16 Ocak 2015 Cuma

16 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününe Akrep burcunda girmekte; zorlu açılar ardından 01:51'de güne geçişin hemen ardından Güneş ile ılımlı bir görünüm sergileyecek.. Olayların kargaşası arasında bulunsak da, duygularımızı işin içine karıştırmadan, nötr durabileceğimiz etkiler verecektir. Yoğun ilişkiler arasında rahat bir nefes alma molası gibi yorumlanabilir. Böylece önümüzdeki olaylara daha rahat konsantre olabiliriz. Arkadaş ve grup aktiviteleri açısından oldukça olumlu bir görünüm; dostlukların yararlarını görebiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 10:00'da Yay burcuna geçiş yapacak.. Yay burcu etkisi ile günümüzde yabanı ülke, hukuk, eğitim, pazarlama, ticaret ve inançlarla ilgili başlıklar öne çıkabilir. Olaylara karamsar değil daha olumlu yaklaşmamız; ileri dönük hedeflere odaklanmamız mümkün olacaktır. Yardımseverlik, idealizm, entellektüellik, enerjik yapı ve bilgiyi paylaşma dürtüsü öne çıkacaktır.

14:11'de Ay ve Satürn kavuşumu sayesinde öğleden sonraki saatlerde içimizdeki duyguları ve düşüncelere saklamak hatta kendimizden bile sakladığımızı sanmak mümkün. Bulunduğumuz ortamdan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta depresif düşüncelere kayma hissedişler oluşabilir. Karamsar duyguların yoğunluk kazanması muhtemel olduğundan mümkün olduğunca enerjimizi yüksek tutmaya çalışmak işimize yarayabilir. Tabii dün kesinleşen Mars ve Satürn arasındaki kareyi de merkezden tetikleyen Ay nedeniyle, bıkkınlık, endişe bazı korkular bizi rahatsız edebilir. 15:50'de de Ay ve Mars arasındaki sert kare ile bu daha çok kavga, gerginlik, alınganlık, duygusallık, münakaşa ve deüşünmeden kafa kol girişme şeklinde olabilir. Gerçek biz gitmiş ortaya saldırmaya hazır bir kaplan gelmiş olabilir. Takıldığımız konular üzerinde dert etmeye değmeyen konular dahi olsa, bizi sinirlendirmeye yetebilir. Kazalara da oldukça açık olmamız muhtemel olduğundan, sakin ve dengede kalmak çok önemli olacaktır.

20:26'da Ay ve Neptün arasındaki diğer bir sert karenin etkisi ile eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar, gerçeklerden çok daha önemli bir hale gelebilir. Hele ki öğleden sonraki saatlerde zorlandıysak, yanlış kararlar alma açısından akşam da enerji devam etmekte. Yalan bir hayal dünyası içine düşebileceğimizden, önemli bir şeye karar vermek, hayati önem taşıyan konularda adım atmak için kesinlikle uygun değil. Çevremize ve insanlara karşı hassasiyetimiz de tavan yapacağından aldanmalar yaşanabilir. Alkol, uyuşturucu, ilaç alımında problemler oluşabilir; psikolojik olarak zorlanacağımızdan alerjik reaksiyonlar da görülebilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder