9 Ocak 2015 Cuma

9 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününe boşlukta ilerlerken giriyor ve hemen ardından 00:57'de Başak burcuna geçiyor.. Çalışkan, detaycı ve hizmet etmeyi seven Başak burcu, bizi biraz eleştirel ve kontrolcü yapabilir. Etrafımızdakilere yardım etme dürtüsü, her işi üzerimize alışımız gün sonunda tüm bunlardan yakınmamıza neden olabilir. Sağlık konuları, kişisel bakım, günlük detaylar ve çalışma hayatımız günün ana konularının başında gelmekte. Hayata karşı olan tavrımız  maddesel ve oldukça pratik olacaktır; kendimize özgü yöntemlerle objektif ve analizci özelliklerle detaylara daha önem verebiliriz.

04:18'de Ay ve Satürn arasındaki sert kare, günün ilk ışıkları ani bir depresyon veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına neden olabilir. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görememe gibi düşünceler üzerimizde baskı oluşturabilir. Hayat olduğundan daha sevimsiz görünebilir sabah erken saatlerde. İlişkiler açısından da zorluk yaratabilecek bu durum, özellikle samimiyet gerektiren konularda buz gibi havalar esmesine neden olabilir. Geçici bir etki olduğunu unutmamalı ve sabah yataktan kalktığımızda pozitif enerjinin önemini hatırlamalıyız.

12:19'da ise Ay ve Neptün harşı karşıya geliyorlar; maalesef bu etki de zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh haline sokabilir bizi. Belirsiz hissedişler ve aşırı hassasiyet kafamızı karıştırabilir. Netlik istediğimiz konularda şüphecilik ve endişe oluşabilir. Basit bir olay bile cesaret kırıcı enerjiler verebilir Başkalarını veya olayları anlamak şöyle dursun, kendimiz ile ilgili konularda bile yanlış düşüncelere kapılabiliriz. Alerjik reaksiyonlar oluşabilir ve ilaç ya da alkol alımında beklenmedik tesirler ortaya çıkabilir. Önemli konuları öğle saatlerine denk getirmemekte fayda var.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder