6 Ocak 2015 Salı

6 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, güne boşlukta ilerleyerek girmekte; taa 13:02'de Aslan burcuna geçene kadar.. Aslan burcu etkisiyle daha sıcakkanlı, daha güçlü ve daha samimi davranışlar içinde olabiliriz. Duygularımızı saklamak pek bugüne göre değil; kartlarımızı açık oynamayı yeğleyebiliriz. Düzen, cesaret, dayanıklılık, güç ve kumanda etme dürtüsü hissedebiliriz. Gerek olmayan durumlarda bile kontrolü ele almaya bayılabiliriz. Sorumluluklarımız içinde olmayan durumlar da dahi vazife üstlenebiliriz. Çok sağlam görünsek de çabuk yıkılabilir ve etrafımızdakiler tarafından pohpohlanmayı isteyebiliriz. Gururumuzn okşanması gün içinde en çok ihtiyacımız olan konu olabilir. Pırıltılı olan her şey dikkatimizi çekebilir.

00:21'de dün Kova burcuna geçen Merkür, Satürn ile ılımlı bir görünüm sergileyecek; düşüncelerimize ağırbaşlılık, ciddiyet katan, olgunluk verici, yararlı deneyimler yaşatıcı, kritikal baktırıcı bir etki. Bu kritik etme yıkıcı yönde olmayıp, çevremizdeki defoları görme, iyileri geliştirme, kötüleri iyileştirme kapasitesi verecektir. Yazı yazmak, ilimsel araştırmalar yapmak, disiplinli zeka çalışması isteyen matematik, mühendislik, bilimsel ve teknolojik konulara rahatlık verecektir. Mesleki amaçlı seyahatler veya eğitim programları gündeme gelebilir. Sağlık ve hijyen çalışmaları adına da uygun. Saygın kişilerin deneyimlerinden yararlanmak mümkün olabilir. Eski bir arkadaş ile çalışmalar yapılabilir ve iletişimimizde sorun olan kişilerle problemler çözülebilir. Söz konusu açı gün boyu etkisini gösterecektir.

15:49'da Ay ve Satürn arasında üçgen bir açı gerçekleştiriyor; duygularımızı rahatlıkla kontrol edebilir ve olaylara akılcı bir yaklaşım sergileyebiliriz. Zorluklara rahatlıkla göğüs gerebilme ve ayaklarımız üzerinde sağlamca durabilme açısından oldukça olumlu. Kimseye ihtiyaç duymadan işlerimizin üstesinden gelebiliriz. Otorite figürleri olan işlerimizde akıcılık gözlemlenebilir.

17:53'te Ay ve Merkür karşıt posizyonda olacaklar; duygularla mantık arasında bir çatışmaya, mücadeleye işaret etmekte. Öğleden sonraki saatlerle karşılaştırırsak, akşam üzeri duygularımızın etkisi altına girebiliriz. Önyargılar, anılar, geçmiş tecrübeler bizi ele geçirebilir. İletişimsel olarak problem yaratabilecek bir açı. Duygularımız ile ilgili olarak başkaları ile görüş paylaşabilirz ancak bu sohbetlerin sonunda dengeler bozulabilir; dikkat.

20:51'de ise Ay ve Venüs arasındaki karşıtlık, akşam saatlerinde her istediğimizin kolayca elde edilebileceği gibi bir düşünce verebilir. Çevremizdekilerle ilişki kurma isteği güçlenebilir; ancak kötü yanı karşımızdakilerin düşüncesini hiçe sayarak.. Duyguları düşünceleri çevremizdeki kişilere aktarmak isteriz; ama bunu ortaya koyuş biçimimiz tatlı, sert olabilir. İsraf ve aşırılık da verebilecek bu zıtlık, satın almadan, yemeye veya konuşmaya kadar abartılara yol açabilir. Bir iyi yanı aramızda sorun olan kişilerle olan sorunlarımızı rahatça ortaya koyabilmemize yardım etmesi olacaktır; bu sayede üzerimizdeki yükten kurtulabilir, rahatlayabiliriz.

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder