28 Aralık 2014 Pazar

28 Aralık 2014 - Astrolozi


Haftanın son gününe Ay'ın boşluktaki hareketi ile merhaba diyoruz. 08:35'te Koç burcuna geçişi ile düne göre çok daha hareketli, biraz sinirli, enerjik etkiler altında olacağız. Taktikten yoksun hareketler tarafından yönlendirilebilir ve sonucunu düşünmeden kararlar verebiliriz. Öncü grup özellikleri Uranüz ve Pluo arasındaki kareyi de tetikleyici bir özellik taşıyacağından mücadele etmemiz gereken durumlar ortaya çıkabilir.

09:25'te Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı sabah saatlerinde duygularımızı kontrol edebilmemize ve ölçülü hareket edebilmemize olanak taşıyacak kıvamda. Zorluklara rahatlıkla göğüs gerebilir ve sabretme ve tahammül gösterebilme sınırlarımızı genişletebiliriz. Önemli konularda, saygı duğduğumuz olgun otorite figürlerine fikir danışmak, mamevi destekler bulmak adına uygun bir saat dilimi.

20:31'de Ay ve Güneş arasındaki sert kare nedeniyle duygusal ansiyonumuzda bir artış görülebilir. Çevremizdekilerle olan ilişkilerimizde gerginlikler oluşabilir. Hatta küçük problemler dikkat edilmezse, kriz haline dönüşebilir. Hakkımızın yendiğini düşünmek, olanları haketmediğimizi düşünmek akşam saatlerinde bizleri huzursuz edebilir. Özellikle Kadın - erkek ilişkilerinde dengemizi korumaya çalışmalıyız.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder