31 Ocak 2015 Cumartesi

31 Ocak 2015 - Astrolozi


Hafta sonuna Ay boşlukta ilerlerken giriyoruz; oldukça karışık, bol etkili bir günden çıktık. Venüs - Satürn karesi, Mars- Pluto sextili, Güneş ve Merkür kavuşumu derken çorbaya dönmüş olabiliriz. Korkmayın, bugün biraz dinlenme, eğlenme fırsatı yakalayabiliriz. 09:08'te Ay Yengeç burcuna geçiyor; anaç ve korumacı yanımız devreye gireceği gibi sezgilerimiz de tavan yapabilir. Dışarıdan sert görünsek de gün içinde içimiz yumuşacık olacaktır. Nazik, duyarlı ve sevecen halimiz çevremizdekilerle duygudaşlık yapabilmemize de neden olabilir. 

18:55'te Ay ve Venüs arasındaki harika üçgen açı dostluk, arkadaşlık ve aşk ilişkileri açısından muhteşem etkiler barındırıyor; davetler, organizasyonlar, yemek, içmek, alış veriş, her ne size keyif veriyorsa, yapmak mümkün. Gözlerimiz, güzel ne varsa onu arar olacaktır. Kendimizi, çevremizi güzelleştirmek adına ufak dokunuşlar ve alış veriş için uygun bir akşam üzeri. Cumartesi gününe pek bir yakışacak..

21:20'de Ay ve Neptün arasındaki diğer üçgen açı nedeniyle de düşler kurmak, onların peşinden gitmek, iç dünyamıza dönüp, bütünlük sağlayabilmek, yaratıcılığımızı üst düzeyde kullanabilmek mümkün. İç seslerimize bu saatlerde güvenebiliriz. Etrafımıza yardımcı olmak adına oldukça hassas olabiliriz. Dualar, ruhani ritüeller, niyetler ve meditatif çalışmalar adına da enerjiler oldukça uygun.

22:23'te Mars ve Chiron kavuşacak; bu biraz bizi agresif bir hale sokabilir; nedeni dışarıdan gelecek etkilerden çok içsel olacaktır. Hatalarımız, eksik yanlarımız,yetersizliklerimizi kapatmak adına saldırgan bir tavır sergileyebiliriz. Bu açı gün içinde ve yarın da etkili olacaktır. Bu enerjiyi agresyon olarak kullanmaktan çok, bu yetersizliklerimizi onarma adına tetikleyici olarak kullanabilmek harika etkiler yaratabilir; güzel bir start müthiş ise yarayabilir. İçsel ve pasif olarak bu etki altında can çekişmek yerine, aktif ve dışsal  olarak sorumlulukların amaçların altına elimizi sokabiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder