17 Aralık 2014 Çarşamba

17 Aralık 2014 - Astrolozi


Güne, Ay'ın Terazi burcundaki hareketi ile başlıyoruz; oldukça sert etkili 2 günü geride bırakmak üzereyiz. Estetik, güzellik, denge, uyum ve adalet arayışımız bu süreçte yükselmiş olabilir. Konuları her yönüyle ele alma dürtüsü hissetmiş olabiliriz. Ancak Uranüs ve Pluto dokunuşları, maalesef biraz bizleri yormuş olabilir.

02:30'da Ay ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sayesinde, kendimizi daha iyi hissetmemiz ve hayata karşı daha olumlu bakmamız mümkün. Çevremizdekilerle yardımlaşma, destekleşim ve bağlılık kurma etkileri yükselebilir. Özellikle pazarlama ya da ikna gerektiren konular açısından olumlu bir saat dilimi..

05:52'de Merkür, 4 Aralık'a kadar kalmak üzere Oğlak burcuna geçiyor.. Bu transitin vereceği enerji türü ile mesleki ve benzeri işlerle ilgili planlar yapmak çok pratik bir hal alabilir. Meslek olarak benimsenen alanlarda işlerin istenilen şekilde yürüyüp yürümediği incelenebilir, gerekirse iyileştirici değişiklikler yapmak adına girişimler yapılabilir. Çalışılan alanlarda yeni teknikler öğrenmek, ilerlemeye faydalı olarak fikirleri yakalamak, kariyer için gerekli olanı görebilmek mümkün olabilir. Büyün bunlar kişisel olarak yapılabileceği gibi, yöneticiler, işverenler veya iş arkadaşları ile iletişime geçerek daha zenginleştirilebilir. Başka etkenler de destekliyorsa, aşama kaydedilebilecek bir süreç. Mesleki iletişimler önem kazanacaktır. Ancak zamanı boşa harcatacak bir risk olabilir. Evraklar, formaliteler yüzünden yazılması gereken dilekçeler, formlar ve bir sürü gereksiz ayrıntılar, asıl önemli işleri yapmaya zaman bırakmayabilir; detaylar vakit kaybına neden olabilir. Pratiklik ve zeka ile bu pürüzleri aşabiliriz. Olumlu olarak iş yeteneği, yöntemli, mekanik ve matematikte iyi, yüksek konsantrasyon yeteneği, sözlerde ekonomi ve kararlılık vermesinin yanı sıra; olumsuz olarak aşırı katı düşünceler, aşırı hesapçı, dogmatik ve kötümser, kapalı bir kutu tarzında ketumluk verebilir.

07:39'de Ay ve Güneş arasındaki ılımlı görünüm ile yoğun etkiler arasında rahat bir nefes almak sabah erken saatlerde mümkün olabilir. En azından duygularımızı kontrol edebilme fırsatı bulabiliriz. Arkadaş ve grup ilişkiler için oldukça olumlu olacağından arkadaşlık ve dostluğun yararlarının görülebileceği bir sabah olabilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 16:51'de Akrep burcuna geçene kadar açısız kalacak. Akrep etkisi ile oto kontrolümüz akşam saatlerinde bizi oldukça iradeli ve en zor durumlarda bile tepkimizi ve düşüncelerimizi ortaya dökmememize neden olacaktır. Kendimize olan güvenimiz artabilir, ancak etrafımıza karşı şüpheci ve eleştirel bir tavır takınabiliriz.

18:26'da Ay ve Merkür arasındaki ılımlı etkileşim etkisiyle sosyal ilişki tempomuz hızlanabilir; anlamlı konuşmalardan tutun da dedikodu tarzı lafazanlıklar yapmak kolaylaşabilir. Çevremiz ile aramızda doğal bir yakınlaşma olacaktır; telefon, mail, mesajlaşma yoğunlaşabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder