30 Aralık 2014 Salı

30 Aralık 2014 - Astrolozi


Yeni bir güne geceyarısı ile birlikte Ay'ın Koç burcundaki hareketi ile giriyoruz. Sert hatlı bir iki günü geride bırakmak üzereyiz. Koç'un atak, cesaret dolu, sonunu kestiremese de her işe dalma özellikleri bazı ani olaylara sebep vermiş olabilir. Son açısını 02:45'te Venüs kare ile yapacak ve ardından boşluğa girecek. Son açı ilişkiler açısından kritik saatlere işaret ancak tatlı, yumuşak Venüs'ün en kötü yüzü ne kadar zorlayıcı olabilir ki? İlişkilerimizde ısrarcılık, karşımızdaki ne düşünüyor düşünmeden davranışlar ve de tabii yoğunlaşan duygular nedeniyle yeme içme ve alışveriş isteklerinde yani doğal arzularda artış görülebilir. Saati nedeniyle fazla hissedilir olmayacaktır ama siz yine de uyku arası buzdolabı ziyaretlerinden uzak durun. Şeker hastaları adına kiritik bir etki olduğunu da söylemek gerek tabii..

Günün yarısında boşlukta hareket edecek olan Ay, 12:55'te Boğa burcuna geçiyor. Öğleden evvel saatlerde elde biriken işler üzerine yoğunlaşmak, yeni başlangıçlar yerine çok daha isabetli olabilir. Boğa burcu etkisi ile daha yumuşak başlı ve sakin etkiler altına gireceğiz. Uzun vadeli hedefler, kalıcı projeler, rahata ve konfora düşkünlük oluşabilir. Maddesel güvenlik önemli hale gelebilir. Kendimizi ifade etmek adına kullanacağımız yol, duyularımız olacaktır. Çekici bir koku, heyecan verici bir müzik, tenimizi saran kumaşlar, kaliteli çevre ve iyi bir yemek.. her şeyden daha fazla ilgimizi çekebilir bugün..

22:28'te Ay ve Neptün arasındaki olumlu etkileşim çevremize karşı olan hassasiyetimizi arttırıcı nitelikte. Yardımlaşma, vericilik ve acıma duygusu ile beraber kendimizden önce başkalarını daha kolay düşünebiliriz. Sanatsal yaratıcılık adına oldukça olumlu bir gece. Dualar, ruhani ritüeller, niyetler rahatlıkla bu yumuşacık enerji eşliğinde uygulanabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder