4 Aralık 2014 Perşembe

4 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay gün boyu Boğa burcunda.. Venüs'ün burcu.. Güzelliklerin, dostluğun, keyfin, yardımlaşmanın ve en önemlisi sevginin burcu.. Sakin, yumuşak başlı, istikrarlı ve dengeli çalışmak gerektiğinin, adım adım ilerlemenin önemini anladığımız ve uzun vadeli hedeflere odaklanacağımız bir gün.. Etrafımızı lüksle donatmak isteyebiliriz. Bugün maddi konular bizler için önemli olacaktır. Çekici bir koku, heyecan verici bir müzik, tenimizi saracak kumaşlar, kaliteli bir çevre ve iyi yemek, gün içinde ruhumuzu besleyecektir.

04:46'da Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı ile bu tarz isteklerimizin, derinine inerek çalışmalar yapmamız mümkün. İrademizi üzerinde çalıştığımız işe güçlü bir şekilde verebilir ve hırs hissedebiliriz. Etkin kararlar almak, kararlı bir şekilde inandığımız yolda ilerlemek ve tabii bu enerjiler içinde yatağımızdan güçlü bir şekilde kalkmamız mümkün olacak. 06:23'teki Ay ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim ile de zaten zayıflıklarımızın fardında olacağız. Çarleerine odaklanabilmek adına uygun bir sabah var önümüzde..

21:10 Venüs ve Jüpiter üçgeni.. En kötüyü bile, en iyi görebilme yetisi olarak adlandırsak, inanın doğru olur. Hoşluk, hafiflik, memnuniyet verici bir etki. Dünden beri güçlü bir şekilde hissediyor olabiliriz. Yürekli ama insaflı ve hoşgörülü, girgin ama rahatsız edici değil, şirin ama şımarık olmayan bir hava verecektir. İnsanlarla beraber olmaya yönlendiren bir enerji. Tatil, misafirlik, toplantılar, sosyal organizasyonlar adına biçilmiş kaftan. Mutsuzluk verici ciddi sorunlar, dengesiz, uyum bozucu sözler bu açının enerjisi ile bağdaşmaz. Sevmek ve sevilmek her zamankinden daha hoş gelecektir. Çeşitli gelirler ve kazançlar adına arttırıcı etkisi var. Beklenmedik bir gelir kapımızı çalabilir. Ama bir yandan da çeişitli güzellikler adına harcamalarımızı da arttırabilir. Frapanlık, süs ve çok renklilik yaşayabileceğimiz bir zaman. Bir de, diğer yandan bütün bu güzellikler ve iyimserlik seline kapılarak fazlaca yemek içmek ve sonradan kilolarlar uğraşmak da cabası olabilir; dikkat..

23:12'de Ay ve Jüpiter arasındaki sert kare ile yukarıda bahsettiğim hisler abartı sınırlarına iyice yaklaşacaktır. Kibir ve egosal duygular da kendimizi dev aynasında görmemize neden olabilir Hayatımızda hoşumuza gitmeyen her ne varsa göz ardı etme eğilimi yükselecektir; ancak unutmayın ki bu etki geçince bu sorunlarla yine baş başa kalacağız..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder