31 Ocak 2015 Cumartesi

1 Şubat - 7 Şubat 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftaya Pazar günü etkisi yüksek olacak Venüs ve Neptün kavuşumunun etkisi ile giriyorsunuz; 12. evinizde gerçekleşecek bu görünüm yaratıcılığın ve sanatsal üretkenliğin artmasına neden olacaktır. Hayaller ve düşler gerçeklerden kaçmanıza ve bencillik yapmanıza da neden olabilir. Çevrenizdekilere karşı hassasiyetiniz artacağından aldanmaya açık olabilirsiniz, dikkat. Çarşamba günü 5. evinizdeki Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde ve yeteneklerinizde gelişmelere neden olabileceği gibi, değişik bakış açıları size fayda sağlayabilir. Eski bir fırsatı değerlendirmeye almak, bebek sürprizi, belki aşk hayatınızda netleşmeler size iyi gelebilir. Hafta sonu ise sosyal çevrenizde bazı gelişmelerin harcamalara ve risk almanıza neden olabileceğine tanık olabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar kendinizi aşacak girişimlerden uzak durmanız doğru olacaktır; arkadaşlarınızla egosal tartışmalardan uzak durun..
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Haftaya 11. evinizde Pazar günü gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumu etkisiyle giriyorsunuz; içinde bulunduğunuz sosyal gruplar ile sanatsal olaylar paylaşabilir, yeni umutlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı hassasiyetiniz de artacağından yardımlaşma yoğunlaşabilir; bencillikten uzak durmakta fayda olabileceği gibi aldanmalara da açıksınız. Arkadaş çevresi sayesinde bir aşk ilişkisi oluşabilir. Çevrenizle duygusal alış verişleriniz artacaktır. Çarşamba günü 4. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; ev, aile, gayrimenkul konularında bazı gelişmeler önümüdeki dönemde daha netleşecek gibi. Ebeveyn ve aileniz ile ilişkilerinizde netleşmeler, evde organizasyonlar yaşanabilir. Gayrimenkulünüz ile ilgili konularda ise gelişmeler kaydedebilirsiniz. Hafta sonu ise sorumluluklar duygusal güvenliğinizi zorlayacaktır; aşırı yükler sizi yorgun düşürebilir. Evinizle ilgili harcamalarda artış ve ilişkilerde ise egosal çıkışlar yaşanabilir; dikkatli olmakta fayda var. Özellikle aile büyükleri ile ilişkilerinizde dengesizlikler oluşabilir.. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Haftaya, Pazar günü 10. evinizde gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumu etkisi ile giriyorsunuz; özellikle sanat ile ilgili kariyer konusu olanlar açısından başarı kaçınılmaz olabilir. Aile büyükleri ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde merhamet ve şefkatin artması, kariyerinizle ilgili düşüncelerinizi idealize etmek, kariyerinizdeki ilişkilerinizden yarar sağlayabilmek mümkün. Bazı haritalarda evlilik olarak da değerlendirilebileceği gibi, toplum önünde yaratıcılığımızı kullanabileceğinize işaret etmekte. Aşırı hayalci davranmak, aldanmalara neden olabilir dikkat. Çarşamba günü 3. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkileriniz açısından yapıcı etkilerini önümüzdeki süreçte yaşayabilirsiniz. Eğitim ve seyahat programı, yayıncılık, eğitim, ticaret ve ulaşım ile ilgili tüm konularınızda bazı fırsatlar oluşabilir. Olaylara daha geniş açıdan bakabileceksiniz. Hafta sonu ise yurt dışı, seyahat, hukuk, medya ve akademik kariyerinizle igili olarak bazı riskler almaya hazır hissedebilirsiniz kendinizi; problemlerinize aşırı iyimser yaklaşmak, detayları kaçırmanıza neden olabilir. Bu başlıklar altında aşırı harcama dürtüsü hissedebilirsiniz; dengeleri bozmamakta ve bencillik etmemekte fayda var, yerine getiremeyeceğiniz sözler vermekten kaçının..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Haftaya, Pazar günü 9. evinizde gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumu etkisi ile giriyorsunuz; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, yayıncılık, seyahatler ile ilgili yaratıcılığınızı kullanabilir ve yeni idealler belirleyebilirsiniz. Yabancı kültürler, psikoloji, astroloji, ezoterizm ilginizi fazlasıyla çekebilir. Çevrenize karşı yardımsever ve cömertliğiniz artış gösterecektir; uzun, romantik bir tatil planı yapabilirsiniz. Yukarıdaki konularda aşırı hayalci davranmaktan uzak durun; yabancı uyruklu bir aşk sürpriz yaratabilir bazılarınıza. Çarşamba günü 2. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; maddi gelirinizle ilgili bazı projelernizde sona yaklaşıyorsunuz. Önümüzdeki süreçte yeni fırsatlar oluşabileceği gibi, daha önceki bir proje tekrar gündeme gelebilir. Hafta sonu aşırı özgüven artışından rekabetçi yanınız öne çıkacaktır; harcamalarınız artabilir. Hesaplarınızı yapmadan tutamayacağınız sözler vermemenizde yarar var. Bazı kriz içeren konularda aşırı iyimser davranmak tehlike oluşturabilir. Kredi kartlarınıza fazla yüklenmeyin; aksi halde zor durumda kalabilirsiniz.


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Haftaya, Pazar günü 8. evinizde gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumunun etkisiyle giriyorsunuz; bilinçaltı ve psikolojiniz açısından olumlu etkiler devrede olacaktır. Ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, nafaka, miras, burs ve primlerinizle ilgili olarak yaratıcılığınızla yeni idealler oluşturabilir, olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde derin bir güven, sevgi, tutku söz konusu olabilir. Platonik aşklar oluşabilir. Çarşamba günü burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek; kendinizi bir iki gün depresif hissedebilirsiniz ancak Dolunay'ın iyicil etkileri önümüzdeki süreçte ikili ilişkileriniz ve sağlık açısından hissedilir olacaktır; önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Duygusallığınız artabilir, bazı geçmiş konular yeni olanaklar doğurabilir. Hafta sonu özellikle rekabetçi yanınız daha öne çıkacağından ikili ilişkilerinizde, ortaklıklarınızda ve evliliğinizde tutamayacağınız sözler vermekten, risk almaktan kaçının, egosal tartışmalardan uzak durun. Risk içerebilecek rekabetçi durumlar sizi zorlayabilir. İlişkilerinizdeki problemleri aşırı iyimserlikle ele almak ileride problemlere neden olabilir; detayları atlamamakta fayda var. Dengeleri korumanız gereken bir hafta sonu olacaktır..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Haftaya, Pazar günü 7. evinizde gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumu etkisiyle giriyorsunuz; ikili ilişkilerinizde, ortaklığınızda ya da evliliğinizde duygusallığınız artacaktır.. Hayal ettiğiniz bir ilişki başlayabilir ya da aşırı hayalperestlik yaşayabilirsiniz. Yaratıcılığınız sayesinde ilişkilerinizde romantizm etkili olacaktır. Aşırı hayalci davranmak, gerçekleri gözden kaçırmanıza da neden olabilir. Psikolojik danışmanlık ya da destek almak adına oldukça uygun bir görünüm. Çarşamba günü 12. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; bir iki gün süre ile uykusuzluk çekebilirsiniz.  Bazı üzeri kapatılmış gerçekler bu süreçte ortaya dökülebilir; yalnızlığı tercih edebilirsiniz. Kendi içinize dönüp bazı bilinçaltı sorularınıza cevap bulmak adına çok uygun. Gizli yürütülecek her türlü işten ve dedikodudan uzak durmakta fayda var; bu dönemde zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, elinizdeki bazı projelerde detayları atlayabilir, problemleri küçümseyebilirsiniz. Bazı psikolojik problemleri görmezden gelmek, hastalık olarak ortaya çıkabilir; sağlık konuları ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. İş ve günlük hayatınızda risk içeren girişimlerden ve tutamayacağınız söz vermekten uzak durmakta fayda var; kapasitenizi zorlamak sizi zora sokacaktır.


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Haftaya, Pazar günü 6. evinizde gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumunun etkileri ile giriyorsunuz; çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterilerinizle duygusal bağınızda artış olabilir, bazıları ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlık açısından iyicil etkiler devrede. Kisişel bakım, yoga, meditasyon tarzı çalışmalar yapabilirsiniz. Çalışma ortamında, bazı projelerle ilgili olarak hayalperest davranmak da mümkün; rehavet yüzünden bazı detayları atlayabilirsiniz. Yeni bir iş fırsatı, görüşme şansı yakalanabilir. Çarşamba günü 11. evinizdeki Aslan burcunda  Dolunay gerçekleşecek; içinde bulunduğunuz sosyal çevreniz ve arkadaş gruplarınız ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğlence ve bazı organizasyonlar bu süreçte gündem oluşturacaktır; arkadaş ilişkileriniz sayesinde bazı fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta sonu aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde ve spekülatif girişimlerinizde rekabetçi yönünüz sizi risk almaya yöneltebilir; egosal davranışlardan uzak durun. Lüks tüketimindeki artış harcama yaratabilir. Bazı tehlike içerebilecek kapasitenizi zorlayabilecek hobiler ilginizi çekebilir; tutamayacağınız sözler vermekten kaçının..

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Haftaya, Pazar günü 5. evinizde gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumunun etkileriyle giriyorsunuz; hayalinizdeki sevgili ile tanışabilirsiniz. Aşk ilişkinizde romantizmde artış görülebilir. Yaratıcılığınız eğer ki sanat ile de uğraşıyorsanız, artacaktır. Çocuklarınızla duygusal bir bağ oluşturmak ilişkinizi düzeltmek adına çok olumlu. Eğlenceye düşkünlük ve sanatsal hobiler gündem oluşturabilir. Sevginin ilahi gücünü içinizde hissedebilirsiniz. Çarşamba günü, 10. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşiyor; kariyer konularında önümüzdeki günlerde bazı netlikler yaşayabilir, iş başvuruları, zam ya da terfi talepleri yapabilirsiniz. Bazı eski kariyer fırsatları tekrar gündem oluşturabilir. Ebeveyn ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde yarar sağlanabilir. Hafta sonu, aile üyeleri ile aranızda egosal tartışmalar oluşabilir; sorumluluklarınız size ağır gelebilir. İş ve ev arasındaki trafiğinizde bir yoğunluk oluşabileceği gibi arada kalabilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili harcamalar artabilir. Kapasiteniz üzerinde sözler vermekten ve aile ilişkilerinizde risk almaktan uzak durun; dengenizi bozmamakta yarar var..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Haftaya, Pazar günü 4. evinizde gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumunun etkileri ile giriyorsunuz; ev, aile, gayrimenkul ve ebeveyn ilişkileri konusunda daha duygusal yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bazı aile üyeleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Evinizde romantik ve huzur dolu zaman geçirebilirsiniz. Eviniz ile ilgili konularda aşırı hayalperestlik yapabilir, yeni idealler belirleyebilirsiniz. Çarşamba günü, 9. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; yurtdışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ve hayat felsefeniz, dini bakış açılarınızla ilgili olarak önümüzdeki günlerde netlikler yaşayabilirsiniz. Genel hayat görüşünüz, bakış açılarınız bu süreçte kafanızı daha fazla meşgul edebilir. Yukarıdaki başlıklarda yürüttüğünüz işlerinizde gelişmeler kaydedebilirsiniz. Hafta sonu kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenizle ilgili olarak tutamayacağınız sözler vermekten kaçının ve egosal tartışmalardan uzak durun. İletişiminizde aşırı iyimserlik ve problemleri küçümseyici bakış açıları ileride sorun yaratabilir. Kararlarınızda bencil davranmamaya özen gösterin. Seyahat ve eğitim ile ilgili sonradan uygulamakta zorlanabileceğiniz bir karar vermekten kaçının.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftaya, Pazar günü 3. evinizde gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumunun etkileri ile giriyorsunuz; iletişim tarzınızda romatizm etkileri görülebilir. Yayıncılık ve yazarlık açısından harika bir etki. Kararlarınızda, fikirlerinizde aşırı hayalperestlikten uzak durun. Yeni idealler oluşturmak, duygularınızı kelimelerinize taşımak açısından çok olumlu. Kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevreniz ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sanat ile ilgili bir eğitim fırsatı oluşabilir; ticari ilişkilerinizde duygularınızla hareket edebilirsiniz. Çarşamba günü 8. evinizdeki Aslan burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka, miras konularında önümüzdeki süreçte bazı belirleyici netlikler yaşayabilirsiniz. Bir operasyon gündeme gelebilir; yukarıdaki başlıklardaki bazı başvurularınıza cevap alabilsiniz. Hafta sonu maddi olarak risk almaktan ve para ile ilgili tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Risk almak, aşırı cesaret göstermek ya da hesapsız yapılacak harcamalar sorun yaratabilir..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Haftaya, Pazar günü 2. evinizde gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumunun etksiyle giriyorsunuz; maddi konularda aşırı hayalperest davranışlar gündeme gelebilir, hayalini kurmuş olduğunuz bir gelir fırsatı oluşabilir. Yeni idealler belirleyebilirsiniz. Kararlarınızı gerçeklerden uzaklaşmadan kurmanızda fayda var. Sanatsal çalışmalarınızı gelire dönüştürmek açısından da fırsatlar yakalanabilir. Çarşamba günü 7. evinizdeki Aslan burcunda Dolunay gerçekleşecek; ikili ilişkileriniz, ortaklığınız ve evliliğiniz ile ilgili bazı konularda netlikler oluşacaktır. Bazılarınız için taşınma ya da danışmanlık konuları gündeme gelebilir; yeni fırsatlar, ilişkilerinizde düzelmeler yaşanabilir. Hafta sonu çevrenize veremeyeceğiniz sözler vermekten, risk içerebilecek davranışlara girmekten uzak durmanızda fayda var; ilişkilerinizde egosal hareketler sorun yaratacaktır. Bazı problemleri küçümsemek, aşırı iyimserlik ileride sorun yaratabilir. Cesaretinizi dengede tutun; sağlık konuları da hafta sonu sizi zorlayabilir. .

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Haftaya, Pazar günü burcunuzda gerçekleşecek Venüs ve Neptün kavuşumunun etkisiyle giriyorsunuz; romantizm, sevgi ve şefkat dalgası üzerinizde etkili olabilir. Estetik değerler, sanat ve tüm güzellik içeren, keyif verici aktiviteler ilginizi çekebilir. Etrafınıza aşk, merhamet ve sevgi yayacaksınız; bir aşk fırsatı doğabilir. Psikolojik olarak da kendinizi oldukça iyi hissedebilirsiniz; hayaller aklınızı başınızdan alabilir. Çarşamba günü 6. evinizdeki Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay sayesinde, çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık konularınızda önümüzdeki süreçte netlikler elde edebilirsiniz. Elinizdeki bir proje sona gelebilir; yeni fırsatlar doğabilir. Günlük hayatınız önümüzdeki 10 günlük süreçte gündem oluşturacağından, detaylar ile meşgul olmak, sistemli ve çok çalışmak gündeme gelebilir. Hafta sonu elinizde olmayan bazı konular yüzünden sorun yaşayabilirsiniz. Psikolojik olarak hafta sonu kendinizi dengesiz hissetmek, uykusuzluk çekmeniz mümkün. Gizlilik oluşturabilecek bazı işler, risk ve cesaret alabilecek halde olacağınızdan ilginizi çekebilir. Veremeyeceğiniz sözler vermekten uzak durun; egosal ve aşırı hayalci görüşler sorun yaratabilir..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder