10 Aralık 2014 Çarşamba

10 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay bugüne de Yengeç burcunda ilerleyerek giriyor; sert açıları son bir kaç gündür üzerimizde agresif bir enerjinin oluşmasına neden oldu. Ay'ın öncü bir burçtan geçişi, Dolunay enerjisi ile de birleşince biraz bizleri yordu.

02:14'te Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle duygularımızı daha kontrol edebilir, hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebiliriz. Hatta son bir kaç gündür bizleri yoran düşünceler yüzünden kendimize kızabiliriz bile.  Zorluklara rahatlıkla göğüs gerebileceğimizi, sabredebileceğimize ve tahammül gösterebilmememize yardımcı bir etki.Önemli bir problem üzerinde, saygı duyduğumuz, bizden olgun kişilere başvurmak da olumlu sonuçlar verecektir. Ancak maalesef saat itibarı ile birçoğumuz tarafından pek kullanabilecek bir enerji değil bu anlamda. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 05:14'te Aslan burcuna geçene kadar da açısız kalıyor.

Sabah gözlerimizi Ay'ın Aslan burcundaki etkileri ile açıyoruz. Liderlik, cesaret ve mağrurluk ile sembolize edilen bu burç enerjisi ile sıcaklık, dürüstlük ile kişiliğimiz çevremizde ilgi görecektir. Dikkatleri üzerimize çekmek bugün hoşumuza gidebilir; çevremizin bizi onaylayan kişilerle çevrili olması yaratıcılığımızın da artmasına neden olacaktır. Eleştirilmek bugün asla bize göre değil. İlgimiz olsun olmasın, tüm olayları ve çevremizdekileri kontrol etmeye çalışmak da, günün enerjileri arasında.

13:37'de Ay ve Mars karşıtlığı nedeniyle zıt duygular arasında gidip gelebilir, kısa sürede agresyon yaratabilecek olayları kendimize çekebiliriz. Kolaylıkla sinirlenme, alınganlık kaprisleri, duygusal heyecanlar işlerin karışmasına neden olabilir. Çevremizdekilere karşı toleransımız azalabilir ve küçük detaylar bile bizi sinirlendirebilir. Fiziki efor sarfedebileceğimiz işlere yönelmek, topraklanmak, duş, rahatlatıcı yoğa ve meditasyon teknikleri öğle saatleri için uygulanabilir, enerjimizi düşürücü çalışmalar olacaktır. Böylece bu güçlü etkiyi dengeleyebiliriz.

18:41'de Venüs, 3 Ocak'a kadar kalmak üzere Oğlak burcuna geçiyor. Bu süreçte mesleki konularda yaratıclığımız artabilir; güzel tasarılar kurmak ve bunları gerçekleştirmek istek ve çabası oluşabilir. Yeni atılımlar, mesleki kariyeri geliştirmek, iş görüşmeleri ve üst makamlara talepte bulunmak adına uygun bir zaman. Amir durumunda olanlar, çalışanlarına daha adil ve anlayışlı davranabilir. Diplomatik bir tutum verecektir. Mesleki alanda hoş bir görünüm. Ancak ciddi ve yorucu çalışmalar adına uygun değil. Başarı ve ün kazandırıcı etkilerini yabana atmamalıyız. İlişkilerin her türünde ciddiyet verecektir; bazı ters etkilerde soğukluktan da bahsedebiliriz. Olumlu olarak güven veren, ilişkilerde ve evlilikte uzun vadeli düşünme, aristokratik zevkler, iş ve kariyer yaşamına uygun; olumsuz olarak ise aşırı çekingen, içine kapalı, aşka kapalı, aşırı materyalist ve evlilikte sadece statü arayan, sadece hırsları tatmin etmek isteyen, kaba, zevksiz, romantik olamayan ve yalnız hissettirebilecek özelliklerini saymalıyız.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder