17 Ocak 2015 Cumartesi

17 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay haftasonuna Yay burcunda giriyor; kendimize özgü adalet ve felsefeler, hayat görüşleri öne çıkacaktır. Daha dışa dönük ve özgürlüğümüze düşkün davranışlar, uzun vadeli amaçlar ve hayata karşı daha olumlu ve iyimser bakış açıları üzerimizde etkili olabilecek enerjiler. Çevremizde olumsuz, karamsar kişilere yer vermek istemeyebiliriz. Sorunlardan kaçmayı istemek, kendi problemlerimizle bile vakit harcamaktan uzak durmaya çalışmak mümkün.

08:49'da Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı nedeniyle, sabaha enerjik uyanmak, süre gelen bazı noktaları değiştirme dürütüsü duymak, hayatımıza heyecan katmayı istemek olası. Değişik bakış açıları, değişik insanlarla beraber olma isteği hatta bunlara imkan yoksa bulunduğumuz ortamlarda değişim yaratabilecek ufak dokunuşlar yapmak isteyebiliriz. Toplumsal olaylara ilgi duyabilir, değişik fikirler ortaya sunabiliriz. Bu içimizde hoş bir heyecan, acelecilik, huzursuzluk duygusuna da neden olabilir. Teknolojinin nimetlerinden yararlanma açısından da hoş bir sabah.

09:53'te Ay ve Düğümler arasındaki ılımlı açılar, geçmiş tecrübelerimizden ders çıkarabilme açısından olumlu bir transit. İleriye dönük kararlarda bu tecrübelerimiz bizlere yardımcı olacaktır. 11:33'teki Ay ve Chiron arasındaki sert karenin neden olabileceği eksiklikleri, içimizde şifa bekleyen hasta yanımızı hatırlamak hatta bu konuların bu saatlerde daha fazla gözümüze batması nedeniyle, geçmiş ve gelecek arasında köprü kurabilir; yeni kararlar alabiliriz. Amaç, şimdiye kadar yapamadıklarımızı yapmaya karar vermek adına geçmiş tecrübelerin de derslerini cebe koyabilmektir. Öğleden evvelki bu ruh halimiz ileriye dönük kadersel verilebilecek kararlar açısından tatlı bir huzursuzluk hissettirebilir.

13:27 de Ay önce Merkür ile ardından 16:53'te ise Venüs ile hoş açılar içinde olacak. Sosyal ilişkiler ve iletişim açısından hızlandırıcı enerjiler devrede. Hafta sonuna oldukça yakışır bir açı. Sohbetler, mailler anlamlı konuşmalara ya da boş lafazanlıklara kadar varabilir. Güzel olan her şey ilgimizi çekebilir öğleden sonraki saatlerde. Bazı şeyleri düzeltmek, onarmak, alış veriş yapmak, yemekler, davetler adına gayet uygun.

21:25'te Ay ve Jüpiter arasındaki harika üçgen açı ise mutluluk ve iimserliğin, yardımlaşmanın tavan yapabileceği bir akşama işaret etmekte. Hayat sanki daha kolay ilerliyormuş hissi verecektir bu etki sayesinde. Etrafımızdakilere sıcak duygular beslemek, yabancı kültürlere ilgi duymak, karşımızdakileri kolay ikna edebilmek, fiziksel ve duygusal cömertlik öne çıkabilir. Tadını çıkartmayı sakın ihmal etmeyin. Au bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlıyor..


Astrolozi


1 yorum: