14 Aralık 2014 Pazar

14 Aralık 2014 - Astrolozi


Haftanın son günü.. Ay Başak burcunda.. Seçicilik anahtar kelimemiz; zekamızı hangi fikrin bizler için daha yararlı olacağını keşfetmek için kullanacağız bugün. Yönetici gezegen Merkür, bizlere ileri bir zeka ve keskin bir algı verecektir. Ciddiyet, sadelik, başkalrına faydalı olma dürtüsü, hizmet ve tabii kendimizi yorgun hissedene kadar da çalışmak.. günümüzün öne çıkacak ana başlıkları. Detaylar bizleri o kadar heyecanlandırabilir ki bütün resmi göremiyebiliriz bile. Düzen ve titizlik bugün aklımızı başımızdan alabilir.

14:50'de Ay ve Güneş arasındaki sert kare sayesinde, duygusal tansiyonumuz dışarıdan görülür şekilde artabilir. Bu yüzden davranışlarımız gerginleşebilir ve alınganlık artabilir. Bazı küçük problemler eğer dikkat edilmezse bir süre sonra kriz haline dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek ve hakkımızın yenildiğini düşünmek bizleri huzursuz edebilir.

17:55'te gün boyu etkili olan Güneş ve Jüpiter arasındaki üçgen açı netlik kazanıyor; genişlik, yücelik, devasa bir iyimserlik verebilir İyilikler ve yükseklerde yürürmek konusunda ısrarcı bir etki. Uzak yerlere seyahat, sevilen veya feyz alınan kişileri ziyaret, bazı konularda planlar yapmak, felsefe, din, bilim veya ilgimizi çeken herhangi bir konuyu araştırmak adına oldukça uygun bir transit. Yükselen iyimser duygular, olayların istediğimiz yönde gitmesine de yardımcı olabilir. Her ne kadar Jüpiter geri harekette olsa da, sistemin en büyük gezegeni olduğundan yine de nimetlerinden yararlanabileceğimizi düşünüyorum. Jüpiter'in retrosu bile can'dır diyebiliriz.

18:54'te Venüs ve Neptün arasında oluşacak olumlu etkileşim nedeniyle hayalgücümüz oldukça aktif olabilir. Yaratıcılığımız, sanat kabiliyetimiz, yeteneklerimiz bu bugün süslü bir şekilde kullanılabilir. Bu enerji bugün ve yarın hissedilebilir. Tenk, şekil verme, düzenleme, estetik ve denge konularında hissedişlerimiz ve görüşlerimiz yüksek olacaktır. Duygusal açıdan, aşık olduğumuz ya da sevdiğimiz kişileri idealleştirme dürtüsü verebilir. Duygular çok daha romantik ve yumuşak olacaktır. Arkadaşlık gibi ilişkilerimizde ise sağlamlaşma görülür. Sevgi ihtiyacı doğuran bu etki, sevildiğimizi hissettiğimiz anda kendimize güven duymamıza ve değerli hissetmemize neden olabilir. Manevi olarak duygularımız oldukça yoğun da olabilir..

22:47'de Ay ve Merkür, birbirlerine sert bir kare yapacaklar; geceye doğru duygularımız ve hislerimizin mantığımıza ters düşebilir. Problemimiz olan kişi ile bu saatlerde konuşmak, işlerin tersine dönmesine neden olabilir. Olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya çalışmak, bu saatte yapılacak en doğru şey olacaktır.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder