22 Ocak 2015 Perşembe

22 Ocak 2015 - Astrolozi


Güne Kova burcunda giren Ay, yoğun zihinsel aktivitelere neden olmuş olabilir. İlim, bilim, teknoloji, elektronik konuları her zamankinden daha fazla ilgimizi çekmiş olmalı. Sıradan olmayan, egzantrik fikirler, ani akı yürütmeler yapmak mümkün.

03:46'da Ay ve Venüs kavuşumu gerçekleşecek; güzelliklerle uğraşmak, eğlenmek, yemek içmek ve sevmek adına harika bir zaman dilimi, ama tabii bu saatte ayakta olanlar için İstediğimiz bazı şeyler kendiliğinden oluşabilir. İlişkiler açısından da olumlu etkilere sahip; iyi başlangıçlar adına harika etkiler. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 14:47'de Balık burcuna geçene kadar da açısız kalıyor. Öğle ve evvelindeki saatlerde eldeki işlere yoğunlaşmak, detayları halletmek için harika bir fırsat olabilir.

Ay'ın Balık burcuna geçişi ile duygusallık ve çevremizdekilere karşı duyacağımız hassasiyet artış gösterecektir. Duygularda  iniş ve çıkışlar sevinç ya da mutsuzluk gözyaşlarına dönüşebilir. Etrafımızdaki olaylara karşı aşırı kırılganlık, incinmelere yol açabilir. Merhamet duygumuzun gücü tüm dünyanın yükünün omuzlarımzıda olduğunu düşündürebilir. Etrafımızdakilerle rahatlıkla empati ve duygudaşlık kurabiliriz.

19:19'da Ay ve Satürn arasında oluşacak sert kare açı nedeniyle ani bir depresyon, duygusal bir karamsarlık ortaya çıkabilir. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görmeme gibi düşünceler yoğunlaşabilir. Bu nedenle ilişkilerde zorluklar oluşabileceğinden, bu saatlere denk gelebilecek görüşmelerde, iletişimde samimi ve sıcak diyaloglara girmek zorlaşabilir. Mümkün olduğunca enerjimizin düşmemesi içim gayret etmeli; yetersiz ve değersiz olduğumuz gibi bir fikre kapılmamalıyız.


Astrolozi


1 yorum: