11 Ocak 2015 Pazar

11 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe boşlukta giriyor; bence tatil günü sabahına da çok yakışacak.. Tembellik etmek, evde bazı yarım kalan işleri bitirmek, uzun kahvaltılar yapmak adına oldukça uygun.. Ay boşlukta iken bize mola yapmak, geriye dönük yarım kalan ıvır zıvır işleri halletmek düşer..

13:56'da Ay Terazi burcuna geçiş yapıyor; dengenin, adaletin, ilişkilerin, kendimizden önce diğerlerini düşünmenin, gzelliklerin burcu.. Kulağa hoş geliyor değil mi? Ancak Uranüs ve Pluto bir kenarda aportta beklemekte öncü grup burçlarda. Terazi de öncü bir burç; bu kareye çomak sokmaya hazır kısacası. Bugünün sınırları içinde olmasa da bu sert dokunuşlar, bazılarımız bu hazırlık enerjisini hissedebilir. Kararsızlıklar, ikilemlere düşmek Terazi etkisi ile mümkün; birilerinin bizlere yol göstermesini bekleyebiliriz harekete geçmek adına. Bu olumsuz yanlarından biri olsa da olaylara kendi penceremizden değil, objektif yaklaşabilmek adına gayet hoş bir transit. Adil olmak günün mottosu olacaktır.

17:46'da Ay ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde akşam üstü saatlerinde kendimizle baş başa kalmak, derin düşüncelere dalmak, ağır ve sakin bir hal üzerimizde etkili olabilir. Birileriyle görüşmek durumunda olsak bile, konular ve kişiler ciddi gelebilir bize. Görev ve sorumlulukların önemini daha rahat kavrayabilir ve duygusal ihtiyaçlarımızı rahatlıkla dengeleyebiliriz. Diğer zamanlara göre çok daha dikkatli, iradeli ve objektif olmamız kolaylaşabilir.


Astrolozi



1 yorum: