11 Aralık 2014 Perşembe

11 Aralık 2014 - Astrolozi


Harika bir Jüpiter gününe Ay'ın Aslan burcu seyahati ile giriyoruz; haftanın 4. günü Perşembe Jüpiter yönetiminin etkisinde.. Gün içindeki açılar da gayet ılımlı görünmekte. Aslan burcunun etkisiyle kendimizi yaratıcılığımız, yeteneklerimizle daha güvenli, cesaretli bir şekilde öne sürebileceğiz. Çevremizin bizi onaylayan, başımızı okşayan kişiler tarafından çevrili olması gururumuzu oldukça okşayacaktır. Olayları kontrolümüz altına almak, lider rolünü üstlenmek diğer günlere göre çok kolay olabilir bugün.

06:16'da Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı sayesinde yeni ve değişik her türlü duygusal heyecana ihtiyaç duyabiliriz. Farklı değişik insanlarla tanışmak, her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri, bilim ve teknolojiye ilgi duymak, sabah erken saatlerin özellikleri arasında. Sabaha, bugünün her günden farklı bir gün olmasını dileyerek uyanabiliriz.

14:58'te Ay ve Ay Düğümleri arasındaki üçgen açı ile ilişkilerimiz, yaşamımız açısından ileriye dönük planlar tasarlayabilir; geleceğe ümitle bakabiliriz. Önümüzde duran hayat yolunda kendimizden emin adımlarla yürüdüğümüzü düşünmek, belki ufak tesadüfleri de kullanmamızı sağlayabilir. Kadersel tanışmalar, belki bir sohbet önümüzde yeni ufuklar açabilir.

20:19'da Ay ve Güneş arasındaki harika üçgen ile de, özellikle kadın - erkek olmak üzere tüm ilişki çeşitlerinde yapıcı enerjilerin olumlu çalıştığını ifade ediyor. Kendimizi fiziki ve psikolojik açıdan uyumlu bir ahenk içinde hissedeceğimizden, her konuda samimi, rahat ve olumlu olabilmek mümkün olacaktır. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence adına bir çok şey için uygun bir akşam.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder