25 Ocak 2015 Pazar

25 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, dünden beri Koç burcunda ve haftanın son gününde de etkisini devam ettiriyor. Daha hareketli, biraz sinirli, enerjik bir yapıya işaret etmekte. İnat bizi gün içinde çabucak sinirlendirebilir; taktikten yoksunluk ise sonradan başımıza iş çıkarabilir. Bir şeylere aniden karar vermek ve harekete geçmek bu konumda pek önerilmez.

12:23'te Ay, Kuzey Ay Düğümü'nün tam karşısına yerleşiyor; ilişkilerimizde dengesizliklere neden olabilecek bir görünüm. Gün içindeki diğer açıları da hesaba katarsak, karşımızdakilerden gelebilecek problemler karşısında objektif olmaya özen göstermeliyiz.

13:26'da Ay ve Uranüs kavuşumu ardından da 15:01'de Ay ve Pluto karesi netlik kazanacak. Öğleden hemen sonraki saatler düşüncesizce hareket etmeye, sabırsız olmaya ve değişken ruh haline işaret ediyor. Acele yüzünden sonradan pişman olunabilecek durumlar oluşabilir Ancak daha evvelden çok iyi hazırlanılmış ve belli bir idrake oturmuş bilinçler açısından harekete geçme kolaylığı verecektir. Pluton derin bir duygusallık hatta bazı obsessif davranışlara neden olabilir; aşırıya kaçmamakta fayda var. Bu zamanda yapılacak en iyi şey problemlere yeni çözüm yolları ile yaklaşmak ve değişik bakış açıları üretebilmek olabilir. Belki de daha önce hiç aklınıza gelmemiş bir yol önünüze çıkabilir. Önemli olan agresif dürtüleri dengelemek olacaktır.

17:40'da Ay ve Merkür arasındaki ılımlı etkileşim netlik kazanıyor; biliyorsunuz Merkür geri harekette. İletişim trafiğinde saman alevi gibi bir yoğunluk oluşabilir. Dedikoduya varabilecek boş konuşmalar yoğunlaşabilir; bu yüzden aman diyorum fazla etkisinde kalmayın. Düşünceler geçmişe kayabilir; anılardan, hatıralardan ve geçmişten konuşmak keyif verebilir.

23:51'de ise Ay ve Jüpiter arasındaki harika üçgen açı sayesinde daha iyimser ve olumlu enerjiler altında hissedebiliris kendimizi. Yardımlaşma, bilgi paylaşımı, karşımızdakileri ikna gerektiren işleri ele alabiliriz. Yabancı kültürler, din, felsefe konuları akşamın başlıkları arasına girebilir. Jüpiterde retro ama yine de iyimserliği arttırıcı etkilerinden yararlanmak mümkün olacaktır..


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder