onarıcı bir etkiye sahip. Sevdiklerimizle beraber olmayı isteyeceğimiz duygu alışverişlerinde rahat olabileceğimiz etkiler.. Yeme içme isteğimiz, alış veriş dürtümüz de keyif sonucu artabilir. Bunun yanında tembellik yapmak isteyenlerimiz de çoğunlukta olacaktır...


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder