17 Ocak 2015 Cumartesi

18 Ocak - 24 Ocak 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 11. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte sosyal çevreniz, içinde bulunduğunuz arkadaş grupları ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 11. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek.  Arkadaş gruplarınızla ilgili olarak bazı dengeler değişebilir; bazı eski ardaşlıklar bitebilir ya da sorunlu olanlarda düzelmeler yaşanabilir. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratabilir; ancak fikir alış verişlerinin ve yardımlaşmanın da desteğini görebilirsiniz. Arkadaş çevresi içinde bazı ilişkilerin aşka dönüşmesi, maddi girişimlere neden olması görülebilir. İlişkilerinizi dengede tutumanın önemi oldukça vurgulanacaktır. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları sorunlara neden olabilir.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 10. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte kariyeriniz, otorite figürleri, ebeveyn ilişkileriniz ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 10. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek.  Kariyerinizle ilgili olarak sorumluluklarınız bu dönemde size ağır gelebilir. Otorite figürleri ile egosal davranışlar sonucu gelişebilecek problemler yaşayabilirsiniz; bazı dengeler değişebilir. Eski bir başvurunuz yeni bir fırsata dönüşebilir. Ancak fikir alış verişlerinin ve yardımlaşmanın da desteğini görebilirsiniz. Kariyer anlamında yaşayacağınız yoğunluklar ev ve iş arasında kalmanıza neden olabilir. İlişkilerinizi dengede tutumanın önemi oldukça vurgulanacaktır; özellikle sizden olgun ya da astınız olabilecek kişilerden destek alabilirsiniz. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları sorunlara neden olabilir..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 9. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahatler, pazarlama, ticaret, din ve felsefe konuları  ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 9. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek.  Yukarıdaki konularla ilgili olarak hayatınızda bazı dengeler değişebilir; bazı eski konular tekrar gündeme gelebilir, sorunlu noktalar düzelebilir veya tabii sonlanmalar görülebilir. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratabilir; ancak fikir alış verişlerinin ve yardımlaşmanın da desteğini görebilirsiniz. İletişim ve ilişkiler bu konularda hızlanacaktır. Özellikle uluslararası, eğitim, hukuk ve uzak seyahatleriniz ile iligili olarak ilişkilerinizi dengede tutumanın önemi oldukça vurgulanacaktır. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları sorunlara neden olabilir..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 8. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte ortaklaşa gelirler, borç, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, miras, vergi ve sigorta konuları ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 8. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek. Borçlarınız, bütçeniz, harcamalarınızla ilgili olarak bazı dengeler değişebilir; kredi, borç başvurusu, bazı hastalıkların ameliyat gerektirmesi gibi alanlarda krizler yaşanabilir. Yeni Ay enerjisi bu konularda size başlangıçlar da vaadedebilir. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratacaktır; ancak çalışma arkadaşlarınızın, yardımcılarınızın ve tabii, detayları atlamamanın da desteğini görebilirsiniz. Çalışma hayatındaki ilişkilerinizde hırs, kin, inatlaşma gibi sorunlar yaşanabilir. Unutulmuş bir vergi ya da kredi kartı borcu size hatırlatılabilir. Dönüştürücü enerjinizi dengede tutumanın önemi oldukça vurgulanacaktır. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları sorunlara neden olabilir..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 7. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, evliliğiniz ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 7. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek.  İkili ilişkiler ve rekabet içinde olduğunuz kişilerle ilgili olarak bazı dengeler değişebilir; bazı eski ortaklıklar bitebilir ya da sorunlu olanlarda düzelmeler yaşanabilir. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratabilir; kin, hırs, inatlaşma, ksıkançlık türü davranışlar sorun yaratabilir. Bazı aşk ilişkilerinin evlilik kararı alması ya da yeni ortaklıkların kurulması, taşınma ve danışma konuları start alabilir. İlişkilerinizi dengede tutumanın önemi oldukça vurgulanacaktır. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde ilişkilerinizde kriz ortamı yaratmak ve eski bakış açıları sorunlara neden olabilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 6. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, yürüttüğünüz projeler, müşterileriniz, sağlık, evcil hayvanlar ve yardımcılarınız  ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 6. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek.  Çalışma ortamınızda, iş prensiplerinizde ve tabii sağlık alanında bazı dengeleriniz değişebilir; bazı eski başlıklar bitebilir ya da sorunlu olanlarda düzelmeler yaşanabilir. Duygusal güvenliğinizdeki zorlanmalar psikolojik olarak rahatsızlık verici olabilir. Bireysel ya da aileyi ilgilendiren sağlık konularında yoğun git geller, check uplar gündeme gelebilir. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratacaktır; ancak aileniz ile yapacağınız fikir alış verişlerinin ve yardımlaşmanın da desteğini görebilirsiniz. Müşterilerinizle ya da iş arkadaşlarınızla ilişki trafiğinizde yoğunlaşma yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili günlük işlerinizde fikir alış verişleri yapmanın değeri önem arzedebilir. Günlük hayatınızda ilişkilerinizi ve iletişim şeklinizi dengede tutumanın değeri oldukça vurgulanacaktır. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları sorunlara neden olabilir..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 5. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, yaratıcılığınız ve spekülatif alanlardaki işleriniz ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 5. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek. Aşk hayatınızda ve çocuklarla ilişkinizde, sanatsal işlerinizde dengeler değişebilir; bazı yıpranmış ilişkiler bitebilir ya da sorunlu olanlarda düzelmeler, eski bir aşkın tekrar gündeme gelmesi gibi olaylar yaşanabilir. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratabilir; ancak fikir alış verişlerinin ve yardımlaşmanın da desteğini görebilirsiniz. Yapıcı bakış açıları, iletişim şeklinizde tutarlı hareketler size yarar sağlayacaktır. Daha göz önünde olmak ancak sözlerin iletişimin de değerini bilmek, bildiklerinizi davranışlarınıza aktarmanın önemi oldukça vurgulanacaktır. Çocuğunuzun eğitim, seyahat konuları gündem oluşturabilir. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları, detayların atlanması sorunlara neden olabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 4. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte aileniz, ebeveyn, hane, gayrimenkul, duygusal güvenliğiniz  ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 4. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek. Ailevi alanda eski bazı konular tekrar dikkat çekebili; aile içindeki problemler çözüm gerektirebilir. Bazı aletlerdeki arızalar adına harcamalar oluşabilir.. Evden çalışanlar adına maddi gelir şansı doğabilir.  Aşırı egosal davranışlar sorun yaratabilir; ancak fikir alış verişlerinin ve yardımlaşmanın da desteğini görebilirsiniz. Ailenizde ya da evinizde iletişim ve ilişki tarfiğinde artış olacaktır; aile ilişkilerinizi dengede tutumanın önemi oldukça vurgulanacaktır. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları sorunlara neden olabilir. Çocuklarınız, eğlence ve lüks düşkünlüğü masraf oluşturabilir.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 3. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevreniz, iletişim, eğitim, seyahat, ulaşım, yayıncılık ve ticaret ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 3. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla ilgili olarak bazı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İletişim cihazlarınızda ya da ulaşım araçlaınızda sorunlar çıkabilir; dosyalarınızı yedeklemeniz ve aracınıza gerekli bakımı yaptırmanız önem kazanabilir. Eski bazı dostluklar bitebilir ya da sorunlu olanlarda düzelmeler yaşanabilir. Bazı eski konular gündeme gelebilir ya da eski kararlarınızı düzeltmeniz gerekebilir. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratabilir; ancak yapıcı ve kararlı davranışların, ikili ilişkilerde fikir alış verişlerinin ve yardımlaşmanın da desteğini görebilirsiniz. Yayıncılık açısından kalıcı eserlere imza atılabilir; fikirlerinizi rahatlıkla iletişime dökebilirsiniz.  İlişkilerinizi dengede tutumanın önemi oldukça vurgulanacaktır. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları sorunlara neden olabilir, duygusal olarak kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 2. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte maddi kazanımlarınız ve parasal geliriniz ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 2. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek. Maddi konularla ilgili olarak iletişim ve ilişki trafiğinizde yorğunlaşma görülebilir; bazı eski teklifler tekrar gündeme gelebilir ya da siz bazı eski kararlarınızın üzerinde geçmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni başvurular açısından bazı riskli görnümler mevcut. Olaylar kontrolünüz dışında gelişebileceği için, elinizden geleni detay atlamadan yapmalı ardından ise kendinizi akışa teslim etmelisiniz. Yaratıcılığınız, sanat ile ilgili çalışmalarınız bu dönemde gelir sağlayabilir. Ancak karar alırken zorlanacağınız muhtemel. Kazancınızla ilgili olarak bazı dengeler değişebilir; bazı gecikmeler, iptaller yaşanabilir. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratabilir; bazı konuların açığa çıkması, gizli düşmanlıklardan, dedikodulardan haberdar olmanız bu süreçte mümkün. Yakın çevrenizde ilişkilerinizi dengede tutumanın önemi oldukça vurgulanacaktır. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları sorunlara neden olabilir.

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte ikili ilişkileriniz, fiziksel sağlığınız ile ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de burcunuza yani Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine burcunuzda başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek. İkili ilişkilerinizde ve bazı sağlık konularında dengeler değişebilir; bazı eski ilişkiler bitebilir ya da sorunlu olanlarda düzelmeler yaşanabilir. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratabilir; ancak sosyal çevrenizle oluşturacağınız fikir alış verişlerinin ve yardımlaşmanın da desteğini görebilirsiniz. Arkadaş çevresi yardımızyla bazı aşk ilişkilerinin başlaması, seyahat, eğitim fırsatlarının yakalanması görülebilir. Bu süreçte sosyal çevreniz ile maddi konularda işbirliği yapmamanız tavsiye edilir; harcamalarınız arkadaş çevreniz nedeniyle artabilir; kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. İkili tüm ilişkilerinizde yapıcı, tutarlı olabilmek size yarar sağlayabilir. Endişe, korku, kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi bu konulara kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları sorunlara neden olabilir.. Bu süreçte eski konuların, ortaklıkların, eşlerin gündeme gelmesi, nostaljik romantizm dürtüsü, eski hastalıkların uyanması gibi durumlar görülebilir; detayları atlamadan, sistemli hareket etmelisiniz.

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftaya, Salı günü gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile giriyoruz. Salı günü 12. evinizde Kova burcu Yeni Ay'ı nedeniyle önümüzdeki 15 günlük süreçte bilinçaltınız, psikolojik durumunuz, ilahi görüşleriniz ve sezgilerinizle ilgili olarak yeni gelişmelere hazır olun. Aynı gün Güneş de 12. evinize Kova burcuna geçiyor ve 19 Şubat'a kadar bu konumda kalacak; bu sürede bu evin konularına ışığını gönderecek. Ayrıca Çarşamba günü Merkür retrosu da yine bu evinizde başlayacak ve 12 Şubat'a kadar sürecek. Tüm bu etkiler altında psikolojik olarak kendinizi zayıf hissetmeniz, bazı kronik rahatsızlıkların uyanması, sağlık problemlerinin oluşması, rüyalarınızın hızlanması ve düşüncelerin eskiye yoğunlaşması görülebilir. Çalışma hayatınızda kontrolünüz dışında durumlar oluşabilir; bazı dedikodular gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Gizli yürüteceğiniz her durum tehlike arzedebilir. İçsel olarak dengeleriniz değişebilir; uykusuzluk çekebilirsiniz. Aşırı egosal davranışlar sorun yaratabilir; ancak otorite figürlerinden amirlerinizden fikir alış verişleri ve yardımlaşma desteği görebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kariyer konularında gösterebilmeniz mümkün. Endişe, korku kuşku hisleri içinde olmamalı, enerjinizi sezgilerinize kanalize etmelisiniz; aksi halde eski bakış açıları, önyargılar, kararsızlıklara, sorunlara neden olabilir. Bu da sizi ruhsal olarak bu süreçte yorabilir. 







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder