28 Ocak 2015 Çarşamba

28 Ocak 2015 - Astrolozi


Yeni bir güne Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati ile giriyoruz..Son derece uyumlu, çekingen, kolay tepki göstermeyen, bir Koç gibi asla öne atılmayan ancaakk, öfkelenecek olursak da gerçekten korkunç bir ifadeye bürünebilen davranışlar içinde olabiliriz bugün.. Yavaş hareket etme, işimizi asla şansa bırakmama, bir işe başlarken tüm ihtimalleri hesaplama dürtümüz bizleri biraz yeniliklere de kapalı bir hale büründürebilir. Acele etmekten hoşlanmasak da elimizdeki işleri her ne pahasına olursa olsun bitirme gayreti içinde olabiliriz. Hayatı 5 duyumuz ile algılamaya çalışmak, konforun ve lüksün peşinden koşmak ve tabii tembellik etmek günün ana başlıklarını oluşturabilir.

04:18'de Ay ve Jüpiter arasında sert bir kare oluşacak; neyse ki kısa bir zaman aralığına işaret ediyor. Aşırı özgüvenin ego tuzağına düşebileceğine işaret etmekte; ya da aşırı iyimserlik ya da tembellik problemler üzerine eğilmememize neden olabilir. Problemleri olduklarından daha fazla küçümsemek, anı kurtarmaya çalışmak tuzak oluşturabilir. Çevremizdekilerle olan ilişkilerimizde ego sorun yaratabilir. Bunu yanında yurt dışı, eğitim, hukuk, medya konularında aksiliklerle karşılaşabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve tüm gün açısız kalacak. Bu durumda bugünü, elde biriken işlere yönlendirmek çok daha doğru olacaktır. Son açısının da Jüpiter ile olduğunu düşünürsek, başlanacak işlerde problem yaratıcı bir hal de oluşabilir; dikkat etmeli..

07:02'de dünden beri etkili olan ve bugün de etkisini tüm gün hissedebileceğimiz, Merkür ve Uranüs arasındaki ılımlı görünüm netlik kazanacak; uzak mesafelerdeki arkadaşlarımızla buluşma, birlikte değişik zaman geçirme, orijinal kişiler ve fikirlerle tanışma zevk verecektir. İnternet ve iletişim cihazlarını bugün yoğun olarak kullanabiliriz. Bilimsel çalışmalar, yeni çıkmış teknolojik, elektronik aletleri kullanmak, hızlı, verimli ve zeka gerektiren işler halletmek adına harika bir etki. Daha önceden hazırlık istemeyen doğaçlama yeteneğini arttırıcı ve sezgisel gücümüzü kullanabileceğimiz astroloji, mistik konular veya farklı bilimsel araştırmalar adına çok elverişli. Kardeş, akraba, arkadaş, komşular, iş arkadaşları gibi yakın sosyal çevreden beklenmedik haberler veya davranışlar gelebilir. Bugün grup çalışmaları tarzında yapılacak organizasyonlardan sürpriz fırsatlar, elverişli durumlar doğabilir; şaşırabilirsiniz. Akşam saatlerinde de Merkür 22:37'de Kuzey Ay Düğümü ile üçgen bir görünüm oluşturacak; bugün konuştuğumuz konulara, kişilere oldukça dikkat etmeliyiz derim; bazı kadersel fırsatlar; şanslar yakalanabilir. Her ne kadar Merkür retroda olsa da bizi şaşırtacak durumlar oluşabilir.


Astrolozi



1 yorum: