18 Ocak 2015 Pazar

18 Ocak 2015 - Astrolozi


Bir haftanın daha sonuna geldik; Ay Pazar gününe boşlukta giriyor.. Pazar sabahlarına yakışıyor bu açısız hareket. Uzun sohbetler, kahvaltılar, geçmiş olan haftaya bir bakış, belki evde halledilmesi gereken ıvır zıvır işler.. Hoş bir Pazar sabahı geçirebiliriz. 14:04'te Oğlak burcuna geçecek olan Ay, konu Oğlak burcu özellikleri de olsa güne hareket getirebilir; ne de olsa öncü bir burç. İrade, gerçeklik, kararlılık, yüksek sorumluluk duygusu ana başlıkları arasında. İşkolik bir hale sokabilir insanı; elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak, etrafımızdakilerden de aynı şekilde davranmalarını beklemek mümkün. Ancak bu beklentiler ilişkilerimizde soğuk havalar estirebilir; aşırı kontrolcü olmamakta da fayda var. Haftanın son gününe karamsarlık, olayların kötü yanlarını da görmek, damgasını basabilir.

22:25'te Ay ve Mars arasındaki ılımlı etkileşim nedeniyle liderlik yanımız daha bir ortaya çıkabilir. Özgüven ve cesaret, görüşlerimizi etkili olarak savunabilmemize ve geri adım atmamamıza neden olacaktır. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olacağımız ve fiziki güç gerektiren işleri de rahatlıkla halledebileceğimiz bir akşam var önümüzde.

23:51'de Ay ve Neptün arasındaki diğer bir ılımlı görünüm sayesinde de, çevremizdekilere karşı hassasiyetimiz artabilir. Sevgi ve şefkat perdesi üzerimizde etkili olacaktır. Hayallere dalmak, idealler yolunda kararlar almak, sanatsal yaratıcılığımızı ortaya çıkartmak açısından oldukça olumlu. Mistik, dini, ruhani konular ilgimizi çekebilir ya da bu tarz çalışmalar yapabiliriz; manevi yanımız bu akşam güçlü olacaktır. Yeni Ay enerjisinin yüksek olacağı bu haftaya Ay'ın öncü bir burç ile girmesi, hareketli günlere işaret ediyor olabilir. Merkür geri hareketi de artık etkilerini üzerimize göndermeye başladı. Bol enerji gerektiren bir haftaya güçlü maneviyat ile başlamak işimize yarayacak gibi..


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder