14 Ocak 2015 Çarşamba

14 Ocak 2015 - Astrolozi


Güne boşlukta giren Ay, 01:43'te Akrep burcuna geçiyor. Derin düşünceler, kuvvetli sezgiler, hayatı ciddiye almalar ve tabii güçlü bir irade öne çıkacağa benzer. Karşımıza çıkabilecek her engele rahatlıkla karşı koyabilecek kadar güçlü hissedeceğimiz bir gün diyebiliriz. Duygularımız da güçlü ve hak ettiğine inandığımız uğurlar doğrultusunda her şeyimizi feda edebilecek kadar da gözü kara olabiliriz. Etrafımızdan da bu yönde beklentilerimiz olacağından, aşırı kontrolcü yanımız ortaya çıkabilir; dikkat..

04:15'te Ay ve Mars arasında üçgen bir açı gerçekleşecek; cesareti, ataklığı, özgüveni kamçılayacak gibi.. Mars'ın Satürn'e kare yapacağı derecelere az kalmasından ötürü bu zorlayıcı enerjiye de yol verebilecek bir konum bu Ay için.. Fiziki güç, girişimcilik gerektiren konular açısından kararlı roller üstlenebiliriz. Ancak, ardından gelebilecek hamleleri de iyi hesaplamalı ve aşırı hayalci davranmamak gerek. İdealler belirleme açısından uygun kullanılabilir.

12:24'te Merkür ve Uranüs arasında oluşacak ılımlı görünüm değişik zaman geçirme, orijinal kişilerle ve fikirlerle tanışma, teknolojik uğraşlar, bilimsel çalışmalar, elektronik aletleri kullanmada başarı, hızlı, verimli, zeka gerektiren işlerle uğraşma adına harika bir günün habercisi.. Önceden hazırlık gerektirmeyen doğaçlama yeteneğini arttırabilir. Kardeş, akraba, arkadaş, komşular ve iş arkadaşları gibi yakın çevreden gelebilecek beklenmedik haberler veya durumlar gelişebilir. Grup çalışmaları tarzında yapılabilecek organizasyonlarda sürpriz fırsatlar, elverişli durumlar yakalamak hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.

12:50'de Ay ve Neptün üçgeni ile hayallerimizi ideallerimizi genişletmek, üzerinde derinlemesine vakit harcamamız mümkün. Dualar niyetler veya bazı ruhani ritüeller adına da oldukça olumlu bir görünüm. Özellikle sanatsal alanda yaratıclığımız tavan yapabilir. Yardımlaşma ve toplumsal çalışmalar adına istek duyabiliriz. Gün genelindeki diğer açılar sayesinde ise akıl yoluyla belirlenebilecek idealler oldukça fırsatlar içeriyor olabilir.

15:21'de Venüs ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı; kadersel bazı rastlantılardan, farkında olmasak da sonradan önem arzedebilecek ilişkilerden haber vermekte.. Keyif ve fırsatları dikkatli olursak yakalamamız mümkün olabilir.. Gün içinde karşılaştığımız kişileri, iletişimde olduğumuz konuları hatta aklımızdan geçenleri bir kenara not etmekte yarar var..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder