20 Aralık 2014 Cumartesi

20 Aralık 2014 - Astrolozi


Ay, tüm gün Akrep burcunda.. Sezgilerimiz kuvvetli, hissedişlerimiz derin ve irademiz oldukça yoğun çalışabilir. Zor şartlar altında bile yüzeyde zorlandığımızı belli etmeyebiliriz; bazı düşüncelerimizi saklamak, dışarıya vurmamak mümkün.Kendimizden ve başkalarından gün içinde beklentilerimiz yoğun olabilir; kontrolcü yanımız sahnede.

08:56'da Ay ve Neptün karesi nedeniyle, eski bakış açıları, ön yargılar, şartlanmalar gerçeklerden daha önemli hale gelebileceğinden kafa karışıklıklarına neden olabilir. Sabahın erken saatlerinde önemli şeylere karar vermek, bir iş girişiminde bulunmak veya hayati önem taşıyal konularda adım atmak için kesinlikle uygun değil. Çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz de aşırı artabileceğinden suistimallere, aldanmalara açık olabiliriz.

11:30'da Merkür ve Neptün arasındaki ılımlı etkileşim gizemli fikirleri, güç durumları kolaylıkla çözebilme becerisi, soyut zeka, derinliğine görebilme ve bildiğimizden emin olduğumuzdan inatlaşma veren bir transit. Göz önünde bulunanı göstermek değil, derinlerdekini bulup gözler önüne sermek zamanı. Kolay tatmin olmayabiliriz; ancak bu kuşkulu olmaktan çok gerçeği tam olarak yakalama isteğinden kaynaklanan bir tutum olabilir. Bu  etki altında aldığınız bir teklifi iyi soruşturmanız, son sözü söylemeden önce şart gibi hissedebilirsiniz. Kısacası bugün her hangi birinin bizi aldatması, yanıltması hatta kullanması pek mümkün olmaz; sadece sabah erken saatlerde kafa karıştırıcı durumlar oluşabilir.

19:08'de Venüs ve Uranüs karesi, ardından 23:09'da Venüs ve Pluto kavuşumum sert enerjiler içermekte. Ay'ın da 21:23'te Mars'a olumlu ve 21:51'deki Uranüs'e üçgen açısı sayesinde ruhumuzda aşırı cesaret ve özgüven nedeniyle yoğun bir değişim dürtüsü hissedebiliriz. Ve bu yükselen dürtüler ilişkilerimizde ani çıkışlara, hızlı rota değişimlerine neden olabilir. Özgür olmaya zorlayıcı enerjisi ile aşk, iş, sosyal yaşamda ender rastlanabilir, hayatımızı karıştırıcı bir transit olabilir Ufak tefek durumların bile büyük olaylara neden olabileceği bir zaman. Heyecanı sönük ilişkilerde bile aniden bir uyanış, sonlanma fikrine kapılmaya neden olabilir Gruplaral çalışmak, arkadaşlık yapmak adına pek uygun değil; kendimiz, ailemiz, çevremiz için güzel ve farklı objeler yakalamak, değişik eğlenceler, serüvenler yaratmak için ise uygun. Duygu sınırlarımızı aşmak ve yaşamımızın düzenini toptan değiştirmek, ilişkilerde egemenlil rolü oynamak olası. 23:21'deki Ay ve Chiron arasındaki kareyi de hesaba katarsak, başımız ilişkilere bakışımız ile dertte gibi.. Bizi içten rahatsız eden noktalara dayanma gücümüz oldukça zayıflamış olabilir. Bu da bizleri ani, hızlı gelişebilecek değişimlere yönlendirebilir. Bu görünüm sadece bugün değil yarın da etkili olacağından dengede ve düşünerek yapılacak hareketler bizlere sonradan pişman olmamak adına yardımcı olacaktır.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder