29 Ocak 2015 Perşembe

29 Ocak 2015 - Astrolozi


Ay, yeni bir güne geçişin hemen ardından, 00:36'da İkizler burcuna ayak basacak; üzerimizden tembellik tozlarını atıp, daha hareketli bir iki güne geçiş yapıyoruz. Doğamızdaki ikiliği temsil eden İkizler burcu etkisiyle, iletişim ve bilgi günün ana başlıklarını oluşturacaktır. Çok hızlı düşünüp, hızlı hareket etmek, fikirden fikire uçmak, aynı anda bir kaç işle uğraşmak ve önümüze gelecek her konuya çabucak adapte olmak ve gözümüze çarpan her başlığa merak duymak bugün için mümkün olabilir.

Yarın kesinleşecek olan Venüs ve Satürn karesini Ay, bugünden 03:57'de Venüs'e yapacağı kare ve 06:43'te Satürn ile karşıtlığı ile dürtecek; kısacası özellikle erken sabah saatlerinde etkili olabilir. Yalnızlık korkusu ile ilişkilerimizde ısrarcı davranmak, alış veriş ya da yeme içme dürtüsünden zarar görmek, ilgi görememe düşüncesi ile karamsarlık yaşamak mümkün; ilişkiler konusunda özellikle sınav içeriği öne çıkabilir. Kendimizi soğuk ve duygusuzca hissetmemiz olağan sayılabilir. Mümkünse bu tuzaklara düşmeyelim ve iş bitirici kararlar vermekten uzak duralım.

12:10'da ise Ay bu kez de Neptün ile bir kare daha gerçekleştiriyor; sabah erken saatlerdeki Satürn etkisi de üzerindeyken eski bakış açıları, önyargılar, şartlanmalar, karamsarlık, gerçeklerden daha önemli bir hale gelebilir ve gözümüzün önüne bir perde gibi oturabilir Çevremize karşı olan hassasiyette de artış oluşacağından yanlış kararlar, düşündüğümüzü gerçek sanarak hatalı hareketler başgösterebilir. Kesinlikle yanlış yönlendirici bir etki olduğundan, geçmesini beklemek en doğru karar olacaktır.

18:06'da Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı sayesinde akşamüstü saatlerinden itibaren daha olumlu enerjiler devreye giriyor. Kendimizi dah olumlu, samimi ve rahat hissedebileceğimizden etrafımıza da bu olumlu etkileri aksettirebileceğiz. Dolayısı ile insan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey adına daha olumlu etkiler var. kendimizi uyumlu bir harmoni içinde ifade edebilme şansımız var.

21:35'de Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı sayesinde de her ne kadar Merkür geri harekette olsa da olumlu olarak etkilenebilir eski dostlarla bir araya gelebilir, eski konulardan, anılardan, nostalji temalı aktivitelerden keyif alabiliriz. İletişim şeklimiz daha akıcı olacaktır. Hele ki 23:35'te Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki diğer bir üçgen açı sayesinde bu konulardan fayda sağlamak mümkün; kadersel rastlantılar, fırsatlar oluşturabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder