24 Ocak 2015 Cumartesi

24 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay hafta sonuna boşlukta ilerleyerek giriyor; Cumartesi sabahı tembellik yapmak adına pek bir uygun.. Ya da eldeki işleri toparlamak adına kullanılabilir.. 15:31'de Ay'ın Koç burcuna geçişi ile üzerimizdeki sis bulutu aralanacaktır; Balık burcu etkisinden sıyrılıyoruz. Daha atak, cesaret, özgüven içeren duygular üzerimizde etkili olabilir. Öncü bir grup olduğundan, Ay'ın Koç burcuna geçişi, Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi de tetikleyeceğinden bazı gaşlangıçlar, girişimler adına hayatımıza hareket getirebilir. Ancak aşırı cesaret kazalara da açık olabileceğimiz gibi, düşüncesizce yapılacak girişimlere de neden olabilir; ölçülü ve dikkatli kullanmakta yarar var..

20:29'da Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı netlik kazanmakta.. Akşam saatlerinde duygularımızı kontrol edebilmemize, akılc ve ölçülü yaklaşımlar içinde olabilmemize yardım  edecek bir transit. Problemlere, zorluklara daha rahat göğüs gerebilme, sabretme ve tahammül gösterebilme adına çok uygun. Bazı durumlarda haddimizi aştığımızı ve dizginleri çekmemeiz gerektiğini kendiliğimizden farkedebiliriz. Bizden olgun ve tecrübeli kişilerden destek alabilme adına rahatlıkla kullanılabilir.

23:05'te ise Ay ve Güneş arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşecek; bu transit de duyguları işimize karıştırmamak adına imkan verecek bir görünüm. Olaylara dingin bir halde konsantre olabilmemize yardım edecektir. Özellikle kadın-erkek olmak üzere tüm arkadaş, grup ilişkileri adına olumlu enerjiler devrede olacağından, dostlukların faydaları görülebilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder