3 Ocak 2015 Cumartesi

4 Ocak - 10 Ocak 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi


Koç Burcu ve Yükselen Koç

Hafta sonunun sert enerjileri hafta başına sarkabileceğinden, özellikle kariyer, otorite figürleri ile olan ilişkiler ve dış dünyaya karşı duruşunuzla ilgili olan konularda önemli gelişmeler hafta başı yaşanabilir. Kararlı ve iradeli hareketler yarar sağlayacaktır. Pazartesi Merkür 12 Mart'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat tarihleri arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Arkadaş ve sosyal çevreniz, üyesi olduğunuz gruplar, klüpler ile olan ilişkilerinizde iletişim ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınız arasında fikirleriniz önem arz edebilir. Dostlarınızla eğitim, seyahat türü değişik organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklardan edineceğiniz bilgiler önem kazanabilir. Pazartesi ayrıca 4. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay oluşuyor; ev, aile, gayrimenkul alanlarında bazı konular önümüzdeki 10 günlük süreçte netlik kazanabilir. Hane içinde ikili ilişkiler testten geçebilir; ayrılıklar, taşınma kararları, ev düzeninde değişim konuları gündeme gelebilir. Acele karar vermekten kaçının..

Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta sonundaki sert enerjiler, hafta başında da etkisini sürdürebilir; özellikle yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama, medya, din ve felsefe konularında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kararlı ve iradeli hareketler önem kazanabilir. Pazartesi Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat tarihleri arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Kariyer, otorite figürleri ile ilişkiler ve dış dünyaya karşı sergilediğiniz tutumla ilgili olarak iletişim trafiğinizde artış olabilir. Kariyeriniz ile ilgili olarak görüşmeler, toplantılar, seyahatler, imzalar, belki bir eğitim programı karşılaşabileceğiniz detaylar. Önemli kararlar almak durumunda kalabilir, bazı imzalar atabilirsiniz. İş başvuruları yapmak, otorite figürlerine yazılı ya da sözlü başvurmak adına kullanılabilir. Pazartesi ayrıca 3. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkileriniz açısından önemli gelişmeleri önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşayabilirsiniz. Bir seyahat ya da eğitim programı, hızlı gelişen bir karar bu sürede netlik kazanacaktır. Bazı taşınmalar ve yakın çevre ile ilişkilerinizde değişim sizi şaşırtabilir. Acele karar vermekten kaçının..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Hafta sonunun sert enerjileri hafta başına da sarkabileceğinden özellikle ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras konularında önemli gelişmeleri haftanın ilk günlerinde yaşayabilirsiniz. Harcamalar açısından dikkatli olmanız gereken bir hafta başı. Oldukça kuvvetli ve iradeli davrnışlar önem kazanacaktır. Pazartesi Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat tarihleri arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Yurt dışı, hukuk, eğğitim, seyahat, medya, pazarlama, din ve felsefe alanlarında iletişim trafiğiniz artabilir; seyahat ve eğitim programları gündeme gelebilir, uluslararası işlerde önemli kararlar alınabilir. Bilgi edinimi ve paylaşımı önem kazanabilir. Pazartesi ayrıca 2. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; özellikle maddi konularla ilgili olarak bazı detaylar önümüzdeki 10 günlük süreçte netleşebilir. Parasal konularınızda ani bir değişim, bazı harcamalar oluşabilir. Özellikle arkadaş çevreniz ve sosyal ilişkileriniz nedeniyle giderleriniz artabilir; bazılarınız için ise arkadaş desteği ile para kaynağı oluşabilir. Acele karar vermekten kaçının..

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç

Hafta sonunun sert enerjileri haftanın ilk günlerine sarkabileceğinden, özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik alanında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz, baskıcı zorlayıcı davranışlar yerine iradeli ve güçlü davranışlar önem kazanacaktır. Yeni ilişkiler kurulabileceği gibi bazılarında ani sonlanmalar oluşabilir. Pazartesi günü Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat tarihleri arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Ortaklaşa gelirler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, nafaka ve miras alanlarında iletişim trafiğiniz artabilir ve önemli kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Başvurular yapmak, imzalar atmak, görüşmeler ve araştırmalar yapmak adına uygun bir süreç. Pazartesi ayrıca burcunuzda bir Dolunay gerçekleşecek; önümüzdeki 10 günlük süreçte özellikle ikili ilişkiler ve sağlık açısından bir çok konuda netlikler yaşayabilirsiniz. Bazı ayrılıklar, sonlanmalar ya da ani başlangıçlar bu süreçte oluşabilir. Özellikle sağlık açısından dikkatli olmanız gereken bir dönem. Acele karar vermekten kaçının, sonradan pişman olabilirsiniz..


Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta sonunun sert enerjiler, hafta başına da sarkabileceğinden özellikle çalışma hayatı, iş arkadaşları, yardımcılarınız, müşterileriniz, üzerinde çalıştığınız projeler, evcil hayvanlarınız ve genel sağlık durumunuz ile ilgili olarak önemli gelişmeler yaşamanız muhtemel. Güçlü ve iradeli davranışlar, kararlı hareketler önem kazanabilir. Pazartesi Merkür 12 Mart'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat tarihleri arasında ise bu konumda geri harekette olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, taşınma ve danışmanlık alanlarında iletişim trafiğiniz artmakta. Evlilik, taşınma ya da ortaklık kararları, önemli sözleşmeler, bazı imzalar bu süreçte gündeme gelebilir. Ortağınız ya da eşinizle seyahat ya da eğitim programı oluşabilir. Pazartesi ayrıca 12. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; bazı gizli, üzeri kapanmış konular bu etki ile önümüzdeki 10 günlük süreçte netlik kazanabilir. Biraz depresif ve karamsar hissetmeniz olası; bilinçaltı çalışmalar adına güzel bir süreç olacaktır. Bazı dedikodular, gizlilik içeren işler sinirinizi bozabilir. Yurtdışı, hukuk, eğitim, medya bağlantılı işlerinizde oluşabilecek ani gelişmeler kontrolünüz dışı gelişebilir. Acele karar vermekten kaçının...

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta sonun sert enerjileri hafta başına da sarkabileceğinden, özellikle aşk, çocuklar, yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla ilgili olarak ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ilişki ya da bir bebek sürprizi sizi şaşırtabilir ya da aşk ilişkinizde ani sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle hamile olanların çok dikkatli olması gereken günler.. Spekülatif açıdan risk almanız pek uygun olmayacaktır. Pazartesi Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat tarihleri arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Çalışma hayatınızda, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, yürüttüğünüz projelerde, sağlık ve evci hayvanlarınız ile ilgili konularda iletişim trafiğinizde artış görülebilir. Bu alanlarda görüşmeler, toplantılar, bazı kararlar, eğitim ya da seyahat programları, check up organizasyonları yapabilirsiniz. Bu başlıklarda çeşitli kararlar alabilir, imzalar atabilir, detaylar konusunda çalışabilirsiniz. Pazartesi ayrıca 11. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; içinde bulunduğunuz arkadaş çevresi ve sosyal gruplar açısından bazı konular önümüzdeki 10 günlük süreçte netlik kazanabilir. Arkadaşlarınızla maddi konular yüzünden ani problemler yaşayabilirsiniz. Borç ve kefil olma sorumluluğuna girmemenizi tavsiye ederim. Bazı arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz. Acele karar vermekten kaçının..


Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta sonunun sert enerjileri hafta başına da sarkabileceğinden, özellikle ev, aile, gayrimenkul konularında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ebeveyn sağlığı ile ilgili problem çıkabilir; ev içinde düzeninizde sorun yaşayabilirsiniz. Güçlü ve iradeli davranışlar size yarar sağlayabilir, duygularınıza yenilmeyin. Pazartesi Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Aşk ve çocuklarla ilişkiniz, yaratıcılığınız, yetenekleriniz ve hobileriniz ile ilgili olarak iletişim trafiğinizde artış olacaktır. Bu başlıklarla ilgili kararlar alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Çocuğunuzun eğitim konuları, bazı seyahatler öne çıkabilir. Yeni bir aşk ilişkisi ile ilgili ilgilendiğiniz kişiyle konuşabilir, bir hobiniz ile ilgili eğitim almaya karar verebilirsiniz. Ayrıca Pazartesi 10. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; kariyer, dış dünyaya sergilediğiniz tutum ve otorite figürleri ile olan ilişkilerinizde bazı konuların önümüzdeki 10 günlük süreçte netleştiğine şahit olabilirsiniz. Ani başlangıçlara ya da sonlanmalara işaret eden etkiler barındırıyor; acele karar vermekten kaçının. Bazı önemli ilişkiler adına da riskli bir süreç.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta sonunun sert etkileri hafta başına da sarkabileceğinden özellikle kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile ilişkilerinizde, iletişim, seyahat, ulaşım, yayıncılık, eğitim konularında önemli gelişmelere tanık olabilirsiniz. Güçlü ve iradeli davranışların yararını görebilirsiniz. Özellikle kararlarınız açısından önem arzedebilir; bir iki gün trafikte daha dikkatli olmalısınız. Pazartesi Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Ev, aile, gayrimenkul alanlarında iletişim trafiğinizde gözle görülür bir artış olacaktır. Evde çalışanları için yoğun bir dönem. Ev ya da aile adına kararlar alınabilir, aile ile seyahat planlanabilir, gayrimenkul alım-satım işleri gündeme gelebilir. Pazartesi ayrıca 9. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, pazarlama ve medya, interney alanlarında bazı konular önümüzdeki 10 günlük süreçte netliğe ulaşacaktır. Ancak bazı detaylar ani olarak bu konularda aksiliklere neden olabilir; anlaşmazlıklar, sağlık problemleri, detayların atlanması sorunlara neden olabilir. Acele karar veröekten kaçının ve esas amacınızdan şaşmayın.. 

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta sonunun sert etkileri hafta başına da sarkabileceğinden özellikle maddi konularda önemli gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yeni bir kaynak bulabilir ya da tam tersi harcamalarınızda ani artışlar oluşabilir. Güçlü ve iradeli ve kararlı davranışlar önem kazanacaktır. Pazartesi Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile olan iletişim trafiğinizde bir artış görülecektir. Seyahat, eğitim, ulaşım, yayıncılık ve ticari konularınızda görüşmeleri kararlar hatta imzalar söz konusu olabilir. Düşüncelerinizin hızlanacağı ve hızlı kararlar alabileceğiniz bir dönem. Pazartesi ayrıca 8. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras ve nafaka konularında bazı konuların önümüzdeki 10 günlük süreçte netlik kazanacağına işaret ediyor. Özellikle çocuklarınız ve sevgilinizle ilişkilerinizde baskılayıcı ve zorlayıcı, inatlaşma içeren davranışlardan uzak durun. Spekülatif olarak pek şanslı bir dönem değil. Harcamalarınızda ani artışlar söz konusu olabilir. Hamile olanlar için riskli bir dönem. Bu süreçte ani ortaya çıkabilecek çocuklarınız ya da sevgilinizle ilgili harcamalar canınızı sıkabilir. Acele karar vermekten kaçının. Ani operasyonlar da ihtimal dahilinde..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta sonundaki sert etkiler hafta başına da sarkabileceğinden özellikle ikili ilişkilerinizde ve sağlık alanında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı durumlar can sıkıcı ve düzen bozucu olabilir. Güçlü ve iradeli, kararlı hareketlerin önem kazanacağı bir hafta başı olacak gibi. Pazartesi Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Maddi konularda önemli görüşmeler, toplantılar, kararlar, seyahatler hatta eğitim programları gündeme gelebilir. Parasal geliriniz ile ilgili imzalar atabilirsiniz. İş başvuruları ya elinizdeki projenin maddi gelire deönüştürülebilmesi için yapılacak çalışmalar adına uygun bir dönem. Pazartesi ayrıca 7. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşiyor; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik konularında önümüzdeki 10 günlük süreçte netlikler yaşayabilirsiniz. İlişkilerde ani başlangıçlar, sonlanmalar, hızlı gelişen taşınma kararları, değer verdiğiniz birine fikir danışmak gibi detaylar gelişebilir. Acele karar vermekten kaçının; sonradan pişman olabilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta sonundaki sert etkiler hafta başına da sarkabileceğinden, özellikle kontrolünüz dışında gelişebilecek bazı konular can sıkıcı olacaktır. Bazı dedikodular, üzeri kapatılmış konular, gizlilik içeren işler sorun çıkarabilir. Psikolojik olarak ciddi bir huzursuzluk çekebilirsiniz. Uykusuzluk ve bazı kronik rahatsızlıklarda uyanma görülebilir. Güçlü, kararlı ve iradeli davranışlar önem kazanacaktır.
Pazartesi Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; 22 Ocak ve 11 Şubat tarihleri arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Hızlı iletişim trafiği, hızlı kararlar özellikle ikili ilişkiler ve sağlık alanında bu süreçte etkili olabilir. Bir eğitim ya da seyahat organizasyonu yapabilir, sağlık kontrolleri ile vakit harcayabilirsiniz. Düşüncelerinizde hızlanma, kararlarınızda çabukluk etkili olabilir. Pazartesi ayrıca 6. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; çalışma hayatınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız, müşterileriniz, üzerinde çalıştığınız projeler, sağlık konuları ve evcil hayvanlarınız ile ilgili bir çok konuda önümüzdeki 10 günlük süreçte netlikler yaşayabilirsiniz. Günlük hayatınızda yaşayabileceğiniz iletişim ve ulaşım aksilikleri ani sorunlar yaşayabilir. Cihazlarınıza ve aracınıza gerekli bakımları yaptırın; seyahatlerinizde her şeyi iki kez kontrol edin. Ani çıkabilecek tartışmalar çalışma hayatınızda sorunlar yaratabilir. Acele karar vermekten kaçının..

Balık Burcu ve Yükselen Balık

Hafta sonunun sert etkileri, hafta başına da sarkabileceğinden özellikle arkadaş çevrenizde ve üyesi bulunduğunuz gruplarda önemli gelişmelere neden olabilir. Bazı umutlarınızın yıkılıp yerine yenilerinin oluştuğuna şahit olabilirsiniz. Kararlı, güçlü ve iradeli davranışlar size fayda sağlayacaktır. Pazartesi Merkür, 12 Mart'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Kova burcuna geçiyor; 22 Ocak ve 11 Şubat arasında ise bu konumda geri harekette olacak. Psikolojik açıdan düşüncelerinizin oldukça hareketli olması, bazı üzeri kapanmış olayların, dedikoduların ortaya çıkması ve tabii hareketli zihnin uykusuzluğa neden olması muhtemel. Dedikodudan ve gizli yapılacak her türlü işten uzak durmanızda fayda var. Kronik rahatsızlıklar adına gerekli kontrollerin yapılması için de uygun bir dönem. Bu süreçte yalnız kalmayı tercih edebilir, yaratıcılığınızı geliştirebilir, bazı ruhani ritüellere, şifa çalışmalarına katılabilirsiniz. Pazartesi ayrıca 5. evinizdeki Yengeç burcunda bir Dolunay gerçekleşecek; aşk, çocuklar, yetenekleriniz ve yaratıcılığınızla ilgili olarak bazı noktalar önümüzdeki 10 günlük süreçte netlik kazanacaktır. Spekülatif piyasalarda pek şanslı olduğunuz söylenemez; bir lüks tüketim malzemesi adına ani bir harcama yapabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde ani başlangıçlar ya da sonlanmalar görülebilir. Çocuklarınız adına bazı masraflar doğabilir. Acele verilecek her türlü karardan uzak durun; sonradan pişman olabilirsiniz..







Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder