21 Aralık 2014 Pazar

21 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde tümüyle Yay burcunda ilerliyor..İdealizm, sınırsız merak ve yardımseverlik günün ana başlıkları. Enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmayı seven yanlarımız ortaya dökülebilir. Kolayca sonuca varmak ve keskin bir zeka sayesinde doğru yargılarda bulunabiliriz. Serbest düşünceyi savunsak da bir yanımız geleneksel yaklaşımlar gösterecektir. Lafını esirgemeyen dürüst özelliklerimiz de öne çıkabilir.

05:47'de Mars ve Uranüs arasındaki ılımlı görünüm tüm gün etkisini gösterecektir. Sabaha karşı kendimizi sabırsız tez canlı, atılımlar yapmaya hevesli hissetmek ve gün boyu bazı konularda değişimler yapmaya hazır olduğumuzu düşünmek mümkün. Düşüncelerimiz gün boyu hızlı ve değişken olabilirler. Etrafımızda güvensizlik yaratabilir aslında bu durum zira ne yapacağımızı önceden kestiremez bir hale gelebiliriz. Orijinal ve yeni olan her şey bizi cezbedebilir. Tabii bu durum disiplin gerektiren işlerde negatif etkiler yaratacaktır. Ancak gün içinde bir kaç farklı şey yapmak bu enerjiyi doğru kullanmamızı sağlayabilir. Önemli konularda dikkatli olmakta, ani karar vermemekte yarar var.

12:02'de Venüs ve Chiron arasındaki ılımlı etkileşim de gün boyu aktif olacaktır. İlişkilerimizdeki eksiklikleri, belki hatalarımızı görmemize ve düzeltme şansı bulmamaız neden olabilir. Gün içinde arkadaşlarımza verdiğimiz fikirler oldukça yararlı olabileceği gibi kendimizde de bazı noktaları halledebilme açısından olumlu enerjiler.

14:04'te Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı sayesinde ise içimizde yükselen iyimserlik enerjisi ile kendimizi oldukça mutlu hissedebilir, çevremizdekilere karşı dostça bir cömertlik içine girebiliriz. Başkalarına yapacağımız yardımları aslında kendimize yaptığımızı farketmemiz mümkün. Hayatın farklı alanlarına eğilmek, yabancı kültürleri araştırmak, yaşamın gerçeklerine ilgi duymak bedensel ve duygusal tecrübeler yaşamamıza neden olabilir.

Gece yarsının ardından Ay ve Güneş Oğlak burcuna geçmeye hazırlanıyor; bunun  yanı sıra Uranüs retrosu bitecek ve Satürn de Yay burcuna geçecek. En önemlisi ise yarın en uzun gece ve en kısa günü yaşayacağız.. Bu bir dönemin kapanarak yeni bir sayfanın açılması demek. Belki bu gece yatmadan önce yaptıklarımızı, yapamadıklarımızı düşünmek, geçmişle hesaplaşıp yeni bir sayfa ile sabaha uyanmak çok hoş olabilir.

Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder