1 Ocak 2015 Perşembe

1 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay'ın Boğa burcundaki hareketi ile 2015 yılına giriyoruz.. Süre gelen düzenimizi korumayı amaçlayan enerjileri temsil etmekte bu seyahat. Boğa burcu değişikliklerden pek hoşlanmaz, alışkanlıklarına bağlıdır. Hayattan keyif almayı sever; doğal dürtülerine düşkündür. Yapılacak atılımlar ileriye dönük olabilir; kalıcı ve istikrarlı.

02:50'de Ay ve Mars arasında sert bir kar oluşuyor; dikkatli olunması gereken bir açı. Adeta kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve düşünmeden kafa kol girişme açısı diyebilirim. Yılbaşı gecenizin burnunuzdan gelmemesi için mümkünse sinirlenmemeye, sakin kalmaya özen gösterin. Ufak detaylar yüsünden bile kriz ortamları oluşabilir. Kazalar açısından da oldukça riskli enerjiler olduğunu söylemeliyim.

04:03'te Yeni yılın ikinci açısı yine bir kare; bu kez Ay ve Jüpiter arasında.. Bu açı ile gece 21:48'te kesinleşecek olan ve bugün, yarın etkisini gösterecek, Mars ve Jüpiter arasındaki karşıt açı aktive olacaktır. Ay Jüpiter açısı ile etkileri arttırıcı enerjiler verebilir. Aslında bu karşıtlık ya tamamen şans getirir ya da çeşitli çekişmelere zemin hazırlar. Rakiplerle, muhalif kişilerle karşı karşıya kalma durumu oluşabilir. Yapmak istediklerimizi gerçekleştirmek isteriz ama özgürlüğümüzü kısıtlayan detaylarla uğraşmamız gerekebilir; bu da bizi daha sinirli yapar. Bu etki kendimizi ve yapmak istediğimizi gerçekten fark etmemize yardım edebilir. Baskı bizi zorlar ama bir yöne doğru itebilir. Siniri bir kenara bırakıp daha net planlar yapabilir ve gerçeğe ulaşabiliriz. Bunun yanında negatif olarak karçımızdakilere karşı buyurucu olmaya, zorbaca davranmaya ve limitlerimizi aşmaya neden olabilir. İnsanları kırmak kolaylaşabili; dikkatli olmak gerek. Fizik gücü isteyen tüm işlerde gün içinde kolaylık verecektir.

Ay'ın 08:17'de önce Merkür ile ardından 14:18'te Venüs ile yapacağı üçgenler ilişkilerde iletişim trafiğinin artışına işaret ediyor. Bol sohbetli, kim dün gece ne yaptı, ne dedi, ne giydi tarzında konuşmalarla gün şenlenebilir. Yeme içme, keyif yapmai dinlenme adına güzel bir tatil günü olabilir. Dedikodulara fazla dalmamakta yarar var; ne de olsa malum gün genelinde Mars ve Jüpiter sorun çıkarabilir. Venüs açısının ardından Ay boşluğa giriyor; 19:08'te ise İkizler burcuna geçiş yapacak. Aynı anda bir çok şeyle uğraşma isteği, bol iletişim, kıvrak bir zeka, esprili hareketler ve bunların yanında ise huzursuz bir yapıya işaret ediyor bu seyahat. Devamli fikir üretmek, birinden diğerine atlamak bir kaç gündür devam eden durağan Boğa enerjisini silip süpürebilir. Daha hareketli bir akşam var önümüzde.

20:52'de ise Ay ve Satürn arasındaki günün son açısı bir karşıtlık olacak. Kenimizi biraz yalnız, mutsuz ve şanssız hissedebiliriz. Bu ilişkilerimizde de soğukluğa neden olabilir. Sakın üzerinde durmayın zira kısa süreli geçici bir etki. Bu saatlerde önemli görüşmeler yapmamak, önemli kararlar almamak en doğrusu olacaktır. Enerjinizi düşürmemeye ve Yeni Yılın ilk gecesinde moralinizi bozmamaya özen gösterin. Bence günün mottosu "şişşşt şişşt sakin ol, fırsatlara hakim ol"..  Eminim becerebilenler ödüllerini kapacaklar..


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder