16 Aralık 2014 Salı

16 Aralık 2014 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Terazi burcundaki hareketi ile giriyoruz; adalet, denge ve uyum arayışı içimizde yüksek olabilir. Önümüze gelen konuları her yönü ile ele almak, objektif olabilmek mümkün olabilir. Tarafsızlık, romantizm, nezaket ve ikili ilişkilerimiz öne çıkabilecek konular olacaktır. Haksızlıklar karşısında bir savaşçıya dönebilir ve kendini savunamayan kişilerin kahramanı haline gelebiliriz. Ancak olayları her yönü ele almaya çalışmak, kararsızlıklar oluşturabilir. İyi bir dinleyici olmamaız bugün bizi iyi bir rehber ya da sırdaş haline de getirebilir.

Dün kesinlik kazanan Uranüs  ve Pluto'nun 2012'den beri 6. karesi, çoğumuzun hayatında sert hatlı durumlara neden olacaktır. Etkisi bugün de Ay'ın önce 14:50'de Uranüs'e yapacağı karşıtlık ve ardından 17:55'te Pluto ile kare ile beraber oldukça yoğun olarak sürecek gibi.. Bu transit, zorlu zamanlar yaratıcı ve hayatımızın tümünde adeta devrimsel dönüşümler yaratabilecek yüksek oktavlı enerji vermekte. Eskimiz, modası geçmiş, eski kalmış ne var ne yoksa silip süpürecektir. Bunun için ölüm dahil, ani ve acımasız şekilde karşımıza çıkabilir, ancak esas olay emin olun şimdiye ait değildir.Zaman içinde, derinden ve yavaşça gelişmiş, çoğu kez belirti vermediği için fark edilmemiz durumlar şimdi tetiğe dokunan gezegenler yüzünden şiddetini ortaya çıkaracaktır. Biraz içimize dönüp araştırırsak, aslında bunların sürpriz olmadığını ve geçmişte ektiklerimizin gereği olduğunu görebiliriz. Şimdi devrimci düşünceler ve zorlayıcı değişim rüzgarları esmekte. Güvence olarak kabul edilen durumlar, koyduğumuz hedefler, amaçlar aksamaya uğrayabilir. Yenilik başlatmak için uygun bir zaman aslında değil; zira ruhsal ve fiziki etkiler rahatsız edici olabilir. Önemli olan şimdi, önlenemez değişimlerden, zarar görmeden sıyrılabilmek ve bu arada çıkabilecek durumlardan ilerisi için yararlı olabilecek fırsatları görebilmek olacaktır. Kendimizin farkenda olduğumuz zamanlar yaşıyoruz; gerekli konrolü sağlayabilirsek bu değişimler ileride çok daha değerli olacaktır.

Ay, bu sert dokunuşların ardından Kuzey Düğüm ile kavuşacak; aslında durum o kadar net ki.. Her ne yaşıyorsak, bu tamamen kadersel olacaktır. Kuzey Düğüm ileriye doğru gitmemiz gereken yolu temsil eder; kadersel oluşumlar, belki rastlantılar konuları arasında. Olması gereken sadece olmakta; buna direnmek yerine dengede kalarak ayak uydurmak ve gerekli mesajı alabilmek çok önemli..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder