13 Aralık 2014 Cumartesi

13 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay hafta sonuna Başak burcunda giriyor; titizlik, detaycılık ve pratiklik etkisi ile bir çok işimizi rahatlıkla halledebileceğimiz, uzun süredir belkide ileriye atılan, başkalarının yapmaktan çekindiği işleri bile kolaylıkla bitirebileceğimiz bir gün. Etrafımıza karşı eleştirel olabiliriz; bu noktada dengeleri bozmamakta yarar var. Gün sonunda da tüm bu yorgunluk, kendi kendimize ya da etrafımızdakilere söylenmemize neden olabilir. Başkaları ile ilgilenmek, onlar için bir şeyler yapabilmeye uğraşmak, günün etkileri arasında.

03:28'te Ay ve Neptün karşı karşıya gelecekler. Bu saatte ayakta olanlar için zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh haline neden olabilir. Aşırı hassasiyet kafa karıştırıcı olabilir. Bilinçaltımızdaki bazı komplekslerimiz bizi rahatsız edici bir hale gelebilir ve bizleri yanlış yönlendirebilir. Basit olaylar bile kafamıza takılıp cesaret kırıcı bir boyut kazanabilir. Özellikle alkol ve bazı ilaçlar bu transitin olumsuz yönlerini ortaya çıkartacaktır. Alımlarında dikkatli olmakta fayda var. Bazı maddeler alerjik reaksiyon yapabilir; hassas bir bünyeniz varsa bugün dikkatli olmakta fayda var.

18:46'da Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı ile duygularımızda derinlik söz konusu olabilir; duygusallığı canlandırıcı, bir çok şeyi daha güçlü hissettirici bir transit. Bir fikri kafaya takıp onun esiri olabilir, duygularımızın kontrolü altına girebiliriz. Bu saatlerde ihtiras dolu baskıcı duygular da dürtüler oluşturabilir.

20:17'de Ay ve Chiron karşıtlığı,  kendimizde eksilikliklerini gördüğümüz bazı konuların gözümüze daha fazla batmasına neden olabilir. Etrafımıza akıl vermekte ayarı bozabilir, abartılara kaçabiliriz. Buradaki duygu, kendi yapamadıklarımızı, etrafımızdakilere empoze etmek cinsinden.. Bu tarz konuşmalarımızı bu akşam gözlemlemek, içimize doğru yeni kapıların açılmasına yarayabilir, ne dersiniz??


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder