10 Ocak 2015 Cumartesi

10 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, güne Başak burcundaki hareketi ile giriyor; gereğinden fazla alçakgönüllü olmak, az ile yetinmek, detaylar arasında kendimizi kaybetmek normal olabilir. Her şeyi listelemek, kontrol etmek, ölçmeden adım bile atmamak isteyebiliriz. Arka planda kalmayı tercih edeceğimiz davranışlar içinde çevremize karşı eleştirel bir tutum sergileleyebiliriz. Savunma mekanizmamı da bize gelebilecek eleştirilere karşı devrede olacaktır tabii..

04:20'de Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı nedeniyle duygusallığımız canlı olabilir sabah erken saatlerde. Bir fikri kafaya takıp, detayları arasında uzun süre düşünebiliriz. Bu etki ana resmi kaçırmamı neden olabileceği için ana amacımızı unutmamakta fayda var. Konuları kararlılık ve irade ile ele alabilmemize yarayacak bu etkiyi ziyan etmemekte fayda var.

05:38'de Ay ve Chiron karşıtlığı bazı eksik kaldığımız noktaların farkına varabileceğimiz bir zaman dilimine işaret ediyor. Pluto'nun da etkisi ile bu konular üzerinde dikkatle yoğunlaşmak ve dönüşüm sağlayabilmek adına sabahın erken saatleri oldukça uygun. Alacağımız bazı kararlar, yeni sayfalar açabilir bize.

17:45'te Ay ve Güneş arasındaki üçgen açı sayesinde kendimizi fizik ve psikolojik açılardan uyumlu bir harmoni içinde hissedebiliriz.. Bu ruh hali içinde her konuda samimi, rahat ve olumlu olmak mümkün olabilir akşam üstü saatlerinde. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir Cumartesi akşamı var önümüzde. Karşı cinsle ilişkiler, arkadaşlık, sevgi adına ilerleme kaydedilebilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitiriyor. Cumartesi gecesine de bu olumlu enerjileri taşıyacağından keyfini sürmek de bize düşecektir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder