24 Ocak 2015 Cumartesi

25 Ocak - 31 Ocak 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu süreçte ilişkilerinizde kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlar oluşabilir. Yaratıcılığınız, sanatsal yetenekleriniz artabileceği gibi, psikolojik ve mistik çalışmalar ilginizi çekebilir. Ancak bu dönemde gizli olabilecek her türlü ilişkiden uzak durmanızda fayda var; dedikodular, sözler sonradan başınızı ağrıtabilir. Hafta ortası eski dost çevreleri tarafından ikili ilişkilerinizde destekler bulabilirsiniz. Eski bir dost aracılığı ile ortak ya da eş adayı ile tanıştırılmanız, ya da fikirsel destek bulmanız mümkün; yabana atmayın, ileride işinize yarayabilecek sözler duyabilirsiniz. Hafta sonuna doğru psikolojik olarak kendinizi depresif hissetmeniz, inançlarınız arasında çakışmalar oluşabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, pazarlama, medya, seyahat alanlarında bazı kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar sizi engelleyebilir; bazı başlıklar açığa çıkabilir, bu konulardaki ilişkilerinizde sıkıntı oluşabilir.  Olayları akışına bırakmamak bilinçaltında huzursuzluk yaratabilir ve hafta sonu bunlara bağlantılı olarak bazı kronik rahatsızlıklarınız uyanabilir, uykusuzluk çekebilirsiniz. Bazı manevi çalışmalar ya da ruhani destekler adına uygun bir hafta sonu var önünüzde; inatçılık bir tuzak oluşturabilir. .
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde sosyal ilişkileriniz ve dostluklarınız açısından güzel bir dönem  başlamakta; içinde bulunduğunuz çevrelerde yardımlaşmanın ve belki yeni bir aşkın ayak seslerini duyabilirsiniz. Hafta ortası daha önce önünüze gelmiş bir kariyer fırsatı tekrar gündem oluşturabilir. Çalışma hayatınızdaki kişiler bu konuda size yardım edebilir. Otorite figürleri ile önceki işleriniz, görüşmeleriniz tekrar dikkat çekebilir, detaylar üzerinden tekrar geçmeniz gerekebilir. Ebeveyn sağlığı ile ilgili bazı uğraşlar içinde olabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise içinde bulunduğunuz sosyal çevreniz ile ilgili harcamalarınızda, beklediğiniz desteklerde engellerle karşılaşabilirsiniz; arkadaşlarınızla aranızda kıskaçlık, hırs oluşabilir. Arkadaşlarınızla maddi konulara girmemeniz tavsiye edilir. Bu aksilikler bazı dostlarınızla aranızda agresyona ve inatlaşmaya neden olacaktır; dikkatli olmakta fayda var, güvendiğiniz dağlara kar yağabilir.. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde özellikle kariyer anlamında güzel fırsatlar sunabilir; otorite figürleri ile ilişkilerinizde sıcaklık yakalayabilirsiniz. Yeni bir kariyer fırsatı, sanatsal işlerle uğraşıyorsanız, kalıcı başarılar söz konusu olabilir. Patronlarınızla, aile büyükleri ile aranızda olumlu enerjiler devrede olacaktır. Hafta ortası daha önce ilgilenmiş olduğunuz yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama konuları ile ilgili başlıklar hafta arası tekrar gündem oluşturabilir; kadersel bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Bu alanlardaki işlerinizde çocuklarınızdan, sevgilinizden ya da ünlü birinden destek görebilirsiniz. Hafta sonuna doğru kariyerinizde oluşabilecek bazı problemler ikili ilişkilerinizde sorun yaratabilir; hukuksal bir sorun oluşabilir ve gelişme kaydedemeyebilirsiniz. Bazı ortaklıklarda, evliliklerde sorumluluklarınız sizi sıkabilir. Bu konular hafta sonu, otorite figürleri ile aranızda agresyonu ve inatlaşmayı tetikleyebilir ve hayata karşı duruşunuzda güveniniz sarsılabilir; bu tuzağa düşmemekte fayda var. Hafta sonu, aile büyükleri ile ilgili bazı rahatsızlıklar canınızı sıkabilir..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 9 evinizdeki Balık burcuna geçiyor; Bu dönemde yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, pazarlama ve felsefe alanlarında keyif verici durumlarla karşılaşabilir, yeni fırsatlar yakalayabilir, tanışmalar yaşayabilirsiniz. Yurt dışı seyahati, .eğitim fırsatları yeni bir aşk getirebilir. Hafta ortası önceden gelen borç, kredi, vergi, sigorta, nafaka, miras, burs, prim gibi konularınızda aile çevrenizden destek bulabileceksiniz. Ev ya da gayrimenkulünüz ile ilgili bu alanlarda işleriniz üzerine yoğunlaşabilir, bütçe yapılandırmasına gidebilirsiniz. Hafta sonuna doğru bazı detaylar ya da sağlık sorunları yüzünden yurt dışı, hukuk, seyahat, eğitim, pazarlama işlerinizde aksilikler, zorlanmalar yaşanabilir; sadece hafta sonu için bu alanlarda dikkatli olmakta yarar var. İnançlarınız ve hayat felsefeniz ile ilgili inatlaşmaya girmemeniz, olaylara agresif değil, çözümcü yaklaşmanız önemli. Aksi halde bazı müşterilerinizi ya da elinizdeki projelerinizi kaybedebilirsiniz; hukuksal konular canınızı sıkabilir.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde ortaklaşa gelirler, borç, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka veya miras alanlarında çeşitli başvurular yapmak, ilişkiler kurmak adına uygun enerjiler devrede olacaktır. Bütçe analizleri, çeşitli araştırmalar yapmak adına olumlu kullanılabilir. Hafta ortası eski bir ortak ya da eş tarafından fikirsel destekler bulunabilir. Yakın çevremize fikirlerimizle destek verebilir ya da eğitim, iletişim, seyahat konusunda daha önce gündeme gelmiş bir anlaşma üzerinde yoğunlaşabiliriz. Tecrübeli olan kişilerden fikirsel destekler alma konusunda da tekrar yardım görebiliriz. Hafta sonuna doğru sprekülatif olarak pek şanslı değilsiniz; eğlence ve lüks tüketim harcamalarına dikkat edin. Çocuklarınız ya da sevgilinizle ilişkilerinizde aksilikler oluşabilir; bu alanda da harcamalar artabilir. Sadece hafta sonu kendinizi derinden huzursuz hissetmeniz bunun da inatçılık, agresyon ve hırs olarak kendini ortaya koyması olası.. Bazı rahatsızlıklar operasyon gerektirebilir; karar vermekte acele etmeyin. Ortaklaşa gelirlerde, eş gelirinde bazı aksilikler sorun yaratabilir..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda, evliliğinizda olumlu enerjiler altında olacaksınız; yeni bir ortaklık ya da evlilik fırsatı doğabilir, fikirsel destekler bulabilir, taşınma işleri ile uğraşabilirsiniz. Hafta ortası eski bir iş arkadaşı, eski bir proje ya da eski bir müşteri sayesinde maddi kazanç elde edebileceğiniz bir fırsat oluşabilir, bir sağlık sorunu hallolabilir. Kazanç getirebilecek projelerin üzerinden tekrar geçmek size fayda sağlayacaktır. Hafta sonuna doğru eşiniz ya da ortağınızla aranızda bazı duygusal engeller oluşabilir; dikkat. Gayrimenkul ya da ailenizle ilgili bir konuda fikir ayrılıkları sizi kısıtlayabilir. Eviniz ile ilgili sorumluluklarınız üzerinizde baskı oluşturabilir; bunlara bağlı olarak ikili ilişkinizde, ortaklıklarınızda ya da eşiniz ile aranızda inatlaşma çıkabilir, agresyon yükselebilir. İlişkilerinizde kriz oluşmaması adına objektiviteyi elden bırakmamanız önemle tavsiye edilir; dengleri bozmamanız oldukça önemli..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterileriniz, evcil hayvanlarınız, tabii sağlığınız ile ilgili olarak gelişmeler kaydedebilir yeni iş ve proje fırsatları yakalayabilirsiniz. Kişisel bakım ve check up adına da uygun bir süreç. Hafta ortası eski sevgiliniz ile tekrar karşılaşabilir, eski hobileriniz üzerine eğilebilirsiniz. Çcuklarınızın önceden gelen eğitim ya da seyahat konuları ile ilgilenmek, eski dostlarla görüşmek, nostaljik eğlence tarzı içinde olmanız mümkün. Hafta sonuna doğru günlük ve çalışma hayatınızda bazı engeller, kısıtlanmalar söz konusu; dosyalarınıza, iletişim cihazlarınıza ve ulaşım araçlarınıza dikkat edin. Bir sağlık problemi ile ilgili karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Kısa seyahatlerinizde, yakın çevreniz ile ilişkilerinizde problemler oluşabilir, nakliye aksilikleri yaşanabilir. Özellikle sağlık konusunda hafta sonu üzülebilirsiniz; kendinize dikkat edin. Günlük hayatta, müşterileriniz, yardımcılarınızla agresyon, inatlaşma içeren davranışlarda objektif davranmaya özen gösterin. Elinizdeki bir projede iptal oluşabilir..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu dönem aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz ve yaratıcılık gerektiren konular ve spekülatif alanlarda fırsatlar yaratabilir. Eğlence hayatına, spora veya lüks tüketime düşkünlük de oluşabilir. Bazılarınız bir bebek süprizi ile karşılaşabilir. Hafta ortası aile, hane içinde eski bir konu ya da bazı elektronik arızalar kendiliğinden çözüme oluşabilir. Gayrimenkulünüz ile ilgili eski konular gündem oluşturabilir. Eski bir alışkanlığınızdan kurtulabilme açısından uygun bir iki gün var önünüzde. Kendinizi psikolojik olarak yuvanızda huzurlu hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru maddi olarak pek şanslı olamayacağınız etkiler altında bulunacaksınız; çocuğunuz, sevgiliniz ya da eğlence, lüks alışverişleriniz sorun yaratabilir. Yeteneklerinizi paraya dönüştürebilme yolunda aksilikler yaşayabilirsiniz; mümkünse bu girişimlerinizi erteleyin. Hamile olanların da kendilerine dikkat etmeleri gereken bir süreç. Bu sorunlar sevgiliniz ya da çocuğunuzla aranızdaki ilişkide agresyonu arttırabilir; inatlaşmaya girmekten uzak durun. Kalp rahatsızlığı olanlar kendilerine dikkat etmeli. Sporcuların da bünyelerini aşırı zorlamamaları tavsiye edilir. Skandal oluşturabilecek konulardan uzak durmakta da yarar var.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu süreçte ev, aile, hane ve gayrimenkulünüz ile ilgili konular bu alanlarda ilişkiler ve yuvanızdaki huzur açısından olumlu enerjiler devrede. Evinizde davetler düzenleyebilir, keyifli vakit geçirebilir, eviniz için alışveriş yapabilirsiniz. Hafta ortası kardeşiniz, yakın çevreniz ile aranızda eski bir konu gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizle bağlantılı olarak bir eğitim ya da seyahat tekrar gündem oluşturabilir. Eski fikirler, kararlar tekrar umuda dönüşebilir.. Özellikle içinde bulunduğunuz sosyal çevrede bazı tanışmalar yakın dostluklara neden olabilir. Hafta sonuna doğru aile içi ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerek; ev ya da gayrimenkulünüzü ilgilendiren konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Ebeveyn ile ilgili sağlık problemleri, aile içi ilişkilerinde agresyon ve inatlaşma yaratabilir. Eviniz ya da gayrimenkulünüz ile ilgili bir masraf sizi derinden üzebilir. Duygusal olarak hissedeceğiniz güvensizlik size zor bir kaç gün yaşatabilir.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde, iletişim, yakın seyahatler, ulaşım ve eğitim programlarınızda, bazı fikirleriniz ve kararlarınızda size fırsatlar sunabilir; bu süreçte iletişim şeklinizde sıcaklık oluşacaktır. Hafta ortası maddi kazanımlarınızla ilgili eski bir konu tekrar gündeme gelebilir ve kariyer fırsatı doğabilir. Otorite figürlerinden, amirlerinizden tekrar maddi destek görebilirsiniz; bazı görüşmeler ve kararlar üzerinden tekrar geçmeniz gerekebilir. Hafta sonuna doğru ise yakın çevreniz ile ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız; iletişim yolu ile bir dedikodu ya da gizli düşmanlıktan haberdar olabilirsiniz. Gizli yürüttüğünüz bir konu yakın çevrenizde sorun yaratabilir. Karar vermekte zorlanmak, konsantrasyon problemi yaşamak mümkün. Hafta sonu özellikle kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile inatlaşma ve agresyon içeren ilişkiler içinde olmamanız tavsiye edilir; hastalık haberi alabilirsiniz. Ani çıkabilecek sözler canınızı acıtabilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde maddi kazanımlarınızla ilgili olarak kuracağınız ilişkiler önem kazanabilir, gelirinizi arttırıcı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta ortası yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, internet, seyahat, pazarlama bağlantılı olarak eski fikirlerinizi tekrar gündeme getirebilirsiniz. Nostalji, hafta içindeki hayat görüşünüzde etkili olacak gibi. Eski bakış açıları, nostaljik eşyalar, müzikler, kıyafetler size keyif verebilir. Hafta sonuna doğru ise maddi olarak içinde bulunduğunuz sosyal çevreden pek destek beklememeniz daha doğru olabilir; hatta arkadaş gruplarınız nedeniyle harcamalarınızda artış görülebilir. Mümkünse maddi konulara girmemeniz, özellikle sosyal çevrenizle önem teşkil edebilir. Aksi halde hafta sonunda harcamalarınız konusunda pişmanlık, aldanma duygusuyla beraber agresyonunuz artabilir. Maddi konularda önümüzdeki hafta sonu sizi üzebilecek etkiler maalesef devrede olacağından dikkatli olmakta fayda var; değer verdiğiniz kişilerle aranız açılabilir. Eşyalarınıza da dikkat edin, bir kayıp sizi üzebilir..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Salı günü Venüs, 21 Şubat'a kadar kalmak üzere burcunuza geçiyor; bu süreçte fiziksel olarak estetik dürtünüz artabilir. İkili ilişkilerinizde umuşaklık, sıcaklık görülebilir. Sağlık açısından da olumlu enerjiler devrede olabilir ancak tembellik etmek ve keyif verici her şey daha fazla ilginizi çekebilir. Hafta ortasında beklenmedik destekler görmek, ümidinizi kestiğiniz bazı konuların tekrar gündeme gelmesi muhtemel; gizli sayılabilecek ilişkilerden, dedikodulardan uzak durun. Rüyalarınız, dejavu hissi artış gösterebilir. Eski psikolojik korkularınızla ilgili olarak ilerleme kaydedebilirsiniz. Hafta sonu kariyer konusunda ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde engellendiğinizi, ilerleme kaydedemediğinizi düşünmeniz muhtemel. Patronlarınızdan ebeveyninizden talebiniz varsa, görüşmeleri biraz ertelemeniz daha uygun olacaktır. Kendinizi değersiz ve onaylanmıyor hissetmeniz bazı sağlık problemlerine neden olabilir. Agresyondan ve inatlaşmadan uzak durmaya özen gösterin; aksi halde canınız yanabilir. Eski korkular, içinizde kanayan bazı yaralar tekrar sizi üzebilir. Manevi olarak rahatlama çalışmaları size iyi gelecektir. 







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder