23 Ocak 2015 Cuma

23 Ocak 2015 - Astrolozi


Cuma gününe Ay'ın Balık burcu seyahati ile giriyoruz.. 00:26'da ise Neptün ile kavuşumu kesinlik kazanacak. Güçlü bir etki olabilir; ancak kolay fark edilmeyeceği de kesin. Çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz artabilir ve birileri ile yakın olmak, hatta özdeşleşmek, sorunları birlikte ele alıp incelemek isteği verebilir. Paylaşıma olan açıklığımız tabii kötü niyetli kişiler tarafından kullanılmaya da olanak verebilir. Değişik fantaziler, hatta özel bir dünya hayal edip orada yaşamak, fark etmeden gerçeklerden kaçmak, rahatlama yollarına kapılmak mümkün. Kuşkulara ve aldanmaya açık bir gece yarısı olacağı gibi dalgınlıklar, küçük yanlışlıklar ve sakarlık tipi küçük kazalar oluşabilir; dikkat..

04:10'da ise Ay ve Mars kavuşumu da kesinleşiyor; Balık burcunun etkisi ile enerji düşüklüğünü güçlü hissedebiliriz. Neyse ki saati nedeniyle çok farkedilir olmayacak gibi.. Konsantrasyon bozukluklarına dikkat dağılmasına neden olabilir. Sadece sanatsal ve spiritüel konularda olumlu kullanabiliriz. Kendimizi ters, agresif ya da hasta gibi hissetmemiz mümkün. İlişkilerde de çeşitli problemlere neden olabilir.

07:23'te tüm gün etkili olacak Güneş ve Satürn arasındaki olumlu görünüm kesinleşiyor; Güneş'in enerjisi ile Satürn'ün disiplini güçlü bir etki yaratabilir. Her şeyi net düşünebilme, somut görebilme ve disiplinli bir şekilde uygulayabilme kolaylığı verecektir. Dikkat ve konsantrasyon talep eden her türlü konu bu etki altında başarılı bir şekilde halledilebilir. Ciddiyetimiz, işimize karşı tutumumuz ve ne yaptığımızı bilir tarzımız dikkat çekecektir. Kendi başımıza halletmemiz zor işlerde, tecrübesine güvendiğimiz ya da olgun yaştaki kişilere yani otorite figürlerine fikir danışabilir, yardım alabiliriz. Açıkcası bugün eğlenmek ve dinlenmek için uygun bir gün değil; çalışmak ve ciddi konularla ilgilenmek adına ise oldukça müsati.

13:12'de Ay ve Pluto arasındaki ılımlı etkileşim sayesinde, bir fikri kafaya takıp hakkında araştırmalar yapmak, derin çalışmak mümkün. Hislerimiz, sezgilerimiz güçlü çalışabilir. Psikolojik konulara ya da bazı gizli bilgilere olan ilgimiz artabilir. 14:30'daki Ay ve Chiron arasındaki kavuşumu da hesaba katarsak kendimizde eksik gördüğümüz yönleri, noktaları kafaya takmamız olası görünmekte. Bu şifa bekleyen yanımız bugün öğle saatlerinde dikkatimizi çekecek, gözümüze batacaktır. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve tüm gün açısız kalacak.. Mümkün olduğunca elde biriken, bitirilmeyi, son noktayı bekleyen işlere odaklanmak daha doğru olabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder