20 Aralık 2014 Cumartesi

21 Aralık - 27 Aralık 2014 Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç

Pazartesi 10. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve ayrıca Güneş'inde bu konuma 1 ay süreyle yerleşmesinden ötürü önümüzdeki günler sizler için kariyer ve otorite figürleri ile ilişkileriniz açısından önemli olaylara işaret etmekte. Bu konularla ilgili yeni başlangıçlar, oluşumlar tabii bazılarınız için ise sonlanmalar oluşabilir. Bunlarla ilgili durumların gelişmeye başlaması önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşanacaktır. Salı günü Satürn Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Yay burucna geçiyor; yurt dışı, hukuk, eğitim, uzun seyahatler, pazarlama, medya, internet, din, felsefe alanlarında sorumluluk almanız gerekecek. Önümüzdeki 3 yıllık süreç bu konularla ilgili bazı sınavlara işaret etmekte. Hafta ortası kariyeriniz ile ilgili ve de otorite figürleri ile olan iletişiminizde dikkatli olmanız gerekmekte. Sürpriz gelişmeler sonucunda sonradan pişman olabilecek durumlar yaratabilirsiniz. Sakin ve dengede kalmanız önemli. Ani görüşmeler, seyahatler, ani kararlar kariyer alanında haftaya damgasını vurabilir. Hafta sonuna doğru daha yumuşak enerjiler etkisiyle rahatlayabilirsiniz..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazartesi 9. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneşin'de bu konuma 1 ay süresiyle kalmak üzere yerleşmesinden dolayı, önümüzdeki dönemde yurt dışı, eğitim, hukuk, seyahat, pazarlama, medya, internet, din ve felsefe konularında bazı gelişmeler yaşamanız, bu alanlardaki işlerinizde yeni oluşumlar yaşayabilirsiniz. Başlangıçlar adına güzel bir dönem; özellikle ilk 10 gün süreçte. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; ortaklaşa gelirler, borçlar, krediler, vergiler, sigortalar, burs, prim, nafaka, miras ve bazılarınız için ise ameliyatlar kriz içeren durumlarla ilgili olarak sorumluluklarımız artabilir. Bu başlıklarda sınavlar yaşayabilirsiniz. Hafta ortası yurt dışı hukuk, eğitim ve seyahat konularıyla bağlantılı olarak bazı durumların su yüzüne çıkması, aksiliklerin oluşması kontrolünüz dışında gelişebilir. Konsantrasyonunuz bir iki gün süresince düşük olabilir. Gizli bazı durumlardan haber alabilirsiniz. Özellikle iletişim konusunda önelemlerinizi alarak ani hareketlerden uzak durun. Gizli girişilecek işler sonradan sorun çıkarabilir. Uzak akrabalarınızdan hastalık haberi alabilirsiniz. Hafta sonu ise yine yukarıdaki konularla arkadaş çevrenizden destek bulabilir ve rahatlayabilirsiniz; daha yumuşak enerjiler devrede olacaktır..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazartesi 8. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve bu konuma Güneş'in de 1 ay kalmak üzere yerleşmesinden dolayı önümüzdeki dönemde borçlar, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka ve ortaklaşa gelir konularında bazı konularınız şekillenmeye başlayabilir. Bu alanlarda atılımlar yapabilirsiniz. Özellikle ilk 10 gün bu anlamda yeni adımlar adına uygun. Ancak harcamalarınızla ilgili olarak dikkatli olmakta fayda var; bu dönemde artış görülebilir. Bazı hastalıklarda operasyon kararı verilebilir. Salı günü Satürn Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 7.evinizdeki Yay burcuna geçiyor; ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık ve taşınma konularında sorumluluklarınız artabilir. Bu alanlarda 3 yıllık dönemde çeşitli sınavlar yaşayabilirsiniz. Hafta arası yine kredi, borç, ortaklaşa gelirler alanlarında ani verilecek kararlar sonradan pişmanlık yaratabilir. Bankanızla ya da mali müşavirinizle yapacağınız görüşmelerde yanlış hesaplar ortaya çıkabilir; bazı görüşme ya da anlaşmalar iptal olabilir. İletişim ve alacağınız kararlarla ilgili hafta arası dikkatli olmalısınız. Hafta sonuna doğru ise otorite figürlerinden ya da partonunuzdan destek görebilir, belki bir bonuz elde edebilirsiniz. Bazı hukuksal konularda hafta sonu daha olumlu enerjiler mevcut; hafta ortasını atlattıktan sonra rahatlayabileceğiniz bir hafta sonu önünüzde..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Pazartesi 7. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş'in de bu konuma 1 ay kalmak üzere yerleşmesinden dolayı önümüzdeki dönemde ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınma ve alacağınız danışmanlıklarla ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Bazılarımız yeni ortklıklar kurabilir ya da evlilik kararı alabilir. Özellikle ilk 10 gün bu durumlar daha belirgin bir hale gelecektir. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; çalışma hayatınız, yardımcılarınız, müşterileriniz, iş arkadaşlarınız, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili olarak sorumluluklarınız artabilir. Önümüzdeki 3 yıllık dönemde bu başlıklarda sınavları yaşayabilirsiniz. Hafta arası ikili ilişkilerde ani iletişim problemleri oluşabilir; bazı anlaşmalarınız, sözleşmeleriniz ya da imzalarınız iptal olabilir. Ani olarak evlilik ya da ortaklığınızda iletişim koğukluğundan sorunlar yaşayabilirsiniz. Ancak önceden hazırlanmış durumlarda ise harekete geçmek için uygun enerjiler bulabilirsiniz. Hazırlıksız, ani verilecek her karardan uzak durun; sonradan pişman olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise bilgi birikiminiz, inançlarınız ya da bazı entellektüel kişilerden bu alanlarda destek görebilir ve rahatlayabilirsiniz; daha yumuşak etkiler var.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazartesi, 6. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş'in de bu konuma 1 ay kalmak üzere yerleşmesinden dolayı çalışma ve günlük hayatınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız, müşterileriniz, sağlığınız ve evcil hayvanlarınızla ilgili olarak bazı gelişmeleri önümüzdeki dönemde yaşayabilirsiniz. Özellikle ilk 10 gün başlangıçlar adına daha uygun; gerekli hazırlıkları yapabilirsiniz. Kişisel bakım ve sağlık amaçlı yeni kararlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; önümüzdeki 3 yıllık süreçte aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülatif alanlar, yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla ilgili olarak bazı sorumluluklar almak durumunda kalabilirsiniz. Bu konularda bazı sınavlar yaşamanız muhtemel. Hafta arası günlük ve çalışma hayatınızda, yurt dışı, hukuk, eğitim, pazarlama, seyahat, medya konularında ani gelişebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Görüşmeleriniz ya da bu alanlarla bağlantılı projelerinizde iptaller oluşabilir; dosyalarınız güvene alın. Sağlık ile ilgili ani durumlar yaşayabilirsiniz, gerekli kontrollerinizi ihmal etmeyin. Bazı projelerinizde rota değişimleri oluşabilir. Yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle iletişimsel aksilikler, kopuşlar oluşabilir. Hafta sonu ise bazı kriz içeren durumlar çözüme ulaştıralacaktır, destek bulabileceğiniz yumuşak enerjiler devrede olacak..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazartesi 5. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş'in de bu konuma 1 ay kalmak üzere yerleşmesinden dolayı aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, yaratıcılığınız ve yetenekleriniz, sprekülatif alanlarda işleriniz ile ilgili olarak önümüzdeki dönemde gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle ilk 10 gün aşk hayatınızda, sanatsal çalışmalarınızda ya da çocuk konusunda bazı durumlar belirginleşebilir; yeni oluşumlar şekilleneilir. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Yay burcuna yerleşiyor. Önümüzdeki 3 yıllık dönemde aile, hane, ev, gayrimenkul ve duygusal güvenliğinizle ilgili olarak sorumluluklarınız artabilir. Bu başlıklarda bazı sınavlara hazır olun. Ebeveyn sağlığı ile uğraşmak zorunda kalabilir bu konularda bazı sınırlamalar yaşayabilirsiniz. Hafta arası sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili ya da spekülatif konularda ani iletişimsel gelişmeler sizi rota değişimlerine zorlayabilir. Hızlı gelişmeler düzen değiştirici bir rol üstlenebilir. Hazırlıksız ve tepkisel tüm davranışlardan uzak durun, sonradan pişman olabilirsiniz. Ani başlangıçlar veya bitişler söz konusu. Hafta sonuna doğru ortağınız ya da eşinizden bu alanlarda destek bulabilir, bir yetkiliden yardım görebilirsiniz; daha yumuşak ve çözüm sunabilecek enerjiler devrede olacak..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazartesi, 4. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş'in de bu konuma 1 ay kalmak üzere yerleşmesinden dolayı, önümüzdeki dönemde ev, aile, ebeveyn ve gayrimenkul konularında bazı yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz; taşınma, alım-satım, revizyon konuları gündeme gelebilir, ailenim sağlık konuları ile uğraşabilirsiniz. Özellikle ilk 10 günlük süreçte bu başlıklar belirginleşecektir. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Yay burcuna geçiyor. Bu 3 yıllık dönemde kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilgili sorumluluklarınız artabilir. Eğitim, seyahat, ulaşım ve yayıncılık alanlarında, bazı kararlarınızda, düşüncelerinizde çeşitli sınavlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta ortası ev aile ve gayrimenkulünüzle ilgili olarak fikir ayrılıkları, eşiniz ya da ortağınızla duygusal güvenliğinizi sarsıcı iletişim problemleri ani olarak oluşabilir. Bu konularda nai olarak bir yetkiliden danışmanlık almak mümkün. Sürpriz bir taşınma gündeme gelebilir. Evinizle ilgili bir anlaşma, bir imza söz konusu olabilir. Hızlı ve hazırlıksız tüm girişimlerden uzak durmanızda fayda var; sonradan pişman olabilirsiniz. Hafta sonu ise bu konularda detayları halledebilecek ve sizi rahatlabilecek etkiler var, yardımcılarınızdan, iş arkadaşlarınızdan destek bulabilirsiniz..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazartesi, 3. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş'in de 1 ay kalmak üzere bu konuma yerleşmesinden dolayı önümüzdeki dönemde kardeşlarinz, komşularınız ve yakın çevreniz ile seyahat, eğitim, iletişim, ulaşım, yayıncılık işlerinizde yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. özellikle ilk 10 gün bu detaylar daha belirgin bir hale gelebilir. Yeni bir iletişim cihazı, bir ulaşım aracı almaya karar verebilir, yazmaya başlayabilir, eğitim programına ya da seyahate karar verebilirsinzi. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Yay burcuna geçiyor. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte maddi konularda, kazanımlarınızla ilgil olarak sorumluluklarınız artacaktır. Özellikle parasal kazançlarda bazı sınavlar yaşayabilirsiniz, dikkatli olmakta yarar var. Hafta arası iletişim cihazlarınızda ya da arcınızda ani arızalar, iletişim yoluyla bazı sürpriz gelişmeler, seyahatinizde hızlı aksilikler yaşayabilirsiniz. Yakın çevre şel iletişimde dengede kalmaya özen gösterin. Hızlı karar vermek hafta arası sonradan pişmanlıklara neden olabilir; özellikle trafikte dikkatli olmakta fayda var. Dosyalarınızı yedeklemenizi öneririm. Hafta sonuna doğru ise bu sorunları yetenekleriniz ve yaratıcılığınız sayesinde çözebilirsiniz; sevgiliniz ya da çocuğunuzla ılımlı iletişime geçebilirsiniz. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazartesi, 2. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş'in de bu konuma yerleşmesinden dolayı önümüzdeki dönemde maddi geliriniz ile ilgili bazı konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle ilk 10 günlük süreçte bu detaylar netleşebilir; parasal kazanımlarınızla ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere burcunuza yerleşiyor. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte özellikle ilişkileriniz ve sağlığınızla ilgili olarak hayatınızın önemli bölümlerinde sorumluluklarınız artabilir. Değişik ve önemli sınavlar yaşayabilirsiniz; sağlık kontrollerinizi ihmal etmemekte fayda var. Hafta arası aşk hayatınız, çocuklarınız ya da bazı hobilerinizle ilgili olarak harcamalarınız artabilir, spekülatif alanlarda ya da lüks tüketimi ile ilgili giderleriniz artabilir. Düşüncesizce yapılacak masraflardan uzak durmanızda fayda var; baı sürpriz gelişmeler para harcamanıza neden olabilir. Hafta sonu ise aileniz size bu konularda destek olabilir; kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Ailenizle keyifli zaman geçirebilirsiniz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazartesi, burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş'in de bu konuma 1 ay kalmak üzere yerleşmesinden dolayı, önümüzdeki dönemde ikili ilişkileriniz, fiziki ve psikolojik sağlığınızla ilgili olarak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle ilk 10 gün bu konularda belirginlik oluşacaktır; depresif düşüncelerden uzak durmak ve gerkli kontrolleri yaptırmak uygun olabilir. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; 3 yıllık süreçte bilinçaltı, idealler, psikolojik durumunuz ile ilgili sorumluluklarınız artabilir; bu dönemde manevi çalışmalar yapmak, sosyal yardımlaşma işlerinde görev almak, priskolojik destek almak, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak konularında sınavlarınız olabilir. Karamsarlıktan uzak kalıp, kendi içinizde bazı eksikliklerinizi onarmak, ilahi güce inanmak fayda sağlayabilir. Kronik bazı rahatsızlıklarınızla ilgili olarak kontrollerinizi ihmal etmeyin. Hafta ortası özellikle aile, ebeveyn ile ilgili ani iletişim problemleri oluşabilir; duygusal olarak güvensizlik hissedebilirsiniz. Ani verilebilecek kararlar sonradan pişmanlık yaratabilir. Eviniz ile ilgili olarak sürpriz gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir. Hafta sonu yakın çevrenizin yardımı ile destek bulabilir; seyahat ya da eğitim kararı verebilirsiniz. Düşüncelerinizi yazıya dökmek size iyi gelebilir; hafta sonu sizi fikirsel olarak rahatlatabilecek enerjiler bulabilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazartesi, 12. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş'in de 1 ay kalmak üzere bu konuma yerleşmesinden dolayı, önümüzdeki dönem bilinçaltınız, idealleriniz, yaratcılığınızla ilgili olarak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle ilk 10 gün yalnız kalmak isteyebilir ve kendi içinizde bazı konuları halletmek isteyebilirsiniz. Daha izole yaşayabilirsiniz. Kronik bazı rahatsızlıklarla ilgili olarak harekete geçmeniz gerekebilir. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; 3 yıllık dönemde bulunduğunzu sosyal çevrede ve arkadaş gruplarınızla ilgili olarak bazı sorumlulukları almanız gerekebilir. Arkadaşlarınızla ilgili olarak bazı sınavlar yaşayabilirsiniz. Umutlarınızı inşa etmek üzere harekete geçmeniz gerekebilir. Hafta arası ani bazı dedikodulardan, gizli düşmanlıklardan haberdar olabilir, kontrolünüz dışında durumlar yakın çevrenizde yaşayabilirsiniz. İletişim yoluyla alacağınız sürpriz haberler sizi zor durumda bırakabilir. Dengede kalarak hazırlıksız hareket etmekten ve gizli yapılacak her hareketten uzak durmanızda fayda var. Hafta sonuna doğru yaratıcılığınızı olumlu kullanmanın faydalarını görebilir, yetenekleriniz ile maddi gelir elde edebilirsiniz..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Pazartesi, 11. evinizdeki Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ve Güneş'in de bu konuma 1 ay kalmak üzere yerleşmesinden dolayı önümüzdeki dönemde sosyal çevrenizde, sosyal hayatınızda hareketlenme görülebilir. Arkadaşlarınızla beraber bazı oluşumlar, girişimler yaşayabilirsiniz. Özellikle ilk 10 gün, sosyal çevrenizde bazı konular belirginlik kazanabilir. Yeni umutlar, yeni idealler belirleyebilirsiniz. Salı günü Satürn, Aralık 2017'ye kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Yay burcuna geçiyor; 3 yıllık süreçte kariyeriniz, sosyal statünüz ve ebeveyn ile ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir. Bu konularda bazı sınavlar yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Hafta arası eğlence hayatınız, arkadaş çevreniz yüzünden masraflarınız aniden artabilir; arkadaşlarınızla aranıza maddi konular girebilir. Bir arkadaşınız aniden borç isteyebilir. Düşünmeden hareket etmeyin; ardından pişman olabilirsiniz. Bazı ani gelişmeler arkadaşlarınızla ortaklaşa maddi gelir imkanı da doğurabilir. Hafta sonuna doğru doğru cevpları kendi içinizde bulabilirsiniz. Yardımlaşmayı seven yanınız bazı konuları çözmenize yardım edecektir..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder